A+ A-

Irodai pillangók 5. rész - Videó

Az nagyon borzasztó tud ám lenni, ha elrejtik az ember munkaanyagát valamelyik hálózati meghajtó valamelyik eldugott könyvtárába. Minden héten van valamilyen speciális formanyomtatvány, amit senki sem talál, és amit fáradságos keresgéléssel kell kibogarászni a legtávolabbi helyekről. Egy ingatlanhoz kellett volna jelzálogot intéznem, de így...
Végigtúrtam az összes könyvtárt, de nem találtam sehol. Átjelentkeztem a közösbe, hátha ott lesz valahol a hasznosnak nyilvánított fájlok között. Valahol, az egyik mappa mélyén találtam egy furcsa nevű könyvtárat: "Nyaraló" volt a címe. Megnyitottam, nem szöveges dokumentumok voltak benne, hanem egy nagy videófájl.
Elindítottam. Egy amatőr felvétel volt, a kamera ide-oda mozgott. Janetet rögtön felismertem, egy jacht fedélzetén ült fürdőruhában, a tatnál lévő kis padon. Szőke haját merészen lobogtatta a szél, sütött a nap. Valaki mondott valamit, de nem lehetett érteni, a szél belezúgott a kamera mikrofonjába, de Janet nevetett. Kinézett a mögötte lévő nagy víztömegre, kinyújtotta a karját, élvezte a napsütést.
Vágás, sistergés, és már más volt a helyszín, a gyönyörű faberakásból ítélve valószínűleg a jacht belseje. Janet egy díványon ült, mellette kétoldalt két jogászprofesszor, két hatalmas termetű néger férfi. Az egyiket Ulének hívták, azt hiszem, Dél-Afrikából jött a céghez, a másiknak nem ismertem a nevét. Valaki még lehetett a kabinban, aki a filmet készítette, mert a kamera megint ide-oda mozgott. A két néger pasas lazán, gátlások nélkül fogdosta Janetet, és közben viccelődtek vele. A szőkeség nagyokat kacagott, rácsapott a férfiak kezére, amikor belecsípdestek a combjába és a fenekébe, de valójában élvezte a dolgot, oda-odaszólt nekik, bátorította őket. A hangjaikat hallottam, de hogy mit mondanak, azt nem nagyon lehetett érteni.
Megint vágás. És amit ekkor láttam, attól felforrósodott a vér az ereimben. Janet az egyik pasas előtt térdelt a padlón, a lábai között, és a kamera lassan ráközelített a lány arcára. Janet mosolygott, és a néger férfi farkát simogatta. Ott meredezett az ajkától pár centire. A lány felkapott egy tejszínhabos tubust, felrázta, és egy vastag csíkott húzott belőle a faszra. Lerakta a tubust, és munkához látott: nyalogatni kezdte a férfi golyóit. A kamerába nézett, mosolygott, az orra fehér volt a tejszínhabtól.
- Fehér az orrod, te kis céda - mondta egy hang jól hallhatóan, bizonyára közvetlenül a mikrofonba. Felismertem, a főnök, a Féreg hangja volt. Ezek szerint ő hozta össze ezt a kis kirándulást a kollégáinak. Így kell az üzleti kapcsolatokat építgetni?
Janet lassan haladt feljebb a fekete faszon. Szép módszeres nyalintásokkal nyelte magába a tejszínhabot, a férfi már nyögdösve követelte a keményebb folytatást. De Janet kacagott egyet, és ugyanúgy nyalta tovább a habot, egyre feljebb, egészen a makkig, ott csak egy kis sapkát hagyott belőle.
- És most következik a bemutató fénypontja, drága uraim - hallatszott a Féreg mesterkélt hangja. Janet a nyelve hegyével, szinte molekulánként aprózta le a tejszínhabot a remegő makkról. A két néger férfi nevetett és tapsolt, mindkettőjük szeme vadul csillogott.
Ismét váltott a kép, de nem hiányozhatott sok, mert most Janet már keményen szopta ugyanazt a kőkemény fekete faszt. Duzzadt ajka fel-le járt a dákón, behunyt szemmel szívta, ahogy csak bírta, s közben a kezével is verte az alsó részét. A férfi nagyokat sóhajtva élvezte a kényeztetést.
- Nyugodtan átveheti az irányítást, Ule - bömbölte Féreg a mikrofonba a kamera mögül. - Azt nagyon szereti a kicsike.
A pasas nem is habozott, ráfogott a szőkeség tarkójára, és határozott mozdulatokkal húzta magára a fejét. Ez már igazi kemény szopatás volt, egyes mozdulatoknál csak úgy csurgott szájából a nyál a férfi golyóira.
Már kezdtem magam beleélni a látványba, de váltott a kép, Janet most a dívány előtt guggolt. Mostmár teljesen meztelen volt, csak a magassarkú cipője volt rajta, ez nyilván létfontosságú egy jachton. A két pasas is meztelen volt, ott álltak Janet mellett kétoldalt, a farkuk a lány arca mellett meredezett, és Janet ide-oda fordulva szopogatta őket. Két kezével is a farkakba kapaszkodott, amikor épp nem ott járt az ajka, akkor vadul verte őket. A kamera az arcára közelített, erre a csaj összeszorította mindkét dákót, és megpróbálta a szájába tömni őket.
- Ez az, kardozzatok! - kiáltotta a főnök a kamera mögül. Ez már nekem nem igazán jött be, el akartam tekerni, de Janet is megelégelte, mert kiengedte a szájából a makkokat, és vigyorogva lihegett. A két hapsi nem adta fel, kétoldalról Janet formás kis arcocskájához cspadosták a rúdjukat. Mindkettőt szépen borította Janet nyála, úgyhogy a lány arca is nedves lett. Ő meg csak kacagott.
A következő jelenetben a szőkeség a már a díványon térdelt, és a háttámlára könyökölt. Az egyik néger pasas pedig hátulról dugta. De nem ám akárhogy! Egyenesen a fenekét! Bizony, a csaj seggét kúrta a hatalmas fekete fasz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.41 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Pavlov 2013. 10. 11. péntek 07:32
Köszi!
#4 A57L 2013. 10. 10. csütörtök 04:06
Nagyon jó.
#3 Pavlov 2012. 02. 23. csütörtök 09:51
Örülök, hogy tetszett! Köszönöm a sok pontot!
#2 Kaszkadör 2012. 02. 22. szerda 16:17
10 pont nyes
#1 Törté-Net 2009. 03. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?