A+ A-

A zuhany alatt - kicsit másképp

Megihletett Gerbera történet, de túl érzéketlennek és "nem hihető" érzést keltette bennem. Úgy hogy az elejét leszámítva szinte teljesen átírtam. Ettől ez még Gerbera története, csak egy kis "életet" vittem bele. Mindenki döntse el, hogy, hogy sikerült. Íme:
Egy 16 éves lány vagyok. Osztálytáborban voltam, ahol eltört a két csuklóm, így haza kellett mennem. Anyu dolgozott, apu maradt otthon velem, hogy segíteni tudjon nekem mindenben.
Etetett, öltöztetett, aztán eljött az első fürdés ideje is. Anyu még nem volt otthon, ketten voltunk az egész lakásban. Kértem, hogy segítsen, mosdasson meg. Kicsit vonakodott, de erősködtem, hogy minden rendben lesz. Levetkőztetett, a fehérnemű lehúzásakor ugyan habozott, de bíztattam, hogy nyugodtan. Ott álltam előtte meztelenül. A két kezemre húztunk egy-egy zacskót, hogy ne legyenek vizesek. Beálltam a kádba, és ő lelocsolta a testem egy kis vízzel. Aztán beszappanozta kezét, s elkezdett mosdatni. Kényelmetlen volt kicsit, hogy ilyen sokat kell nyújtóznia, hogy elérjen. Unszoltam vegye le ruháit, s másszon be mellém, mert így nem ér semmit a mosdás. Nagyon bátortalan volt, de kissé remegve, levetkőzött. Nagyon bizarr helyzet volt. Ott álltunk, és kicsit féltem, tudtam, hogy ezt nem lenne szabad. De mivel a kezeimet nem tudtam használni, ezért nem bántam. Elkezdett beszappanozni.
Az arcommal kezdte, finoman bedörzsölte, majd lemosta a habot az arcomról. Alaposan bevizezte a testem minden részét, majd ismét beszappanozta kezeit, s a nyakamat kezdte simogatni. Tekintete kerülte az enyémet, még véletlenül sem nézett az arcomba. A kezei már a vállaimon keresztül a melleimre vándoroltak. Finoman simogatta őket. Megdörzsölte a mellbimbóimat, melyek már a kissé hideg víztől, és az izgalomtól is keményen dudorodtak. Tovább haladt, a hasamat alaposan megmosta, már éreztem a gyomromban valamilyen súlyos nyilallást. Égett bennem a vágy, hogy menjen lejjebb. S ő mintha csak a gondolatbeli utasításra várt volna, elindult lefelé. Ám nem a kívánt helyre ment, megfordított, megmosta fenekemet, aztán visszafordított és a combjaimat simogatta. Előttem térdelt, s lassan felnézett rám, egyenesen a szemembe, zavart volt, láttam, hogy kényelmetlenül érzi magát a szituációtól. Erősen próbált takarni valamit, és amikor megláttam mit, rájöttem miért is pironkodott annyira. Szerettem volna, ha most hirtelen felállna, és erősen belém vágná azt az ágaskodó falloszt, de nem tudtam, mit mondjak. Most vagy soha; erőt vettem magamon.
- Szeretném, ha örömet okoznál. Nagyon. - bukott ki belőlem.
Bizonytalanul feljebb csúszott keze, s széthúzta szeméremajkaimat. Lassan elkezdett simogatni, már a csiklómnál. A csípőm életre kelve elkezdett ide-oda mozogni. Már nem néztem a szemébe, azok csukva voltak, s számat apró nyögések hagyták el. Az ujja becsúszott és gyenge csókot lehel a puncimra. Lassan nyaldosni kezdett miközben az ujja ki-be járt. Fantasztikus érzés volt. Rögtön elöntöttek a nedvek. A helyzet perverzitása maga volt a kéj. A bizonytalansága, a tudat, hogy én kezdeményeztem, nyertem, és most én irányítok, őrjítően gyönyörű volt. Életemben először, uralkodtam felette, igen most én, ezt éreztem. Húzogatta, egyre gyorsabban és gyorsabban. Egyre jobban ziháltam én is. Valamiféle bizsergést éreztem, majd rángások kíséretében elélveztem. Még pár másodpercig egyre lassítva ujjazott, közben nyelve is lágyan simogatta a felhevült, puha bőrt, mígnem az utórengések is lecsillapodtak. Felállt és megcsókolt. Magához húzott, és éreztem nagy farkát, amint a puncimhoz nyomódik. Ekkor nyitottam ki a szemeimet újra. Lenéztem. A farka meredten a testemnek nyomódott. Éreztem is keménységét. Szívesen megfogtam volna, de nem tudtam. Így hát letérdeltem elé, és bekaptam a számba. Behunytam a szemem és élvezetem, ahogy apám farka kitölti a számat, ahogy mélyen a torkomnak feszül a makkja. Belegondoltam, valaha azon keresztül spricceltem ki. Akartam érezni, átélni, hogy forrón belém spricceljen. Vagy így vagy úgy, de AKARTAM.
Mozgott a fejem előre-hátra, cuppogva siklott egész a torkomig. Hallottam, ahogy visszafogottan fel-fel nyüszített. Felnéztem és láttam, hogy engem bámul. Mélyen a szemébe néztem, és úgy szoptam tovább. Egyre zihálva viszonozta tekintetemet és nem pislogott, ahogy én sem. Mint az állatoknál, hatalmi harcot folytattunk. Ő azért hogy legyen ereje elszakadni tőlem, én azért hogy teljesen elnyeljem az erejét. A kapcsot nem szakítottuk meg. Szemünk között szinte pörögve táncoltak az energiaszikrák. És én egyre csak szoptam. Egyre keményebben, egy erősebben szívtam. Nyernem kellett. Egyszer csak szólt, hogy hagyjam abba, különben elélvez. Lába megrogyott, tekintetét elfordította, hangosan zihált. Mámoros gonoszsággal elmosolyodtam és csettintettem a nyelvemmel. - Folytasd! - Leheltem. Rám nézett és lassan óvatosan lefektetett a kádba, szétnyitotta lábaim, majd a kád széleire helyezte őket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (97 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2016. 07. 3. vasárnap 06:00
Jobbat vártam.
#13 genius33 2012. 10. 10. szerda 08:25
Szerintem jó smile
#12 krisz 2009. 02. 25. szerda 10:35
ez az aminek megkellet tőrténnie ezt akarta a kicsike,hát meg is,kapta..
#11 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 18:40
ez van. amit egy nő akar meg is valósitja.
#10 Tutu 2008. 02. 10. vasárnap 19:20
ez feljavított? így is nagyon gyenge, az alapsztori meg idétlen.
#9 pisti47 2007. 06. 23. szombat 00:02
A szegyenerzet meg a kikapcsolodas 2.Itt ay utobbit keresem.
#8 oTtO 2007. 05. 6. vasárnap 13:44
A story bizarr, de hát milyen legyen egy a Családi témában lévő történet? Ellenben fantasztikus a képleírás, kifejzetten durva szavak nélkül is erotikus hangulatot teremtettél! Nekem tetszett - legalábbis a megfogalmazás! Gratulálok! 8 pont
#7 lool 2006. 11. 9. csütörtök 17:50
Osztálytábor...
#6 craig 2006. 03. 2. csütörtök 14:49
tényleg jó benne hogy reális
#5 Hentailover 2005. 05. 15. vasárnap 00:47
Jó sztori, mert reális. Csak nagyon kevés a bevezetés. Ellenben a hatalmi harc leírása nagyon érzékletes. Leginkább azt tudom tanácsolni, hogy ne erotikus történetekre "pazarold" a tehetségedet. 6 pont
#4 Petr 2005. 01. 24. hétfő 19:51
Háát....bocsi de szerintem elég gyenge!!! De a következő biztos jobb lessz de ez így max 2-es!!
#3 JOE 2005. 01. 24. hétfő 01:23
Nem rossz, de a vége elég kegyetlen és izléstelen is!
#2 Smile121 2005. 01. 23. vasárnap 22:50
Szerintem remek! Szerintem.
#1 Törté-Net 2005. 01. 22. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?