A+ A-

Vámpírkeringő 4. rész - A fenevad szeme

Péntek:
Primrose elnyújtózott a kényelmes francia ágyon. Lábujjait megmozgatta és kéjesen fetrengett a szokatlanul gondtalan és kényelmes helyzetet minden aspektusában kiélvezve.
A minap rádöbbent arra milyen jó is mások felett uralkodni. Kuruk csak a jéghegy csúcsa lesz. Levana jóslata be fog teljesedni, egy napon őt fogja mindenki úrnőjeként tisztelni.
A létra legaljáról kettesével fogja szelni a fokokat és kíméletlenül fog bánni mindenkivel, aki az útjába próbál állni. Felkelt és az órájára pillantott, ami nyolc órát mutatott. A nap éppen csak eltűnt a horizont alatt, ideje volt cselekedni.
Primrose a dohányzó asztalra készített ruhákat nézegette. Kuruk ízlése hagy némi kívánni valót maga után, de legalább méretben passzoltak. Először egy bordó bugyit és melltartót vett fel, a lábaira nagylyukú necc harisnyanadrágot húzott. Felülre egy fekete kivágott felsőt, alulra pedig egy szintén fekete rakott szoknyát. Egy-egy bőrkesztyűt és lakk magas sarkút kapott még fel. A cipő kicsit nyomott elől, ezért még Kuruk fizetni fog, gondolta magában Primrose kaján vigyorral és az előszobába ment. Innen nyílt Kuruk szobája, amit tegnap kapott meg Primrose-tól. Az ajtót kinyitva Kurukot alvás közben kapta el. A leterített matracra lépett és Kuruk felébredt. Azonnal térdre küzdötte magát, Primrose pedig a férfi hátára lépett baljával, aki nem viselt mást csak az Úrnőjétől kapott vastag bőrnyakörvet.
- Jól aludtál?
- Igen Úrnőm.
- Helyes. Elégedetlen vagyok a ruhákkal, amiket hoztál ezért még megbüntetlek. De először is mutasd mit hoztál nekem. - azzal levette róla a lábát.
Kuruk felállt és a szekrényéhez lépdelt, majd kinyitotta. Bent egy szigetelő-szalaggal összekötözött fiatal lány kuporgott. A szemeit is letakarták, halkan nyögdécselt és fészkelődött, majd dermedten várta a folytatást.
Primrose intett és Kuruk kirángatta a lányt. Alig lehetett tizennyolc, szőke haja összekócolódva, fehér blúza több helyen elszakadt, rakott skót-kockás miniszoknyája felgyűrődött és Helló Kitty kukucskált ki a bugyijáról.
Kuruk Primrose parancsára az asztalra fektette a lányt, akit fészkelődésében csak egy jól irányzott pofon fékezett meg végül.
Primrose körbejárta a zsákmányát, körözve fölötte akár egy keselyű a dög fölött. Kurukot egy intéssel a sarkba küldte. A lány mellé ereszkedett és végigsimította annak arcát.
- Sajnálom kislány, de nem tudlak megmenteni. Kell a véred, hogy csillapítsa szörnyű szomjamat. De nem akarom, hogy fájdalommal és gyötrelemmel hagyd el ezt a világot. Inkább élvezettel. - Primrose ismét intett és Kuruk tudta a dolgát. Primrose már nem csak olvasott Kuruk gondolataiban, de meg is tudta vele osztani a sajátját. Szavak nélkül irányítva őt. Kuruk eloldotta a lány lábait, és a kezénél fogva felemelte. Az ajtófejfába csavart kampóra akasztotta a szőkét és egy késsel gondosan lehámozta a lány gyönge ruhácskáját. Majd ellépett tőle, utolsó mozdulatával még a lány szemét takaró tapaszt is letépte.
A szőke lány rémülten tekintett körbe. Primrose elégedetten vizslatta a fiatal lány testét, punciját sűrű szőr borította, ami a legkevésbé sem tetszett neki, de azon túl rendben volt. Fiatal és duzzadt keblei, formás csípője és kifejezetten szép arca volt, már amennyit a száját takaró tapasz látni engedett.
A fekete úrnő közelebb lépett és finoman simogatta a lány melleit. A lányból inkább a félelem, mintsem a vágy lüktetett, de nem bírta nem élvezni a gyengéd érintést. A határozott kezek egyike a csiklójára tévedt, majd körkörösen izgatni kezdte. Egy pár pillanat és már elég nedves volt hozzá, hogy Primrose két ujja is becsusszanjon.
- Szűz vagy még? - kérdezte kéjes hangon a lány fülét harapdálva és egész testével hozzásimulva. A lány bólogatott és felnyögött. Primrose behajlította a forró punciban vájkáló ujjait, majd újra kinyújtotta őket. Körkörösen mozgatta tovább keresve a lány G-pontját. Kuruk-nak néma parancsot adott és ő is közelebb lépett. A lány érezte a hátának szegeződő merev faszt, majd a masszírozó határozott, meleg kezek érintését. Először a fenekét markolgatta majd nyelvével kezdett kalandozni a nyakától, a hátán keresztül, egészen a popsija szűz lyukáig. Primrose látta a lány gondolatait, hogy bármennyire is bizarr a helyzet, de élvezi azt. Kuruk a lány fenekének rózsáját kezdte nyalogatni még Primrose a puncijához térdelt. Egyszerre kezdték nyalni a két lyukat, ami a lánynak fölöttébb tetszett. Kuruk egy majd két ujjal próbálta áttörni a szorosan zárt végbélnyílást. Primrose belenyúlt a lány elméjébe és utasította, hogy nyomjon, mintha kakilna és segítse a furakodó ujjak útját. A lány engedelmeskedett, talán fel sem fogta, hogy ez nem az ő akarta. Először egy majd két ujj férkőzött be hátulra, ekkor a puncijában már három ujj dolgozott. Primrose felváltva szopogatta és nyalta a csiklóját, miközben gyors mozdulatokkal baszta a lány punciját a kezével.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 03. 8. szombat 09:07
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2008. 08. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?