A+ A-

A lányom osztálytársnője

András vagyok, negyvennyolc éves, a kockázatelemző osztályt vezetem egy nemzetközi bank budapesti fiókcégénél. A lányom, Ramóna tizenhat éves. Épp hazaértem óbudai társasházi lakásunkba, feleségem egy konferencián Pécsett, mikor csengettek. Már levettem a zakómat, kigombolt ingben, megoldott nadrágszíjjal siettem ajtót nyitni. Ramóna osztálytársnője, Aina állt kint, testére feszülő, rövid szoknyában, falatnyi topban, ami hasából és melleiből többet mutatott, mint amennyit eltakart.
- Csókolom, Ramónát keresem - csipogta, miközben rám nézett tengerzöld szemeivel. Azt hiszem, már ekkor elkezdtem keményedni. Mi tagadás, rohadt jó kis nőstény a pici kislányom legjobb barátnője.
- Szia, nincs itthon. Segíthetek valamiben? - kérdeztem, miközben nem kerülte el figyelmem, hogy a buja kiscsaj tekintete lassan duzzadó nadrágomra siklik.
- Azt mondta, neki megvan az új kötelező olvasmány. - vetette hátra göndör, sötétszőke haját Aina. Ekkor már éreztem, hogy nedves a makkom hegye, de nem gondoltam, hogy bármi lehet. Mégiscsak a lányommal jár egy osztályba. Bár hízelegne nekem a dolog és miért is ne? Most se nézek ki rosszul, a legjobb öltönyöket hordom, a frizurámat mesterfodrász igazítja, és alaposan kihasználom a beosztásomhoz bónuszként járó edzőtermi bérletet.
- Gyere be, nézd meg a szobájában! - tártam ki az ajtót. Ő magabiztosan lépett be, láttam rajta, pontosan tudja, milyen hatást gyakorol szoláriumban lebarnult teste, hosszú combja, kerek segge, ringó csípője a férfiakra. Tudtam, az enyhén teltkarcsú, nagy mellű, izgatóan szeplős kislányom is túl van már az első oboán. Az ilyet csak nekem mondta el, mert lazábban vettem, mint az anyja és bőven elláttam ugyan atyai tanácsokkal a fogamzásgátlást és a biztonságos szexet illetően, de nem tiltottam. Na de ez a baby...
Ramóna mesélte nekem, hogy a csaj nagyon menő, vele egykorú taknyosokkal szóba sem áll. Huszonéves, éjszakában "dolgozó" csávók fuvarozzák kocsival. A lányom szobájában a könyvespolc befedi az egész falat, a tetejét csak egy kis fémlétrára állva lehet elérni. A könyv, amit Aina keresett, persze majdnem a plafon magasságában volt, a lány felállt a létrára. Nem tudom, hogy szándékosan-e vagy véletlenül, de úgy beterpesztett, hogy premier plánban láttam fehér tangáját, melyből egy másodpercre kivillant rózsaszín puncija. A farkam ekkor már robbanásveszélyes állapotban meredt előre. Mivel se a feleségem, se a titkárnőként "alattam" dolgozó barátnőm, Laura nem volt a közelben, az általam ismert örömlányokhoz pedig nem volt kedvem elbumlizni, házhoz hívni pedig rizikós lett volna bármelyiket, tudtam, mit fogok csinálni: amint ez a vadító kis növendék szuka elmegy, beteszek egy kemény, amerikai gangbang-pornót és jóízűen, élvezettel kiverem, esetleg kis telefonszexszel kombinálva. De, ahogy mondani szokták, "agyam tervez, faszom végez." Aina már lefelé igyekezett a létráról, amikor az egyik fokán megbotlott és kis híján lezúgott a padlóra. Szerencsére elkaptam. Egyik kezem a derekát, a másik a popsit fogta és volt egy pillanat, amikor az egész teste hozzám simult.
-Húúú... - nyögte, kicsit ijedt, kicsit begerjedt, "britniszpírszes" hangon. Az egyik cicije kiugrott a felsőből, kicsit zavartan rakta vissza, de azért ravasz mosollyal nyugtázta, milyen hatást gyakorol rám a hetykén meredő bimbó, a korához képes fejlett mellének látványa. -
Még mindig nagyon közel állt hozzám, éreztem forró leheletét, a kamasz lányok testének izgató kipárolgását. - Nem kérsz valamit az ijedségre? - kérdeztem, levéve tenyerem a csípőjéről.
- Jólesne valami erős. - csücsörített bájos-kihívóan - Lehetne egy whisky sok jéggel?
- Nem bánom, de nem mondd el senkinek - vigyorogtam rá, kezemet gyöngéden a félig meztelen hátára téve navigáltam az ebédlő felé. Ő ezt csöppet se bánta és egy pillanatra végigsimította szabadon maradt kezem a csuklótól az ujjakig. A gatyámon már egyre növekvő folt jelenlétét észleltem. Aina megkapta az italát, beledugta nyelvét, és lassan szopogatta, amivel csak még jobban felhúzott. Leültünk a széles bőr pamlagra, ő kinyújtóztatta hosszú lábacskáit.
- Aúú, azt hiszem, egy kicsit megrándult a bal lábam. Meg tetszene masszírozni? - Mire bólintottam, a kezeim már simogatni, dörzsölni kezdték bársonyos bőrét a bokájától egészen a térdhajlatáig.
- Jaj, de jól tetszik csinálni. - nyögött fel kislányosan élvezős hangon. Csöcseit kinyomta, szempillái élénken repdestek. Azon nők közé tartozott, akinek nincs igazán bő szókincsük, de ezt bőven pótolják a testükkel való kommunikációval. Ez az édes kurvácska azt üzente a testével, hogy "bassz meg rendesen, lucskos vagyok belül, nem érdekel, hogy az osztálytársnőm apja vagy, sőt ez izgat a legjobban." Tudtam, hogy manapság a gimis lányok jó része meglehetősen könnyűvérű, de huszonöt éve voltam utoljára fiatalkorú nőben. Mire feleszméltem, már a combja belső részét fogdostam, ő meg ujjaimat szopogatta a whisky helyett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.69 pont (134 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 feherfabia 2016. 01. 16. szombat 06:05
Közepes!
#16 listike 2014. 05. 3. szombat 05:47
Jó volt.
#15 x124 2013. 10. 13. vasárnap 16:24
Jó!
#14 papi 2013. 10. 13. vasárnap 09:35
Egész jó.
#13 A57L 2013. 09. 16. hétfő 04:31
Nagyon jó.
#12 sikamika 2012. 09. 12. szerda 00:09
nagyon jo smile részletes smile
#11 v-ir-a 2012. 09. 11. kedd 22:49
hát ilyenek a mai gimis lányok.....
#10 sztbali 2012. 07. 13. péntek 16:47
Álom kelt életre.
#9 bikmakk 2011. 09. 23. péntek 16:02
Közönséges, de nagyon.
#8 dora 2008. 08. 26. kedd 10:08
nagyképű handabanda
#7 Sasha 2005. 09. 30. péntek 09:18
életszagú és pont ezért kiábrándító.Nincs benne semmi érzés...
#6 nyalonc 2005. 09. 30. péntek 09:10
Isteni!10
#5 dante66 2005. 09. 29. csütörtök 21:59
elég gagyi
#4 Igen 2005. 09. 29. csütörtök 20:22
erőltetett
#3 ff 2005. 09. 29. csütörtök 15:45
király 10.
#2 teknősbika 2005. 09. 29. csütörtök 13:54
fasza, megérdemel néhány folytatást!
#1 Törté-Net 2005. 09. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?