A+ A-

Enema 1. rész

Alig múltam 35 éves. Tíz éve jártam egy unalmas fickóval, Péterrel, akinek annyiból állt a szex, hogy óvatosan belém hatolt, aztán gyorsan elment, majd órákig siránkozott, hogy gyereket akar. Nehezen, de beértem ennyivel, mert ő volt az egyetlen pasas, aki elviselte zsarnoki anyámat, aki kikötötte, hogy nem vihetek haza senkit, de egy éjszakánál tovább ne maradjak ki. Végül a születésnapomon fellázadtam. Bejelentettem anyámnak, hogy albérletbe költözöm, és Péternek, hogy vagy változtat szexuális szokásain, vagy elhagyom. A másnap egyedül ért az albérletemben. Péterbe belefojtottam a szót a gyors szeretkezés után, hogy hány gyerekünk lesz. Élni szerettem volna még. Vad orgiákban részt venni. Három, négy pasival szeretkezni.

Leültem hát a gépem elé, és nézegetni kezdtem a képeket a neten. Letöltöttem pár rövid videót is, és elkezdtem felizgulni, mint kis szobámban anyám lakásában oly sokszor. Végül előástam az egyik még ki nem csomagolt dobozból a féltve őrzött vibrátoromat, és vibrációs tojásomat is. Letettem őket az íróasztalra, és sajnálkozva gondoltam arra, hogy több örömet szereztek eddig nekem, mint Péter valaha is. Odakészítettem a síkosítót is, meg egy puha párnát, majd felmentem a kedvenc lapomra.

Magam is furcsállottam, amikor rájöttem annak idején, hogy ilyen hajlamaim vannak, de izgatott a beöntős szex. Bár egy teljes pornó filmre nem volt sosem pénzem, de a rövidebb filmeket is élveztem. Megnéztem pár filmet, közben a vibrációs tojással ingereltem magam. Először a csiklómat, majd a fenekemet. Éreztem, ahogy a homlokomon kezd gyöngyözni az izzadság. Egy férfi, épp elindította a beöntést, amikor a síkosítóért nyúltam. Az ujjamra kentem belőle, majd bekentem a fenekemet vele, majd a vibrátort bekapcsolva, a fenekembe toltam, a tojást, pedig a hüvelyembe. Csiklómat a puha párnára szorítottam, és lassan mozogni kezdtem. Mint mindig, hatalmasat élveztem. Lihegve néztem, ahogy a nőbe lassan csorog a víz, és az már kínlódva élvez az ingertől. Aztán rájöttem. Miért ne csinálhatnám én is? Most már nem kell félnem, hogy anyám rajtakap, mit egy sután maszturbáló csitrit.

Lementem hát a sarki patikába, és vettem egy méretes beöntő berendezést, pitlivel, csővel. Remegő lábakkal mentem fel a lakásba, és megtöltöttem vízzel a jelzésig, aztán ismét leültem a számítógép elé, gondosan magam mellé helyezve a tartályt. Ismét felmentem az Enema lapra és nézegetni kezdtem a filmeket. Aztán bekentem síkosítóval a beöntő bemeneti csövét, és magamba toltam. A vibrátoromat a csiklómhoz szorítottam, és megnyitottam a kis csapot a csövön.

Éreztem, ahogy megtelik a hasam, közben a vibrátor egyre nagyobb élvezetet nyújtott. Sikongva, vonaglódva élveztem el, majd szaladtam a WC-re.

Visszafelé töltöttem magamnak egy pohár vörös bort, és ismét leültem a monitor elé. Nézegettem a képeket, testemet kellemesen bizsergette az előbbi élmény. Csak az zavart, hogy egy film sem mutatta végig a dolgot. El is határoztam, hogy veszek egyet, így felmentem az egyik szex - shop oldalra. Kinéztem egy nem leszbikus filmet, és megrendeltem, bár az ára elég húzós volt. Aztán megnéztem a hirdetéseket, és legnagyobb megdöbbenésemre találtam egy hirdetést. "Egyedülálló férfi keres hölgyeket enema szexre." Beharapva a számat gondolkodtam. Végül is ezért jöttem el otthonról, és ezért rúgtam ki Pétert. Írtam a jeligére, majd izgalommal feltöltődve feküdtem le.

Reggel leültem a gépem elé, és átnéztem a postámat. Válaszoltak a jelentkezésemre. Péntek délután várnak a Várban, a Harangvirág cukrászdában, ötkor. Válaszoltam, hogy ott leszek, meg, hogy mi lesz rajtam, hogy felismerjenek.

A hátralévő két nap furcsa izgalomban telt el. Esténként nézegettem a filmeket, de több önkielégítést nem végeztem, mert azt akartam, hogy a pénteki élményem minél nagyobb legyen. Aztán eljött a nagy nap. Először jutott az eszembe, hogy talán nem kéne elmennem, nehogy valami perverz állat karmai közé kerüljek, de aztán legyőztem a félelmemet. Alig vártam, hogy elszabaduljak a munkahelyemről, rohantam is a Várba. A cukrászdába csak egy férfi ült. Ahogy beléptem, felállt, és elégedett szemmel sietett felém. Nekem is tetszett. Nem volt túl magas, de vállas, jó felépítésű, és az arca, valami szelíd kedvességet sugárzott. Mosolyogva nyújtottam felé a kezem.

- Koroknay Zsolt - mutatkozott be kellemes tenor hangon.

- Nagy Melinda - mondtam én is a nevemet. Leültünk a kis csendes boxba, és kíváncsian nézegettük egymást. Oda jött a pincér lány, megkérdezte, mit kérünk. Én egy nagy konyakot kértem, Zsolt pedig viszkit. Mikor kihozták az italokat, mind a ketten nagyot kortyoltunk belőle, aztán Zsolt végre megszólalt:

- Csináltad már az enema szexet?

- Csak magamban - mondtam.

- Jól esett? - kérdezte félve.

- Azért vagyok itt - nevettem el magam.

- És mitől mentél el?

- A vibrátoromtól, meg a beöntéstől - Zsolt boldogan nézett rám.

- Honnan jöttél rá, hogy ez téged izgat?

- Egy honlapon láttam ilyen filmeket. Teljesen beindított.

- Nem messze lakom innen, előkészítettem egy kis mókát, ha van kedved, már ma felmehetünk.

- Jó - mondtam, és ismét elnevettem magam. Zsolt kék szeme csodálkozva nézett rám.

- Nem szoktam ilyet csinálni, de... - kezdtem el szabadkozni. Zsolt megfogta a kezem, és kedves mosollyal mondta.

- Ne szabadkozz, csak még nem láttam lányt így beindulva.

Gyorsan megittuk az italunkat, Zsolt fizetett, aztán elindultunk az egyik girbe-gurba utcán a lakás felé.

Milyen italt szeretsz? Kérdezte egy közért előtt.

- Mindent, csak száraz legyen.

- Akkor ebben egy az ízlésünk - nevetett. Bementünk a közértbe, és vettünk két üveg pezsgőt, meg egy üveg vörös bort.

Aztán befordultunk egy csendes kis utcába, és egy háromemeletes háznál álltunk meg. Mikor Zsolt kinyitotta a kaput, kellemes hűvös csapott meg. A lépcsőházban tisztaság honolt. A másodikra mentünk. A lakás is szép volt, egy pici előszobával, fürdővel, hálóval, teakonyhával, és egy szép nagy nappalival.

Leültünk, Zsolt hozott egy üveg pezsgőt a konyhából, és töltött. Jólesett a hideg ital. Mikor megittuk, Zsolt hozzám lépett, és kivette a poharat a kezemből, és megcsókolt. Jól esett a csókja. Hihetetlenül gyengéd volt. Közben keze a mellemre csúszott, a másik pedig a hasamat simogatta.

- Hozzá kezdhetünk? - lihegte a fülembe.

- Igen - nyögtem felizgulva a várt élményektől. Zsolt pedig felállt, és kiment, azt hiszem a fürdőbe. Néhány pillanat múlva egy állvánnyal, a tömlővel, és a csővel tért vissza.

- Gyere, Drága - mondta hihetetlen kedvességgel, és vetkőztetni kezdett. Először a blúzomat vette le, majd két mellemet kibuggyantotta a melltartóból.

- Ó, de szépek - nyögött fel, és simogatni, csókolni kezdte őket. Kezdtem rájönni, hogy rendkívüli szeretővel hozott össze a sors. Majd a kosztüm szoknyám is lekerült rólam, már csak a cipő és a bugyi maradt rajtam, meg a harisnyatartó a harisnyával. Zsolt ekkor felállt, és ledobálta a saját ruháit is. Mikor a gatya is a szemközti fotelba került, elcsodálkoztam. Zsoltnak igen csak méretes szerszáma volt. Behunytam a szemem, és elképzeltem a fenekemben. Éreztem, ahogy nedvesedni kezdek.

Ismét elém térdelt Zsolt, és levette a cipőmet, majd a harisnyát is, meg a tartót is, aztán nedvesedő bugyimhoz hajolt, és megcsókolta a kis selymen keresztül a puncimat. Kéjesen felnyögtem. Senki nem érintett még ott szájjal. Zsolt mosolyogva nézett rám, aztán lehúzta a bugyit is rólam.

- Gyönyörű vagy - mondta őszintén, aztán széttárta a lábaimat, kicsit megemelte a fenekemet, és nyalni kezdett. Magával ragadt az új élmény. Megragadtam a haját, és még jobban magamhoz vontam, ő pedig mohón izgatta nemi szervemet. Már a csúcs felé kezdtem járni, amikor megszólalt.

- Várj! - és a kisasztalra tett krémért nyúlt. Kinyomott az ujjára belőle, és a popsim lyukára kente, aztán elkezdte belemasszírozni. Mikor már kellően síkos volt, felnyúlt a beöntő csőért, és finoman belém tolta. Aztán ismét az ölemre hajolt és bekapva csiklómat, szopni kezdte. Ismét az orgazmus közelébe kerültem, mikor kinyitotta a csövön a zárat, és folyni kezdett belém a víz. A hasam kezdett feszülni. Zsolt még jobban megemelt és nyelvével már a hüvelyemben cikázott. Az élvezettől és a fájdalomtól is nyöszörögtem, aztán átcsapott fejem fölött a kéj hulláma, és már nem törődtem az apró kis görcsökkel, elragadott az orgazmus.

Mikor magamhoz tértem, éreztem, hogy már megteltem. Zsolt elkezdte kihúzni belőlem a csövet, én pedig készültem a WC-re. Kedvesem visszaakasztotta a csövet, és felvett egy furcsa valamit az asztalról.

- Hol is a WC? - kérdeztem. Zsolt a kezében az izével, csalódottan nézett rám.

- Melyik honlapon jártál? - kérdezte, megmondtam. Csalódott arcot vágott.

- A fürdőszoba, a folyosó végén van, jobbra.

Kiszaladtam, és leültem a furcsa, hosszúkás WC-re és boldogan könnyebbültem meg. Éreztem, hogy Zsoltnak ez kevés volt, így kerestem egy fürdőköpenyt, úgy mentem ki. Ő rajta is volt egy köpeny, a rekamién ült, és vörösbort töltött.

- Gyere, és igyunk egyet - mosolygott rám ismét hihetetlenül szelíd mosolyával. Leültem hát mellé és elvettem tőle a poharat. Ittunk egy kortyot, aztán nagyot nyelt, és belekezdett.

- Te vagy fél éven belül a harmadik lány, akivel így járok. Ezek a lapok, csak kis szeletét mutatják az enema szexnek. Általában, csak a beöntést, de engem ez nem elégít ki. Szeretném, ha megnéznél velem egy filmet, csak húsz perc az egész, és nem kötelez semmire. Ha akarsz, elmehetsz, akár most is, de szeretném, ha legalább a filmet megnéznéd velem. Utána dönthetsz. Ha úgy akarod, normál szexet is művelhetünk. Nagyon tetszel, így be vagyok rád indulva. De, legjobban örülnék, ha folytatnánk, ott, ahol abbahagytuk. Nos? - nézett rám kérdően. Kíváncsi voltam a filmre, szerettem volna tudni, mit nem tudtam.

- Jó, de nem ígérek semmit - mondtam és elhelyezkedtem kényelmesen a díványon. Zsolt megnyomta a távirányítót, és elindult a film. Az elejét már ismertem. Megkapta a nő a beöntést, közben a férfi a hasát simogatta, nyalt neki, vagy csak nézte, hogyan vonaglik. Aztán elérkezett a pillanat. A férfi kihúzta a nőből a csövet, és a fenekébe dugott egy kis gumidugót, olyasmit, amit Zsoltnál is láttam, majd mindenféle helyzetben megdugta. A nő hol élvezte, hol a hasa fájt. Hol lihegett, hol sikoltozott, hol ezért, hol azért. Aztán a férfi áttért a fenekére, majd élvezettel nézte, ahogy a nő egy üvegtálba ereszti a beltartalmát.

Zsolt kikapcsolta a tévét, majd hozzám fordult.

- Én, nem vagyok ilyen durva, de hidd el, élvezetes dolog. Sokkal szűkebb lesz a puncid, a popsid pedig kellemesen csúszik a víztől. Nos, hogy döntesz?

- Kérek még egy kis bort - mondtam, hogy időt nyerjek, aztán magam is meglepődtem azon, ami kijött a számon.

- Maradok, sőt, csinálhatjuk, de ha nagyon nem esik jól, akkor, abbahagyjuk. Zsolt csillogó szemmel átölelt, és megcsókolt. Aztán felkelt, és ismét oda húzta az állványt, majd keze a csiklómhoz csúszott, és lassan, kíméletesen ingerelni kezdte. Hamar beindultam és széttártam neki a lábaimat, ismét arra számítva, hogy nyalni fog, de most pár apró csók után belém igazította kemény szerszámát, és aprókat, de egyre hosszabbakat lökve belém hatolt. Aztán felnyúlt a beöntőért, és a fenekembe dugta, és elindította. Lassan, hosszúakat lökve mozgott bennem, közben éreztem, ahogyan a hasam megtelik a vízzel ismét. Csiklómra is rátalálva, azt is ingerelte. A hasfájás eltörpült az ingerek mellett, aztán Zsolt gyorsabb tempóra kapcsolt, majd felnyúlt a tömlőhöz, és megnyomogatta. Méltatlankodva nyögtem fel.

- Mindjárt, Kicsi, mindjárt tele leszel - súgta a fülembe, és még gyorsabb tempóra kapcsolt. Végre a beöntés szörcsögve elapadt. Zsolt felállt rólam, és kihúzta a csövet.

- Tartsd vissza egy kicsit, kérlek - mondta, és a cső helyére dugta a dugót, melynek a külső vége kerek gumiban végződött, hogy el ne nyelje a fenekem. Aztán ismét elém térdelt, és belém hatolt. Furcsa mód, jól esett. Különös érzés volt. Hasamban lötyögött a víz, miközben élveztem, hogy Zsolt a puncimat kényezteti.

- Jó, Kicsim? - kérdezte reszkető hangon, miközben melleimet csókolgatta.

- Igen - nyögtem. Szűkebb lyukam minden mozdulatot érzett. Kezdtem teljesen beindulni. Zsolt vigyázott, hogy ne nyomja teli hasamat, egyébként is rettentően gyöngéd volt. Aztán mikor már közel kerültem az extázishoz, felkapott, és kivitt a fürdőbe. A WC-re tett, úgy, hogy minél több hely maradjon a kiáramló folyadéknak, benyúlt a lábaim között, és kihúzta a dugót.

- Üríts, Te drága! - mondta, és tovább járt a puncimban. Minden egyes lökéssel, újabb, és újabb adag víz jött ki belőlem, végül annyira megkönnyebbültem, hogy duplán ragadt el a kéj. Olyan orgazmusom volt, mint még soha.

- Jó volt? - mosolygott rám Zsolt, és már puha hasamat simogatta.

- Nagyon - néztem rá hálásan, majd megcsókoltam. Mikor már látta, hogy teljesen magamhoz tértem, megfogta a kezemet, és maga után húzott.

- Gyere - mondta, és a hálóba vitt. Ledöntött az ágyra, és végigcsókolta a testemet, aztán ismét lábaim közé nyalt. Felnyögtem. Kívántam vele a szex eme fajtáját. Ő pedig nyalt. Amit elért a nyelvével, azt mind megnyalta. Egyre jobban kitárulkoztam neki, ő pedig olyan nedvesre ingerelt, hogy éreztem, folyik le a fenekemen. Aztán felállt, és elővett egy beöntő pitlit. A cső ismét a fenekemben kötött ki, és a tartály az ágytámláján, direkt erre kialakított tartályban. Éreztem, hogy megint elindul belém a víz. Zsolt most egy csiklóizgatós vibrátort vett elő az éjjeliszekrényből, és belém tolta, majd bekapcsolta. Hihetetlen élmény volt. Közben kedvesem a mellemet, hasamat simogatta.

- Kérlek, állj négykézlábra - súgta a fülembe, megtettem. Ismét belém tolta a vibrátort, csiklómat csak annyira izgatva, hogy nem legyen már terhes, aztán harapdálni kezdte a fenekemet, de olyan érzéssel, hogy teljesen felizgultam tőle. Hamarosan kihúzta belőlem a beöntő csövet, és fenekemhez illesztette kemény dákóját.

- Várj! - ziháltam - Ott még nem járt férfi.

- Akkor tartsd vissza egy kicsit a vizet - nyúlt az éjjeliszekrényhez síkosítóért. Jól bekente vele a dákóját, majd a fenekemet is, amit próbáltam összeszorítani.

- Most engedd el magad, nem baj, ha kijön egy kis víz, az ágytakaró alatt gumilepedő van.

Elengedtem hát magam, és ő belém tolta a szerszámát. Azt hittem, először fájni fog, de egy kis kellemetlen érzés után már jött is a kéj. Nyögdécselni kezdtem, érezve, hogy Zsolt egyre nagyobbakat lök rajtam. A hasam ugyan feszült, de már nem törődtem vele, csak a kellemes érzésekre figyeltem oda. Zsolt egyik keze leszaladt a puncimhoz, és két ujját is belém dugta, aztán megtalálta a vibrátort, és azt nyomta belém. A könnyeim potyogtak, úgy élveztem.

- Te, Drága, Te! Milyen jó nő vagy Te! - kiáltott fel Zsolt, és azt hittem, azonnal belém élvez, de ismét csak felkapott, és kivitt a WC-re. Kihúzta a farkát a hátsómból, a deszkára fektetett, és miközben én ürültem, ő nyalta a puncimat. Megint elementáris erővel tört rám a kéj. Miközben én tértem magamhoz, ő simogatott, aztán, amikor már egyenletesen vettem a levegőt, megszólalt:

- Most én jövök, - azzal felállt, és megláttam még mindig merev dákóját. Felhúzott, és beálltunk a zuhanyzóba. Megengedte a vizet, finom meleg volt, aztán fél lábamat megemelte, és tenyérrel kezdte el simogatni a szemérmemet. Nagyon jól esett. Aztán a zuhany mellé szerelt csőért nyúlt, belém tolta, és ismét éreztem, ahogy megtellek vízzel. Közben két ujja ki - bejárt a puncimba. Nyakamat, vállamat csókolgatta, ahogy záporozott ránk a víz. Végül nedves puncim ismét befogatta kőkemény dákóját. Felnyögtem a kéjtől. Felemelt, és a kapaszkodóra ültetett, majd nagyokat lökve, élvezettel baszni kezdett. Most nem olyan finoman, mint kétszer is, hanem határozottan járt ki- be forró ölemben. Hasam kezdett megtelni, így egy kicsit fájt, de még ez is jól esett. Aztán zihálni kezdett, lekapott a kapaszkodóról, megfordított, kirántotta belőlem a csövet, és fenekembe hatolt. Hátamra dőlt, és zihálva, nyögdécselve belém élvezett, majd ismét megfordított, és lihegve mondta.

- Kérlek, hajolj le, és szopj, közben spricceld ki magadból, ami benned van.

Örömmel tettem meg. Bekaptam ondó ízű farkát, és közben el kezdtem kinyomni magamból a vizet. Zsolt remegni kezdett, mikor meglátta a spermájával elkeveredett beöntő vizet, és a számba élvezett.

- Oh! IGEN! Nagyon jó! Melindám! - kiáltotta, én pedig nyeltem a forró lávát. És jól esett, hogy kielégíthettem azt a férfit, aki ezen a napon mit tudom én hányszor repített a csúcsra. Kinyomtam az utolsó csepp vizet is magamból, aztán csak álltunk ott, összeölelkezve, közben zubogott ránk a víz. Zsolt szólalt meg végül.

- Gyere - azzal elzárta a zuhanyt. Kilépett a kabinból és a szekrényből két fürdőlepedőt vett elő. Letörölgetett, mint egy kislányt, aztán magát is megtörölte. Kézen fogva vitt be a hálóba. Ledobta a sarokba a vizes ágytakarót, meg a gumilepedőt. Ott volt alatta a frissen felhúzott, tiszta ágynemű. Belefeküdtünk. Balkarját alám dugta, és megfogta a melleimet gyöngéd kezével. Éreztem, hogy szerszáma megint kezd mocorogni.

- Hogy én, hogy szeretem a finom kis tiszta fenekedet - súgta a fülembe, azzal ismét kinyúlt a síkosítóért, és bekent vele, majd fenekembe csusszant. Letette a krémet, és szabad kezével puncimba nyúlt. Azt hittem, hogy megint szeretkezni fogunk, de nem. Nem mozdult bennem, hamarosan engem is valami hihetetlen kielégült nyugalom fogott el, és elaludtunk. Még utolsó gondolatommal hálát adtam, hogy volt erőm végig csinálni ezt a csodálatos napot.
Szavazz Te is!

Átlag: 8.01 pont (128 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 t.555 2017. 10. 27. péntek 08:13
Izgató írás!
#11 feherkalman1 2016. 12. 1. csütörtök 19:37
Jó történet , csak tudnám a nők miért hajtogatják folyton hogy szerelem meg hűség meg a többi...... Aztán ha végre alaposan megbasszák őket akkor meg jön a siránkozás hogy mit hagytak ki eddig.
#10 deajk2008 2016. 11. 26. szombat 14:33
szeretem az análos bizarr vibris történeteket... annyira felizgat 9p
#9 teacherdog 2016. 01. 13. szerda 21:42
Nagyon izgató! Megy a 10!
#8 feherfabia 2015. 08. 1. szombat 07:19
Egész jó!
#7 A57L 2013. 07. 5. péntek 05:27
Jó történet.
#6 Emmma 2008. 08. 6. szerda 10:52
Kihagytam pár hónapot, de ez csak leticia előnyére vált :D
#5 leticia_63 2008. 07. 24. csütörtök 17:59
Meg bizony ám:))))

Ja és feladtam a folytatást.
#4 robbber 2008. 07. 23. szerda 22:57
Nagyon klassz sztori..hát, meg kell adni a nőnek, ai jár neki:-))!
#3 leticia_63 2008. 07. 23. szerda 21:37
Örülök, hogy megmozgattam a fantáziádat.
#2 cicus84 2008. 07. 23. szerda 16:42
Nekem nagyon tetszett, főleg mert olyanról szólt ami fantáziámat már régóta izgatja. Van is valóságalapja v az egész csak kitalált történet? Remélem lesz folytatása is:)
#1 Törté-Net 2008. 07. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?