A+ A-

Enema 3. rész

Lassan nyitottam ki a szememet. A reggel visszavonhatatlanul betöltötte a szobát. Valahol egy rigó, harsányan hirdette a létezésé. A Nap szemtelenül kúszott előre a takarón. Zsolt keze mellemen pihent, meg - megrándult álmában, különös gyönyört okozva nekem. Valami furcsa kéj is adódott még ébredésemhez, először nem értettem mi az. Kedvesem fél merev pénisze nyomódott hozzá a fenekemhez, de még volt valami. Rájöttem végül. Az anál izgató még mindig bennem volt. Lassan a távirányító után néztem. Ott feküdt mellettünk a párnán. Nem értettem, hogy ennyi szex után, hogyan kívánhatom ismét, de fogtam a kapcsolót, és lassan elfordítottam. A fenekemben azonnal rezegni kezdett a kis izé. Hihetetlen élmény volt. Kicsit jobban befészkeltem magamat Zsolt ölébe, és még följebb tekertem a gombot. Testemet elkezdte elönteni a kéj. Beharaptam a számat, hogy Zsoltot fel ne ébresszem, és élveztem a dolgot, aztán Zsolt megszólalt.

- Finom, Te kis drága?

- Igen - nyögtem, mire kedvesem a lábaim közé nyúlt, és egyik ujját nedves ölembe dugta.

- Jól felizgultál! Nélkülem! Szégyelld magad!

- Nem igaz! Itt voltál - méltatlankodtam.

- Na, majd megbüntetlek - mosolygott kedvesem szokásos huncut mosolyával, majd kiderült, hogy ő is felizgult már. Széttárta a lábaimat, és úgy oldalt fekve, belém merítette a szerszámát. Azonnal élvezni kezdtem. Hüvelyem rángatózni kezdett, és elöntött a mindent elsöprő orgazmus.

- Ez annyira jó! - nyögdécseltem, Zsolt pedig büntetett tovább. Kivette a kezemből a távirányítót, és teljes fokozatra kapcsolta, miközben hatalmasakat lökött rajtam. Szerintem a Várban mindenki felébredt, akkorát sikítottam.

- Ennyire jól esik? - mosolygott rám Zsolt, miután már láttam valamit.

- Igen - fúrtam be magát ismét az ölébe. A vibrátor csendesen pihent a fenekembe, Zsolt kukija pedig nedvesen a kilövellt ondótól a lábaim között.

- Kitaláltam valamit - csókolta meg a fülemet kedvesem. - De, előbb reggelizzünk. Hány óra van egyáltalán? - nézett Zsolt a vekker felé. Kilenc óra múlt. Még kicsit ejtőztünk, aztán kedvesem ágyba hozta a reggelit.

- Lejössz velem holnap estig Velencére? Van ott egy kisházam.

- Szívesen - faltam épp a lekváros kenyeret. A jó szex meghozta az étvágyamat. Aztán eszembe jutott anyám, hogy mit szólna ahhoz, hogy egyből mindenbe belemegyek Zsolttal kapcsolatban.

- Akkor, hazaugrunk hozzád a cuccaidért, utána irány a Velencei-tó.

- Ez bíztató - nevettem, - de, mi jutott az eszedbe?

- Ahhoz előbb reggelizz meg, aztán kapsz egy beöntést, és majd meglátod.

- OK - mondtam, és kicsit sajnáltam, hogy ki kell venni belőlem az anál izgatót, ami még mindig ott bizsergette a fenekemet, csupán azzal, hogy bennem volt. Zsolt befejezte az evést, és kiment megcsinálni a beöntésemet. Én is félretettem a tálcát, és ismét eluralkodott rajtam a várakozással teli izgalom. Zsolt bejött, és gyöngéden megsimogatta a fejemet.

- Kérlek, feküdj hasra - mondta, és én megtettem. Apró, a popsimra adott puszik keretében kihúzta belőlem a vibrátort, és feldugta a beöntést, aztán elindította.

- Most nem szeretkezünk? - nyafogtam.

- Te kis telhetetlen - nevetett, és lassan megfordított, és nyalni kezdett. Tudta, hogy megőrülök tőle. Mire leért a víz, háromszor is elmentem és felizgultam.

- Menj, Kedves a WC-re, én addig összepakolok. De, ne öltözz még fel - csókolt meg, és azzal kihúzta az éjjeliszekrény fiókját, és pakolászni kezdett belőle.

Én kimentem a fürdőbe, és rendbe szedtem magam. Egy kis smink is került az arcomra a zuhany után, úgy mentem vissza a hálóba. Zsolt már a nappaliban volt, de visszajött.

- Feküdj, kérlek megint hasra - megtettem, és arra gondoltam, hogy talán megint szeretkezni akar velem. Bekente a fenekemet, és a vibrációs anál izgatót feltolta.

- Így ni. Tudom, hogy mennyire élvezed, ha benned van. Álmodban is ezt nyöszörögted.

- De nem fogják látni?

- Vedd fel a bugyid, majd eligazítom, hogy ne látszódjon. Viszont a távirányító nálam lesz - rakta a zsebébe a kis készüléket. Tetszett a játék. Felhúztam hát a bugyimat, és Zsolt eligazgatta bennem a dolgot, aztán indultunk. A kocsija a ház előtt állt, beültünk, és én elmagyaráztam hová is kell menni. Elindultunk, kifordultunk a főútra, mire Zsolt a zsebébe nyúlt, és alapjáratra állította a készüléket. Beharaptam az ajkam, úgy élveztem.

- Érdemes neked örömöt okozni. Gyönyörű vagy ilyenkor.

- Nem mutatok furcsán? - kérdeztem, és kezem-lábam remegett az élménytől.

- Dehogy. Csak mi tudjuk, hogy mi folyik oda bent.

Bekanyarodtunk a ház elé, ahol laktam, Zsolt leállította a kütyüt, aztán felmentünk.

- Bocs, a kupiért, de most költöztem - mondtam, és a dobozok mélyéről előhalásztam a fürdőruhámat, pulcsit, farmert, váltás fehérneműt, aztán gyorsan lecseréltem az átnedvesedett bugyimat is. Zsolt ismét eligazgatta bennem a cuccot, majd mentünk. A kocsiban ismét bekapcsolta a vibrátort, én pedig élveztem a rezgéseket.

- Ki volt az a csinos asszony a fényképen a nappaliban?

- Az anyám - mondtam teljes átéléssel, és megborzongtam.

- Túl sok az élmény? - kérdezte Zsolt. Nagyot nevettem.

- Nem, az anyám túl sok.

- Elmondod?

- Belőlem pedig ömleni kezdett a szó. Nem tudom, hogy mikor állította le Zsolt a vibrátort, de mikor könnyekkel küzdve végül befejeztem ott a mondókámat, hogy Pétert kirúgtam, már nem ment. Zsolt lekanyarodott egy pihenőbe, és átölelte a vállamat. Évtizedek visszafojtott feszültsége végre kijött belőlem, és elapaszthatatlan könny formájában ömlött végig az arcomon. Darabig csak ültünk ott. Lassan megnyugodtam, és élveztem Zsolt széles vállának biztonságát. Végül kinyitotta a kesztyűtartót, és elővett belőle egy poharat, és egy kisüveg vodkát. Töltött nekem, lágyan megcsókolt és kedvesen simogatta a hajam, amíg megittam a hűs italt.

- Megteszek mindent, hogy boldoggá tegyelek. Ezért élvezed ennyire a szexet, és vagy annyira szabad. Melinda, akár hiszed, akár nem, de szerelmes vagyok beléd. Ott, mikor bejöttél a presszóba, már ott tudtam, hogy szerelmes leszek beléd.

Ránéztem, bele a szemébe, és tudtam, hogy igazat mond. Hihetetlen boldogság töltött el. Átöleltem a nyakát, és percekig csak csókolóztunk. Végül kibontakoztunk egymás öleléséből, Zsolt beindította a kocsit, és a vibrátort.

Hátra dőlve, ellazulva élveztem a fenekemben lévő vibrátor gyönyöreit. Zsolt keze, ha nem a váltót, akkor a combomat fogta. Sokszor közel álltam ahhoz, hogy elöntsön a kéj, de nem akartam elmenni. Majd Zsolttól, mi8ndig ez jutott az eszembe, és visszazökkentem ebbe a világba.

- Nem vagy éhes? Tudok erre egy jó kis vendéglőt.

- Szívesen eszem - lihegtem, mire kedvesem a zsebébe nyúlt és letekerte a vibrátort.

- Nyugodj meg, mindjárt ott leszünk. Halálosan tetszik, hogy mennyire élvezed ezt a kis játékot - simított ismét végig a combomon. Hamarosan lekanyarodtunk, és egy kis csárda előtt leparkoltunk. Bent alig voltak. Kellemes hangulat uralkodott. Beültünk egy boxba, jó távol mindenkitől, és vártuk a pincért.

- Szia - üdvözölte régi ismerősként kedvesemet. Zsolt felállt és kezet nyújtott, majd bemutatott, mint a barátnőjét. Kiderült, hogy a pincér régi iskolatársa. Rendeltünk, aztán kettesben maradtunk.

- Ki, kéne mennem a mosdóba.

- Balra hátul - mondta Zsolt.

- Tudom, de nem fog kiesni belőlem a vibri?

- Fogd meg hátulról, és akkor nem.

- De én, hogy igazítsam meg?

- Várj - mondta Zsolt, felállt, és elment. Egy kulccsal tért vissza.

- Gyere, megkaptuk a személyzeti klotyó kulcsát - és megint hamiskásan mosolygott. Bementünk, megvárta, amíg elvégzem a dolgom, aztán letolta ő is a nadrágját, és mögém lépett.

- Nem csak neked jár élvezet - súgta a fülembe, és lucskos puncimba tolta ágaskodó szerszámát. Azonnal elélveztem a több órás ingerlés után. Zsolt befogta a szám, mert már ismerte, hogy hangosan élvezek, és baszni kezdett.

- Halkan, Kedves - súgta, - ez most csak egy gyors bemelegítő lesz. Párat lökött rajtam, aztán elélvezett. Csalódottan néztem vissza, mire ő előre nyúlt, és két ujját belém dugta.

- Bocsáss meg, túlságosan fel voltam izgulva, de ha megígéred, hogy csendben élvezel...- bólintottam, mire bekapcsolta a vibrátort, és kezével pedig puncimban dolgozott. A számat beharapva, halkan nyögdécselve mentem el. A mosdóban alaposan lemosakodtunk, aztán Zsolt beigazította a vibrátort, és kissé kipirulva, visszamentünk a vendéglőbe.

Az ital ott várt már minket. Finom vodkát ittam, és sört. Zsolt alkoholmenteset. Az ebéd is finom volt, Zsolt pedig ismét izgatni kezdett. Ha a pincér nem volt a közelbe, a legkisebb fokozatra tekerte a vibrit bennem. Szinte egész nap izgalmi állapotban tartva engem.

Végül visszaültünk a kocsiba, és negyed óra autózás után befordultunk egy erdei útra. Az út végén egy faház állt, egyes egyedül. Csodálatos volt.

- Nos, ez az én kis birodalmam - nyitogatta a zárat Zsolt. Bent finom hűvös uralkodott. Lent egy nappali, egy fürdő és egy konyha volt. Fönn két háló. A hátsó terasz végében egy stég állt. Körben pedig nádas.

- Ide, ide sem látnak! - lelkendeztem.

- Nem akartam mondani, hogy a fürdőruha fölösleges, úgy sem hiszi el soha senki - nevetett. Visszamentünk a házba, Zsolt pedig elővett egy nagy lábost és odatett vizet forralni. Aztán leült a nappali kanapéjára, lerúgta a cipőjét, majd letolta a nadrágját. Előtűnt ágaskodó dákója.

- Gyere, Kedves. Vegyük ki belőled már azt a csúnya vibrit.

Bele remegtem a várható élménybe. Ledobáltam a ruháimat. Majd Zsolt ölébe ültem. Ő elővette a távirányítót, kinyitotta, és kicserélte az elemeket benne, aztán felemelte kissé a fenekemet, és beleültetett kemény farkába. Végre, felsikolthattam a kéjtől. Aztán teljes fokozatra állította a vibrátort. Az új elemek által, táncolni kezdett bennem.

- Te, Drága, te Kedves. Imádlak - lihegte, és húzogatni kezdte bennem a vibrit, majd a farkát is. Szinte beleőrültem a kéjbe. Sírva, zokogva élveztem minden mozdulatát, aztán mind a ketten, egyszerre értünk föl a csúcsra, és mentünk el. Ott pihentünk egymás karjában, a forrásban lévő víz hangja vert fel minket. Kimentem, és elzártam a gázt alatta.

- Gyere, menjünk, és ússzunk egyet.

A víz lágy, és simogató volt, egészen felfrissültem tőle. Aztán kifeküdtünk a stégre, és fogtuk egymás kezét.

Végül hasra fordult, és megcsókolt.

- Adok neked egy gyógyfüves beöntést. Szégyellem magam, de ezzel a vibrátoros izgatással, talán kicsit túlhajtottalak.

- Én nem úgy érzem. Jól esett a játék, de a beöntés azért jöhet.

- Akkor fordulj hasra - kérte.

- Biztosan nem látnak ide? - remegtem bele a tudatba, hogy a stégen akar nekem kedvesem beöntést adni.

- Nem, nem látnak ide - mosolygott vissza rám, és besietett a hátba. Hamarosan, jó illatú vízzel teli tömlővel jött vissza. A tömlőt a stég korlátjára erősítette, aztán gyöngéden simogatni kezdte a fenekem, majd a vazelinos csővéget lassan belém vezette. Aztán megnyitotta a csapot, és élveztem, ahogy az illatos folyadék belém áramlik. Mellém feküdt, és csöndesen beszélgettünk. Most egészen más élmény volt, mint eddig. Annyira meghitt és békés. Zsolt a kezemet kereste, majd mikor befogadtam az összes folyadékot, az arcomat cirógatva megkérdezte:

- Bírja még a hasad? - bólintottam - Akkor, hozok még belőle egy kicsit. Bement a házba, és egy teával teli kancsóval tért vissza. A felét a tömlőbe öntötte, és engem megint elöntött a melegség, és a nyugalom. Elálmosodtam, a pilláim elnehezedtek, aztán vége lett a folyadéknak.

- Tartsd egy kicsit magadban - hallottam Zsolt hangját. Közelebb bújtam hozzá, és élveztem a közelségét, és a hátamat simogató Napsütést. Körülbelül negyed óra múlva aztán ki kellett mennem. Mikor tisztán, és megnyugodva visszatértem, Zsolt felnézett rám és csendes, búgó hangján mondta:

- Be kéne menni a faluba bevásárolni.

- Jó - szóltam álmosan, és leültem. Zsolt elbűvölten nézett. A Nap bearanyozta a melleimet, éreztem, hogy nagyon szép vagyok. Cirógatni kezdett, de aztán erőt vett magán, és felállt.

- Főzünk valamit, vagy együnk a faluba?

- Szívesen vacsizok veled, kivéve, ha megint kibéreled a WC-t. - nagyot nevetett, és megsimogatta az arcomat.

- Nem lehet mindig ugyan azt csinálni. Majd kitalálunk mást.

Remegő lábakkal álltam fel, és mentem be öltözni. Alig vártam az újabb élményeket.
Szavazz Te is!

Átlag: 8.11 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 t.555 2017. 10. 28. szombat 00:40
Análszex, nem rossz!
#4 feherkalman1 2016. 12. 8. csütörtök 14:10
Hát egész nap egy vibrátorral a seggében...
#3 deajk2008 2016. 11. 23. szerda 08:19
szeretem az análszexet... 8p és mindenesetre érdekes egy mű
#2 papi 2014. 02. 8. szombat 14:16
Minden rész nagyon tetszik
#1 Törté-Net 2008. 11. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?