A+ A-

April ráduplázik

Írta: damonx (xxdamon@hotmail.com)
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com, http://pavlovurasag.blogspot.com/)
A történet A tét 1 - 2. történetek folytatása
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e - mail - t... :>
2010. február - március
- Basszál meg! Basszál meg!
April nyögéseitől lüktetni kezdett a farkam. Ujjai a dugás közben mélyen a hátamba vájtak. A szobát megtöltötte izzadt testünk csattogása.
- Keményebben! - nyögte a csaj, és lábát a testem köré csavarta.
Felemelkedtem, hogy jobban támadhassak, és keményen dugtam a barátnőmet, egyre mélyebbre toltam neki a farkamat. Ragyogó szemmel nézett rám. Felnyúlt, a tarkómba kapaszkodott, magába rántott. Teljes testsúlyommal ránehezedtem, mellei hozzám szorultak. Éreztem, hogy melle minden lélegzetvételnél felemelkedik, arca az enyémhez feszül, és éreztem forró leheletét a füleben, miközben ezt suttogta:
- Dugd az ujjad a seggembe!
Az arcához tartottam az ujjamat, ő a szájába vette, szenvedélyesen beszívta, szemét behunyta. Lágy ajkai végigcsókolgatták és benyálazták az ujjamat.
April felemelte a térdét, és hívogatóan mosolygott rám. Tudtam, mire vágyik, sokszor csináltuk már így azóta, hogy az egyik haverom a szemem előtt vette el a csajom anális szüzességét.
Lenyúltam izzadt testünk közé, végigsimítottam a lány finom kis fenekén, ettől a csajom felnyögött. Nedves ujjam a finom kis gömbök közé csúszott, és megtaláltam a lyukát, mire April élvezettel nyögött fel.
- Mmmmm - nyögte elégedetten, és én körözni kezdtem lüktető, izmos gyűrűjén. Éreztem ujjamon forró, szoros segglyukát, és lassan benyomultam, közben ő nyögdécselve sürgetett:
- Ez az! Ez az! Mélyebbre! - szorult keze szorosabban a hátamra.
Kezem elfordult, próbáltam mélyebben April fenekébe nyomulni. Be is csúsztattam, ahogy csak bírtam, és simogatni kezdtem, masszírozni a belsejét, közben a farkammal tovább dugtam forró, szűk punciját.
- Ez az! Ez az! Igennnnnnnn! - nyöszörögte a lány, puncija rászorult a szerszámomra, segglyuka pedig gyors, ismétlődő összehúzódásokkal szívta egyre mélyebbre az ujjamat.
April elélvezett, remegett aladtam, én pedig könyörtelenül mozgattam benne tovább a farkamat. Ahogy a gyönyör lassan elöntött, mély, lassú kúrásba fogtam. Kihúztam az ujjamat a csaj fenekéből, és mosolygós, elégedett arcára néztem. Sejtettem, mit akar most kérni.
- Hátulról akarod? - kérdeztem.
April rózsaszín ajkai érzékien elmosolyodott.
- Igen! - jelentette ki szenvedélyesen. - De... használhatnánk egy...
Kíváncsian néztem.
-... játékszert?
Mióta April felfedezte az anális stimuláció örömeit, begyűjtött egy csomó szexuális segédeszközt, és ragaszkodott hozzá, hogy használjuk is őket a popsikjában. Ami azt illeti, mostanság nem is nagyon szexeltünk ezek nélkül.
- Hát persze! - válaszoltam, és kihúztam farkamat nedves, csöpögő puncijából. - Melyiket?
A lány arcán eluralkodott az izgalom. Oldalára fordult, kinyitotta éjjeliszekrénye fiókját, ahol a játékszereket tartotta.
- Az az igazság - mondta - , hogy vettem egy újat.
Elkerekedett a szemem. Mostanában a csaj hetente vett egy - két új darabot. És mostani, új szerzeményétől nagyon meglepődtem. A legtöbb eddigi játékszer finom, vékony vibrátor volt, kifejezetten anális használatra, de ez most más volt: egy nagy, gumiból késült műpénisz, teljesen élethű, erekkel és herékkel.
April átadta nekem a műfaszt. Jó nagy volt, súlyosnak éreztem. Ekkora szerszám még biztos nem volt a seggében, ez még az én farkamnál is nagyobb volt.
- Ezt akarod a seggedbe kapni? - tapogattam a segédeszköz rugalmas felszínét. April lelkesen bólintott, és előkapott az éjjeliszekrényből egy sikosítót.
- Biztos, hogy ki fogod bírni? Elég... nagy.
- Hát ezt csak egyféleképpen tudhatjuk meg - mosolygott a csaj, átadta a síkosítót, és négykézlábra fordult.
Kinyitottam a síkosító tubusát, kentem belőle egy vékony, vörös csíkot a műfaszra, és közben az villant meg bennem, mennyire megváltozott barátnőm az elmúlt másfél hónapban. Kedves, félénk lénye vággyal teli, ellenállhatatlan lánnyá alakult, és egyszerűen odavolt az anális kísérletezésért. És nem csak a hálószobában változott meg, hanem az egész kisugárzása átalakult. Sokkal boldogabbnak és elégedettnek tűnt. Még a külseje is megváltozott, többféle ruhastílust és hajformát is kipróbált. Sötétszőke haját nemrégiben barnára festette, és rövid, csinosra vágatta, a válláig. Piercinget rakatott a nyelvébe és az orrába, de az ehhez kapcsolódó új technikáit még nem mutatta be nekem.
- Gyerünk - sürgetett April, és izgatott mosollyal nézett hátra a válla fölött. Én is elmosolyodtam, és bekentem az egész műfaszt a csúszós, cseresznye illatú síkosítóval.
- Na jó - mondtam végül, és közelebb léptem. - Készen állsz?
April kuncogott, mindkét kezével hátranyúlt és széthúzta a fenekét, feltárta előttem kis popsilyukát.
- Igen! - válaszolta határozottan, finom kezével pedig szilárdan tartotta fenekét. Fogást váltottam a műfaszon, hüvelykujjammal végigsimítottam April segglyukán. Aztán a szűk kis nyíláshoz illesztettem a műfaszt, és lassan benyomtam. April elégedetten nyögött fel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.51 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 Pavlov 2016. 10. 16. vasárnap 10:12
A Facebookon is elérhettek Pavlov uraság néven!
#16 cscsu50 2016. 10. 1. szombat 06:33
nagyin jó
#15 sunyilo 2016. 09. 28. szerda 19:29
Ez nem volt rossz.
#14 deajk2008 2016. 09. 28. szerda 10:59
nekem tetszett és ez most 9p lett...
#13 veteran 2016. 09. 28. szerda 09:13
Kicsit kurvás, de jó.
#12 zsuzsika 2016. 09. 28. szerda 08:36
Jó írás.
#11 A57L 2016. 09. 28. szerda 05:49
Nagyon jó írás,megérdemli a 10 pontot.
#10 zsuzsika 2015. 02. 10. kedd 16:47
Nagyon jó.De ezen nem is csodálkozom.A szokásos Pavlov fordítás színvonal.
#9 papi 2013. 10. 26. szombat 13:36
Szuper
#8 Pavlov 2013. 07. 8. hétfő 07:32
Köszönöm minden kedves olvasómnak!
#7 A57L 2013. 07. 2. kedd 05:48
Elsőrangú.
#6 genius33 2012. 09. 15. szombat 12:30
Nagyon nagyon tutti nyes
#5 tiborg 2010. 03. 17. szerda 07:09
Szeretem forditasaidat,csak ovatosan hasznald a kicsinyitest. April egy erett,tapasztalt,beletanult csaj,igy nehez elhinni, hogy minden "kis" rajta. Szeretnek olvasni toled, meg egy par 'balna" es "dunyha" szeru(vissesen-izgato)sztorit.
#4 Pavlov 2010. 03. 9. kedd 20:39
Köszönöm a dicsérő szavakat! A Buffy 4 hamarosan következik!
#3 flexus 2010. 03. 9. kedd 19:37
Nagyon jó! Az utóbbi idők egyik legjobb darabja. Csak így tovább...
#2 asura 2010. 03. 9. kedd 17:52
Király vagy Pavlov, rémélem hamarosan meg ajándékozol minket egy újabb remekművel.
#1 Törté-Net 2010. 03. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?