A+ A-

Irodai pillangók 1. rész - Lesben állva

Piszok jó érzés ám a világ egyik vezető jogi vállalatának dolgozni. Főleg, ha az illető fiatal, lelkes és kicsit is érdeklik a nők. Mert belőlük aztán van itt bőven. Egész nap itt sündörögnek körülöttem, kecsesen bedőlnek a fénymásolónál, mély dekoltázzsal hajolnak előre, amikor az éttermi önkiszolgálóban ebédet választanak maguknak, és csupa efféle finomságot művelnek, amitől minden jóérzésű férfiember megbolondul.
Igen, jó dolog itt dolgozni a Walden és Tsa vállalatnál. Persze áldozatokkal is jár: rengeteg fegyelem, koncentráció, és persze a túlórák. Gyűlölöm a túlórákat. Már senki sincs az épületben, kihalt az egész, mint egy horrorfilmben. Ráadásul még csak egy hete vagyok a cégnél, fogalmam sincs, mit hol találok, talán a legközelebbi vécéig tudok csak elbotorkálni. Mindenhol sötét, a szerencsésebbek már odahaza fekszenek és nézik a focimeccset, de a szerencsétlen újoncot meg itthagyták, hogy várja a japán ügyfelek hívását. Elvégre én ráérek...
Egy merész gondolattal kifűztem és levettem a cipőmet, majd jólesően kinyújtóztattam a lábamat. Hátradőltem karosszékemben, és behunytam a szemem egy kicsit. Végiggondoltam, mi vár otthon: egy üres hűtő, egy hideg ágy. Ennyi erővel itt is maradhatok.
Merengésemből egy magassarkú cipő kopogása riasztott fel. Gyorsan felegyenesedtem, és visszabújtattam lábam a cipőbe. Épp időben, irodám ajtaja kitárult, és Bonnie lépett be rajta. Fekete hajú, csinos, pajzán kis nő volt. Az itt - tartózkodásom hete alatt is rájöttem, hogy az egész részleg bele van bolondulva. Elég volt leejtenie valamit, a kollégák szinte verekedtek érte, hogy visszaadhassák neki. Beszélgettünk egy párszor, de nem hittem, hogy megfelelnék az igényeinek, úgyhogy nem törtem fölöslegesen magam.
De most itt volt, csillogó szemmel támaszkodott az ajtófélfának, és remegő hangon kérdezte:
- Látom, te is benn vagy még... Akarsz látni valami érdekeset?
- Mi lenne az? - kérdeztem. Reméltem, hogy elhív valahova, elkéri a számom vagy ilyesmi, esetleg a rég jó "segítséget kérek" - trükkel kezdi majd.
- Gyere velem - mondta.
Kiléptünk a sötét folyosóra, fel akartam gyújtani a villanyt, hogy lássuk, hova megyünk, de Bonnie észrevette a mozdulatom, és megfogta a kezem.
- Ne gyújtsd fel, nehogy elriasszuk őket - suttogta.
- Kiket? - súgtam én is ösztönösen, de Bonnie csak mosolygott.
Kézenfogva vezetett az irodai folyosók kusza kereszteződésein át. Egyszercsak megállt, hallgatózott, aztán levette tűsarkúját, és mezítláb lopózott tovább. Nesztelenül követtem. A forduló után egy kis előtérbe érkeztünk, egy hatalmas üvegfal mögött pedig egy tárgyaló volt, amit hetente egyszer értekezletre használtunk - erre még én is hivatalos voltam, pedig igencsak újoncnak számítottam a cégnél. Az üvegfal előtt műcserepekben buja trópusi virágok és pálmák sorakoztak - tipikusan egy csomó olyan növény, ami nem terem meg ezen az éghajlaton, de ha a HR kitalálja, hogy ez való egy irodába, akkor nem sajnálják rá a pénzt. Bonnie megint kézenfogott, és a pálmák közé húzott, így a növények levelei között már pompásan beláttunk az üvegfalon.
Odabenn, az ellipszis alakú asztalon egy férfi kefélt egy nőt. Ráadásul hátulról. Óvatosan közelebb nyomultam, hogy jobban lássak. Bonnie a kezem után kapott, visszarántott volna, de nem hagytam magam, és magam mellé húztam őt is. A jelenet mintha csak valami ócska régi filmből termett volna itt: a nő az asztalra dőlve hasalt, hosszú szőke haja szétterült az asztal lapján, szoknyája feltűrve, egyik lábszárán még ott csüngött a bugyija, de a magassarkú cipőket persze nem vette le. A férfi hátulról tolta neki, inge kigombolva, nyakkendője félrecsúszva, nadrágja a bokájánál. Az épület csendjében még a nyögéseket is tisztán lehetett hallani.
- Jó nagy farka van - súgta a fülembe Bonnie, amitől egy kicsit összerezzentem. Láttam rajta, hogy csillogó szemmel nézi a jelenetet, és kiszáradt szájjal nagyot nyelt. A tárgyalóban a férfi egészen ráhajolt a nőre, úgy kefélte, mint valami gép. Egész izgató látvány volt, éreztem, hogy keményedni kezd a szerszámom.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.44 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Sierra 2014. 03. 25. kedd 15:45
Ez jól indul smile
#8 Pavlov 2013. 10. 11. péntek 07:47
Köszi!
#7 A57L 2013. 10. 9. szerda 04:31
Egész jó.
#6 Pavlov 2012. 02. 23. csütörtök 09:51
Örülök, hogy tetszett!
#5 Kaszkadör 2012. 02. 22. szerda 15:40
Izgalmasan indul smile
#4 Pavlov 2009. 02. 6. péntek 15:03
A 2. részt már feltöltöttem! A harmadikon még dolgozom...
#3 pisti47 2009. 02. 6. péntek 06:11
Már pedzi. Aztán ne egy hónapig várjunk a folytatásra.
#2 Ubesz 2009. 02. 6. péntek 00:45
No ebből még valami huncutság fog kisülni ha jólsejtem :D
Eddig tetszik!
#1 Törté-Net 2009. 02. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?