A+ A-

Irodai pillangók 7. rész - A liftben

Írta: (pavlov.urasag@gmail.com)
2010. január
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>>
Este volt, szokás szerint túlóra. És megint csak a japán ügyfelek miatt ,akik nem képesek e-mail-ben megválaszolni néhány egyszeru kérdést, velük mindenáron videokonferencián kell értekezni, meghajolni, semmitmondó köröket futni. Ezen az estén kivételesen egész korán végeztünk, meg is lepődtem, milyen gyorsan rámhagytak mindent. Lehet, hogy látták az arcomon az eltökéltséget, de lehet, hogy ők is egyszerűen csak fáradtak voltak. Mindenesetre csekély félóra alatt lezártuk a függőben lévő kérdéseket, kölcsönös udvariasságok közepette elbúcsúztunk egymástól, és megszakítottuk a videokapcsolatot.
Kikapcsoltam a gépeket és hátradőltem a székben. Odakint már koromsötét volt, a szemközti irodaházból is csak a szervízfények szűrődtek már át. Az utcán pár kóbor taxi bolyongott. Ideje volt, hogy én is hazamenjek erről a pokoli helyről.
Nem volt hazavinnivalóm, felkaptam a fogasról a dzsekimet, leoltottam irodám fényeit, és a sötét folyosóra léptem. A lifthez mentem, megnyomtam a gombot, és fejemet a falhoz támasztva vártam, hogy végre kinyíljon az ajtó.
A liftajtó egy csengetéssel ki is nyílt. A liftben két csaj állt. Ismerősök voltak, a cég könyvelési osztályán dolgoztak. Nem sokat beszélgettem velük, de a nevüket tudtam, azért nem árt tudni a céges húsállomány összetételét, ugyebár. Az egyikük Lori volt, magas, fekete hajú, kissé durva vonásokkal az arcá, de éppen ezért nagyon izgató szépség. Londonból jött a céghez, ezért mindig is bejött nekem az akcentusa. Ráadásul szűk kis testresimuló farmeréhez a kedvencemet vette fel, magassarkú, térdig érő fekete csizmát. A másik lány Rita volt, alacsonyabb, barna hajú, eszméletlen formás idomú hölgyemény. Olyan kerek feneke volt, hogy a férfi kollégákkal gyakran szívesen rácsaptunk volna. Igaz, a melle kissé lapos volt, de ellensúlyozta aranyos, szintén kerek arca, amihez szexis, vékony szemüveget hordott.
Ahogy végigmértem az előttem álló két nőt, be is léptem melléjük, és legnagyobb örömömre ők is végigmértek engem.
- Szia - mondta Lori. Én is köszöntem, Rita csak dünnyögött valamit vastag, buja ajkaival.
Beálltam melléjük, becsukódott az ajtó, és engedelmes bárányként néztük, ahogy az emeletek sorszámai egymás után gyulladtak ki. A negyvenedikről indultunk, szép lassan csorogtunk lefelé.
- Most kipróbálhatnád végre - mondta Lori a hátam mögött. Harminchatodik emelet...
- Jaj ne már - vágta rá Rita. - Pont vele?
Jól hallottam? Miről beszélhetnek?
Harminckettedik emelet...
- Miért is ne? Egész jó pasi... - mondta Lori. hirtelen megéreztem karjának érintését: kinyúlt mellettem, és leállította a liftet a harmincadikon. Csodálkozva fordultam hátra, de Lori és Rita rám sem néztek.
- Te ezt most komolyan gondolod? - kérdezte Rita.
- Ne fogd már fel ilyen görcsösen ezt az egészet, picinyem! - mondta Lori. Most szépen megtudod, milyen érzées, és ha nem tetszik, legfeljebb nem csinálod többet. De legalább egyszer muszáj lesz kipróbálnod!
- Mi az, lányok? - kérdeztem. Miért álltunk...
- Na figyelj, cowboy - nézett a szemembe Lori. Bejön neked itt ez a csaj? - mutatott Ritára.
Váratlanul ért a kérdés, nyeltem egy nagyot. Lori kihasználta a pillanatnyi csöndet. és folytatta:
- Nézd csak, milyen jó kis teste van. Karcsú derék, hegyes cicik! - mutogatta, mint rodeón a lovaka, Rita pedig vörös arccal hallgatta. - Hát nem simítanál végig szívesen a testén? Nem csapnál rá egy jó nagyot a kerek fenekére? - és ott, a szemem láttára csapott rá egy csattanósat, amire Rita felszisszent, de továbbra is engem nézett vöröslő arccal. - És nézd ezt a szép kis arcot! - húzta végig hoszzú körmeit Lori Rita arcán. - Nem csókolgatnád? Nem simogatnád? Nem spriccelnéd rá a gecidet?
Meg sem tudtam szólalni, de láthatóan Rita sem. Lori viszont élvezte a helyzetet.
- Ejnye, fiatalok, hát úgy látszik, én kell elindítsam itt a dolgokat - mondta, és hozzámsimult, az ágyékomba markolt. - Mmm... Ez itt pont jó lesz - mosolygott, és hosszú ujjaival könnyedén kibontotta a sliccemet. Benyúlt, elővette éledező farkamat, és puha, meleg kezébe fogta. Végigsimított rajta egy párszor, és elégedett sóhajjal nyugtázta, hogy szerszámom egyre keményebbé válik. Aztán Ritára nézett.
- Térdre, kislány! - parancsolt rá. Rita vonakodott kicsit, de azért engedelmeskedett, letérdelt elém, ő is megfogta a farkamat, kitátotta a száját, és lassan bevezette puha, meleg ajkai közé a dákómat. Behunyta a szemét, és bólogatni kezdett a a farkamon.
- Ez az, kislány - simogatta meg a fejét Lori. - Szopjad szépen! Mélyebbre! A férfiak ezt szeretik!
Ez a Lori aztán tudta, mitől döglik a légy. Kegyetlenül felizgatott, és mint egy gonosz zseni, mosolyogva nézte, hogy Rita hogyan engedi a torkára a makkomat. Két kézzel a liftfülke két falának támaszkodtam, úgy élveztem a finom szopást.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.48 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Pavlov 2013. 10. 11. péntek 07:51
Köszi!
#4 A57L 2013. 10. 10. csütörtök 04:07
Nem rossz.
#3 Pavlov 2012. 02. 23. csütörtök 09:50
Örülök, hogy tetszett!
#2 Kaszkadör 2012. 02. 22. szerda 16:34
Szuper smile
#1 Törté-Net 2010. 02. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?