Enema 2. rész

Szavazás átlaga: 8.09 pont (85 szavazat)
Megjelenés: 2008. szeptember 9.
Hossz: 11 311 karakter
Elolvasva: 14 300 alkalommal
Arra ébredtem, hogy Zsolt a vállamat, nyakamat csókolgatja. Már nem volt bennem, és a szobában későesti sötétség honolt.

– Kedves, Melinda – suttogta, miután megérezte, hogy már nem alszom.

– Tessék – nyögtem nyűgösen.

– Nem ettünk egy falatot sem, nem vagy éhes? – gyomrom, egyből hatalmasat kordúlt.

– De, hisz még a holnapi reggelimet is kimostad belőlem.

Zsolt jóízűen nevetett.

– Van itthon hideg sült csirke, meg gombasaláta. Ha nem jó, elmehetünk vacsorázni is.

– Tökéletes – ültem fel az ágyban. Kedvesem villanyt gyújtott, és mosolyogva nézett hunyorgó szemembe.

– Már majdnem elfelejtettem, hogy milyen gyönyörű is vagy, – azzal hozzám hajolt, és mohón megcsókolt. Örömmel nyugtáztam, hogy jól döntöttem, hogy nem mentünk el. Valószínűleg újabb élvezetek vártak rám.

A csirke finom volt, csúszott rá a
p
alf
ez
alf
sg
alf
ő
. Zsolt szeme huncutul csillogott.

– Szerintem, túlhűtöttem. Had melegítsem fel rajtad – mondta, és a mellemre öntötte a pohárból a finom italt, majd nyalni, szürcsölni kezdte a testemről. Élvezettel dőltem hanyatt, mire ő a puncimra is öntött, és aztán nyalni kezdte. Hamarosan nem csak a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
alf
ől
lett nedves az ölem. Aztán felemelte a két lábam, és az üveg száját a fenekemhez szorította óvatosan. Kellemesen bizsergette a végbélbemenetemet a sok buborék, Zsolt, pedig itta.

– Hagyjál nekem is! – korholtam nevetve, mire ő töltött a poharamba. Ittam egy jót belőle, aztán nyűgösködve mondtam.

– Azt hittem, hogy a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őb
alf
ől
csinálsz majd beöntést.

– Abból nem. Hideg, és irritál. Nem
k
alf
ín
alf
oz
alf
ni
akarlak, hanem gyönyört adni és kapni.

Rájöttem, hogy a beöntések kellemesen melegek voltak eddig. Nem is figyeltem oda rá, csak most ahogy Zsolt mondta, ugrott be.

– De, most nem is engem kéne feltölteni, hanem téged. – incselkedtem, mire Zsolt feje kiemelkedett a lábaim közül, és csillogó szemmel kérdezte:

– Komolyan gondoltad?

– Miért, ez a fiúknak is jó? – kérdeztem.

– Igen, nagyon. Tényleg megtennéd?

– Miért ne? – mosolyogtam rá.

– Tudod, délután, mikor rájöttem, hogy nem tudod, mit akarok, nem mertem javasolni. Iszonyatos erekcióm van tőle.

Felugrott, és kiszaladt, aztán egy teli tömlővel jött vissza. Törülközőt terítettünk az ágyra, Zsolt hanyatt dőlt, és én bevezettem neki a csövet. Mellé ültem az ágyra, aztán megindítottam a vizet. Zsolt élvezettel behunyta a szemét, és átadta magát a kéjnek. Közben simogattam, amit apró, kéjes nyögdécselésekkel fogadott. Pár perc múlva, már addig is merev szerszáma teljesen megtelt vérrel. Szinte már sötét lila volt, és hívogatóan bólogatott felém. Oda hajoltam hát, és elnyeltem.

– Jesszusom! De jó! – sóhajtott fel kedvesem, és zihálva élvezte, ahogy játszom vele. Én, pedig nem kíméltem. Nyelvemmel körbenyaltam, aztán ismét elnyeltem. Teljesen betöltötte a számat. Élvezettel nyeltem az elő váladékot. Kezemmel, pedig a bőrt húzogattam. Zsolt teste ívbe rándult, és hatalmas lökésekkel a számba élvezett. Lenyeltem minden cseppjét, majd mosolyogva ráittam a
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
.

– Köszönöm – simogatta meg arcomat kedvesem. Azzal kiment a fürdőbe. Hamarosan hallottam az öblítő zaját, én nekem pedig eszembe jutott Péter, amint sután próbálta kirángatni az utolsó pillanatban a számból a péniszét, és kétségbe esetten tördelte a kezét, hogy két csepp ondó ment a számba, ezzel az orális szexet örökre száműzve a kapcsolatunkból.

Aztán, megint felsejlett Zsolt hatalmas pénisze, és szerettem volna, ha ilyen állapotban járna ki-be bennem. Sőt, elképzeltem, hogy az én testemet is átjárja a meleg víz. Zsolt visszatért, legnagyobb örömömre, kér tartállyal. Fellógatta őket, aztán ismét hanyatt feküdt az ágyon. Ittunk egy kortyot, aztán keblemet becézgetve mondta:

– Akarod, hogy feltöltve szeretkezzünk?

– Minden vágyam ez – súgtam. Mellbimbóim megkeményedve hívogatták kedvesem száját, ő pedig nem váratta őket tovább. Milliónyi csókkal becézgette őket, aztán kezembe adta a beöntő csövet, én pedig óvatosan, két ujjammal masszírozva nyitogatni kezdtem Zsolt popsilyukát. A csőbemenet már be volt vazelinozva, így csak fel kellett tolnom, aztán megindítottam a vizet. A várt hatás hamarosan megjött. Zsoltnak ismét az ég felé meredt a szerszáma. Magára vont, én pedig széttárt lábakkal beleültem. Mindketten felnyögtünk a kéjtől. Aztán Zsolt felnyúlt, és leemelte az én beöntő csövemet, és felvezette.

– Feküdj a mellemre? Kedves – kérte, és én megtettem. Megindította a kis csapot, majd teljesen átölet, magához szorított. Nem mozdultunk, hanem élveztük, ahogy szétárad bennünk a melegvíz, meg ahogy Zsolt szerszáma nő bennem. Különös érzés volt. Szerettem volna már mozogni, de Zsolt nem engedte.

– Várj még, Kicsim, várj!

Aztán magától elindultak hüvelyemben a kis hullámok. Olyan inger ért, ami a tökéletes sorozatos orgazmust indította el bennem. Alig kaptam levegőt, zihálva vetettem föl a fejem, akkorát élveztem, mint még soha. Méhem, mellem, agyam belerázkódott. Hüvelyemből csorgott a szerelem nedve. Mikor kicsit csillapodott, láttam, ahogy Zsolt mosolyog rám. Itta a szemével gyönyöröm látványát, aztán végre engedett a szorításon, és lassan megmozdult bennem. Azonnal ismét rám tört az orgazmus.

– Még – kiáltottam, és ő hatalmasat lökött rajtam. Azt hittem, teljesen megsemmisülök. Forró volt mindenem. Fenekemet a melegvíz simogatta, puncimat pedig Zsolt. Hosszan, szinte teljesen kijőve mozgott bennem. Szeme mohón itta a látványt. Azt csinálhatott volna velem, amit akar, de ő csak gyönyört akart. Teljesen széttártam a lábaimat, hogy magamba fogadhassam. Heréi fenekemhez csapódtak, és én minden lökés után elélveztem. Nem hittem, hogy van ilyen. Aztán elfogytak a beöntések, és mi ott feküdtünk, teljesen megtelve vízzel, gyönyörrel, és igen, szerelemmel is.

– Várj – nyögte Zsolt, és a kezembe adott egy furcsa dolgot. Egy pumpa volt, a végén egy összetöppedt ballonnal. – Dugd a fenekembe, és fújd fel. Megakadályozza, hogy idő előtt kiürüljek – mosolygott rám, mikor meglátta csodálkozó arcomat. Nem szívesen, de leszálltam róla, és megtettem amit kért. Utána kedvesem belőlem is kihúzta a csövet, és forró farkával költözött belém. Ismét elélveztem. Ő pedig most hátul kezdett el mozogni bennem. Egyszer csak meghallottam saját sikolyaimat.

– Igen, igen, ez az – zokogtam, és majd meg őrültem. Nem gondoltam volna soha, hogy ennyire élvezni fogom az anális szexet. Zsolt elkapta az egyik mellbimbómat, és két ujja között moncsolgatva, még nagyobb élvezethez juttatott. Aztán, amikor már ő is kezdett lihegni, felkapott, és megint kivitt a fürdőbe. Kihúzta a fenekemből lila péniszét, és nyalni kezdett.

– Várj még! – lihegte, és egy odakészített vizes törölközővel megtörölgette a szerszámát, miközben szájával kényeztetett, ahol ért, aztán belém igazította magát, és hevesen baszni kezdett.

– Most! Üríts kicsikém! – ismét rám tőrt a délutáni gyönyör, csak most még elsöprőbb volt. Zokogva, zihálva könnyebbültem meg és mentem el egyszerre. Aztán Zsolt, mikor már nem jött belőlem semmi, felállt velem, és most ő ült a kagylóra. Kiengedte a popsijában lévő ballonból a levegőt, és kihúzta.

– Mozogj, Te drága! – lihegte, és én megmozdultam. Csípőm felvette az ősi ritmust, Zsolt pedig zihálni kezdett. Éreztem, hogy farka egyre forróbb, majd lüktetni kezdett, és Zsolt ordítva, sírva, elélvezett. Nem láttam még férfit így élvezni. Teljesen átadta magát az extázisnak, közben nem csak heréi, de bele is kiürült.

Percekig csak ültünk ott, és simogattuk egymás hátát, aztán bemásztunk a zuhany alá, és alaposan megtisztultunk.

Kitámolyogtunk a hálóba, ledobáltuk az átnedvesedett törölközőket, és lefeküdtünk. Zsolt mellére tettem a fejem, ő pedig a hátamat simogatta. Egy jó félórát pihentünk így a félálom mezsgyéjén, amikor kedvesem megszólalt.

– Ki bírsz még egy kis gyönyört?

– Igen – élénkültem meg, mert Zsolt kezétől kezdtem ismét felizgulni.

– Tölts egy kis
p
alf
ez
alf
sg
alf
őt
, a hűtőben van még, én addig megcsinálom a keverékeket.

Mire bementem, az ágyon ismét tiszta törölközők voltak, és kétfelől a két állvány. Ittunk, aztán Zsolt még valamit öntött az én tartályomba.

– Mi az? – kérdeztem

– Olaj, hogy még jobban csússzál.

– Nem lesznek attól görcseim?

– Az előbbi vizedben is volt már.

Földugtuk egymásnak a csöveket, majd megnyitottuk a csapokat. Zsolt a lábaim közé térdelt, és hatalmas átéléssel nyalt. Rettentően jól esett. Nyögdécselve élveztem, de most inkább őt szerettem volna ismét magamba fogadni. Megérezte mohóságomat, és kedvesen simogatva mondta:

– Legyen türelmed, és olyanban lesz részed, mint még soha. – mondta, és visszatemette arcát a lábaim közé. Mikor kifogytak a tartályok, Zsoltnak ismét feldugtuk a ballont, aztán az éjjeliszekrény fiókból elővett egy furcsa valamit. Hosszú, pálcikaszerű hajlékony rúd volt, tele egyre nagyobb gömböcskékkel. Láttam már ilyet, anál izgató volt. Beleremegtem. Zsolt kihúzta belőlem a beöntést, és el kezdte belém vezetni. Fantasztikus élmény volt. Minden egyes gömböcske külön kéjt okozott. Mikor tövig volt bennem, Zsolt ismét magára vont.

– Ne mozdulj, kérte, és megfogta a rudacska fogantyúját, és húzogatni kezdte bennem. Majd elájultam tőle, olyan jó volt. Testem remegni kezdett, Zsolt, pedig nem kímélt. Egyre gyorsabban, vadabbul járatta bennem a szerszámot, egész addig, míg hátra nem vetettem a fejem, és el nem élveztem. Akkor tövig nyomta bennem, és szelíden mondta:

– Menj, üríts, aztán folytatjuk.

– Most nem viszel ki? – lihegtem.

– Akarod?

– Igen – néztem rá mohó szemekkel. Felemelt hát, és kivitt. A kagylóra fektetett gyöngéden, és ismét el kezdte járatni bennem a szerszámot. Hamarosan megint rám tört az orgazmus. Akkor kirántotta belőlem, és megint kemény farkát kezdte puncimban járatni.

Rám tört ismét a már ismerős érzés, a megkönnyebbülő kielégülés, és nem értettem, hogy hogyan lehet egyre jobb és jobb. Zsolt közben melleimet harapdálta, aztán mikor kiürültem, megint megfordultunk, és Zsolt kivette a végbélballont.

– Ne mozogj, nem akarok még elélvezni, csak had maradjak benned. – mondta és testemet átjárta a várakozásteljes izgalom. Örültem, hogy még nincs vége. Mikor ő is végzett, bevitt a zuhany alá és megmostuk egymás fenekét majd kimentünk a hálóba és Zsolt hanyatt feküdt velem ismét. Aztán az éjjeliszekrényben kezdett kotorászni és ismét elővett egy anál izgatót. Hasonló volt mint az előbbi, csak ennek az első gömbje volt akkora mint az előző középsője, és távirányító tartozott hozzá. Belém vezette. Az utolsó gömböcske kicsit feszített, de aztán hozzá tágultam. Aztán megint jött az őrület. Zsolt ismét ki-be járatta bennem az anál izgatót, majd fenekemet irányítva lovagoltatni kezdett. Olyan volt, mintha két férfival lettem volna. Majd mikor a csúcsra értem bekapcsolta a vibrációt is. Felsikoltottam. Hüvelyem összerándult, a szívem majd ki ugrott, majd egész bensőm hullámzani kezdett. Kéjjel teli káosz uralkodott rajtam, aztán Zsoltra rogytam, és nem tudtam mozdulni. Halványan érzékeltem, hogy kedvesem egyre hevesebben mozog a puncimban, majd elöntötte hüvelyemet forró lávája Aztán lenyúlt a takaróért, ránk húzta, kicsit oldalra fordult velem, hogy ne legyek olyan nehéz, leállította a vibrációt, és lekapcsolta a lámpát. A szobára jótékony sötétség borult. Zsolt összement farka gyöngéden kitöltött, és megnyugodva tapasztaltam, hogy popsim befogadva az utolsó, nagy gömböt is, rázáródik az anál izgató szárára. Gyönyörrel telve aludtam el ismét.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.09 pont (85 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. június 23. 13:28
#19
Ez egy ismeretlen élvezet.
1
t
t.555
2017. október 27. 08:14
#18
A folytatás is jó!
1
deajk2008
2016. november 26. 14:35
#16
izgató a bizarr történetek... állok tőlük, ment a 8p folytasd
1
p
papi
2014. február 8. 14:17
#15
Tetszik
1
Szex mániás
2008. november 13. 15:01
#14
Megnéztem:) Felrakhatnél több enema-s történetet is:):):) Mert nagyon yok:)!! Gratu!!!
1
Szex mániás
2008. november 12. 16:01
#13
Megnézem:)
1
leticia_63
2008. november 10. 18:05
#12
Örülök, hogy tetszik.
Akit érdekel a téma látogassa meg a honlapomat: enemasex.freeweb.hu/
1
Szex mániás
2008. november 10. 15:42
#11
nagyon, embert*
1
Szex mániás
2008. november 10. 15:41
#10
Ohhh... Letícia ez a történet nagyom jó!!!!!! Erre a történetre mindig elélvezek!!!!! Annyira jó vagy!!!!!! Nehogy abbahagyd az írást, mert sok emebmert tennél szomorúvá!:)))) Nálam 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 pont!!!!! x)
1
Emmma
2008. szeptember 30. 14:15
#9
Minden alkalommal élvezettel olvasom, nem csak a témája, hanem a stílusa miatt is, de ugye ez nem meglepő. Köszönöm Leticia ;) Meg azt is, hogy folytatod....
1
leticia_63
2008. szeptember 15. 14:45
#8
Kedves Játékos!
Írtam emailt.
1
jatekos
2008. szeptember 15. 14:19
#7
Kedves Leticia!
Szívesen leveleznék/beszélnék Veled a tapasztalataidról. jatekos04@freemail.hu Ha nem akarsz, megtiszteltetés lenne ha jeleznéd, kösz :-)
1
leticia_63
2008. szeptember 11. 15:26
#6
Örülök, hogy tetszett. Már feladtam a következő részt is.
1
loránt
2008. szeptember 11. 13:41
#5
Nagyon jó,és élvezetes.
1
loránt
2008. szeptember 11. 13:40
#4
Nagyon jó,és élvezetes.
1
leticia_63
2008. szeptember 10. 17:11
#3
Jtékos!
Valóban a szex eme formája igen élvezetes. Nekem van kivel élveznem.:)))
1
jatekos
2008. szeptember 9. 16:31
#2
Fantasztikusan izgatóan perverz. Az írója is biztosan élvezi a szexnek ezt a formáját. Szívesen cserélnéeszmét vele..
1
T
Törté-Net
2008. szeptember 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1