A+ A-

Irodai pillangók 8. rész - Előléptetés

Bonnie csillogó szemmel nyitott be az irodámba.
- Képzeld, részlegvezető leszek! - jelentette be.
- Nocsak! - dőltem hátra a székemben. - Gratulálok! Megünnepeljük? - kezdtem kigombolni a nadrágomat, hátha fellelkesült a váratlan kinevezéstől, és hajlandó lesz egy kis asztal alatti furulyázásra.
- Te kis huncut - legyintett felém mosolyogva. - A dolog nem ilyen egyszerű! Még ki kell érdemelni!
- Kiérdemelni? Hát nem érdemelted ki már az elmúlt két évben? Nálad többet senki sem dolgozott...
- Másfajta kiérdemlésről van szó - mosolygott Bonnie. - Be kell bizonyítanom, hogy a kollégáim megbízhatnak bennem, része vagyok a csapatnak, hogy hatalmas áldozatokat is képes vagyok hozni a cég érdekében, hogy egy vagyok velük.
- No és ezt mind hogyan kéne bizonyítanod?
- Egy jó kis análpartival.
***
Péntek estére szervezték meg a bulit. Bonie-val nyolc körül érkeztünk, a Cég előcsarnoka ezúttal szokatlanul kihalt volt, csak a portás mosolygott mindentudóan a fülkéjében. A legalsó szintre vitt minket a személyzeti lift, mélyen a föld alá, egy olyan szintre, amelynek eddig még a létezéséről sem tudtam. Bonnie kissé idegesen állt mellettem, de éreztem az illatán és bőre kisugárzásán, hogy rengeteget készült a mai estére. Picit hátradőltem, és gyönyörködve mértem végig miniszoknyájában feszülő fenekét, amit oly sokszor kényeztettem már: ezt a popsit fogják ma este szétbaszni? Izgalmas műsornak ígérkezett.
- Nekem mi lesz a feladatom? - kérdeztem rekedten.
- Csak legyél ott! - jelentette ki Bonnie elgondolkozva. - És aztán vigyél haza!
Megérkeztünk a legalsó szintre. A liftajtó kinyílt, és Helen fogadott minket, fekete lakkcsizmájától eltekintve egyetlen pár fekete kesztyűben, szóval meztelensége igazán meglepett a salétromos falú ipari folyosón:
- Üdvözöllek benneteket a Szertartáson! - mondta mosolyogva. - Épp időben érkeztetek, ideje átöltözni!
Ez a hír új volt. Nem volt nálam semmi különös ruha, de nem is volt rá szükség. Helen elvezette Bonnie-t, engem pedig az "öltözőbe" küldött. Bolyongtam egy kicsit a mennyezeten kanyargó fűtéscsövek alatt, aztán egy acélajtón megtaláltam az Öltöző feliratot, és bementem. Az egyik fal tele volt fogasokkal, fekete köpenyek csüngtek rajtuk, egy asztalon pedig velencei karneváli maszkok voltak egy dobozban.
"Ha részt akarsz venni a játékban, dobd a kulcsod a tálba!" virított egy felirat egy tengeri sásból font rattan tálkán. Volt már benne vagy tucatnyi slusszkulcs, én is bedobtam az enyémet, gondoltam, nincs mit veszítenem.
Átöltöztem egy hosszú, fekete talárba, és kimentem a folyosóra. A lámpa remegve világított a mennyezeten. A folyosó végéről lágy gyertyafény szűrődött felém, úgyhogy arra indultam.
Gyertyákkal megvilágított terembe érkeztem. Mintha nem is egy New York-i felhőkarcoló földalatti szintjén lettem volna, a teremben gyönyörűen faragott mahagóni bútorok, mindenütt gyertyák és mécsesek világítottak. Helen már várt rám, kézenfogott, és beljebb vezetett, egy trónszerű, gyönyörűen faragott karosszékbe ültetett.
- Élvezd a látványt - mondta mosolyogva, és a terem közepére libbent. Bonnie négykézláb térdelt egy masszív tölgyfa asztalon. Körülötte taláros, álarcos férfiak álltak némán. Bonnie szeme egy fekete selyemkendővel volt bekötve, lábán egy szintén fekete, magas sarkú cipő díszelgett - mindezektől eltekintve semmi sem volt rajta, barna bőrén veríték gyöngyözött, amin megcsillant a gyertyák fénye. Helen letérdelt mögé az asztalra, és fekete kesztyűs kezével látványosan széthúzta Bonnie fenekét. A taláros férfiak feszülten felsóhajtottak.
Helen belenyalt Bonnie fenekébe, aztán felkapta a fejét, és várta a hatást. Bonnie ánuszrózsája ettől jól láthatóan összerándult, mire Helen felnevetett, visszahajolt, és finoman körözött nyelvével a barátnőm popsijának bejárata körül. A férfiak felmordultak. A farkam határozottan ágaskodott a talár alatt, és ezzel valószínűleg nem voltam egyedül.
Helen egyre jobban belemelegedett a popsinyalásba, haja elég sokat takart a látványból, de a fölötte állóknak tetszett, mert mostmár nyíltan kapták elő farkukat taláruk rejtekéből, és látványosan simogatták őket. Helen feje alig mozgott, gondolom, teljesen feldugta nyelvét a barátnőm fenekébe, és jól megdolgozta a szűk kis nyílást.
Egy-egy mámoros éjszakán én is kinyaltam már Bonnie fenekét, úgyhogy tudtam, mennyire élvezi az ilyen kényeztetést. Főleg akkor adott ki ilyen sóhajokat, ha jó sok nyálat engedtem a fenekébe, és jó mélyen megpörgettem a nyelvem a fenekében. Valószínűleg Helen is ezt csinálta, Bonnie egyre jobban ellazult és egyre szenvedélyesebben sóhajtozott.
A rattan tál is ott volt mellettük az asztalon. Tucatnyi autókulcs volt benne, és egy tubus síkosító, amit most Helen kibontott, és szép adagot tolt bele Bonnie fenekébe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.91 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 Pavlov 2018. 03. 16. péntek 14:27
Nagyon szépen köszönöm!
#17 Almoska5 2018. 03. 11. vasárnap 01:58
Kedves Pavlov! Én 72 éves öreg ember vagyok és életemben soha nem volt anális kapcsolatom- élményem -, mély gondolatokkal és érzékkel kellett magamat megnyugtatnom, hogy az én életemben ilyen és ehhez hasonló élményekben nem részesülök. Ezért engedjétek meg, hogy a fő szabálytól eltérjek és a véleményem
maximumát adjam: 8x100 pont= felkerekítve 1.000 pont. Ennyire tetszett!!
Következő életemben Isten Bizony, ezzel fogom kezdeni új életem!
#16 Pavlov 2015. 05. 3. vasárnap 15:38
Köszi!
#15 Rinaldo 2015. 05. 2. szombat 10:08
Jöhet a folytatás.
#14 rockycellar 2015. 05. 2. szombat 06:44
Jöhet a folytatás
#13 Pavlov 2014. 04. 25. péntek 05:25
Itt vannak a további részek: https://www.smashwords.com/profile/view/sandymonroe
#12 papi 2014. 04. 24. csütörtök 05:47
Egész jó
#11 tomi19 2014. 04. 12. szombat 17:20
Hol van a 9-10 rész????
#10 Pavlov 2013. 10. 11. péntek 07:50
Köszi!
#9 A57L 2013. 10. 10. csütörtök 04:07
Nekem tetszett.
#8 Pavlov 2012. 02. 22. szerda 18:59
Nagyon köszönöm! Tavasszal várható a kilencedik és a tizedik rész, ismét új helyszínekkel, új kalandokkal! Előtte még szeretnék egy újabb fordítást megosztani a kedves olvasókkal.
#7 Kaszkadör 2012. 02. 22. szerda 16:37
Most olvastam másodjára,nagyon jó történet mikor várható a következő rész?
#6 Pavlov 2012. 02. 21. kedd 22:03
Köszönöm minden kedves olvasómnak!
#5 x124 2012. 02. 21. kedd 21:58
#4 v-ir-a 2012. 02. 21. kedd 20:07
tetszett...
#3 Pavlov 2012. 02. 21. kedd 16:28
Köszönöm!
#2 Rinaldo 2012. 02. 21. kedd 08:39
Nagyon jól leirt történet.Jol meghágták a szukát.
#1 Törté-Net 2012. 02. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?