A+ A-

Vámpírkeringő 2. rész - A szolgálat kezdete

Még aznap:
Chris-t azonnal a szobájába rendelték és ott is maradt kellemetlenül hosszú ideig. Kintről hangos kiáltások és nyögések hangoztak, Levina nem kegyelmezett szerencsétlen szolgájának, aki túlzott engedelmessége miatt került ilyen szorult helyzetbe. De az még mindig kétséges, hogy vele vajon mit tervezhet csodás úrnője. A tekintetéből semmi rosszat nem lehetett kivenni, ugyanakkor jót sem. Gyönyörű arca szinte márványszerű volt, felfoghatatlan, de nem lehetett semmilyen érzelmet felfedezni rajta, hacsak ő azt úgy nem akarta. Megbabonázó volt az a mosoly, amit megengedett magának. Megbabonázó és vérfagyasztó.
Legalább 4 óra eltelhetett mire kinyílt Chris szobájának ajtaja. A lány halkan felsikoltott, ahogy megpillantotta Aeschylus-t ilyet még sosem látott.
A férfi megrogyva lépett a szobába, nem tudott felegyenesedni, mert a heréit egy deszka lyukán gyömöszölték át, ami megtámasztotta azt a combjain. A farkát egy kis lakattal lezárt zsákba húzta úrnője. A maszk lekerült a fejéről, csak a száját feszítette ki egy karika, amit egy szíj rögzített a tarkóján. A nyála vastag szálon csurgott le a padlóra, a nyelvét két evőpálcika tartotta szorosan, így nem tudta azt visszahúzni és a nyáladzást egy kicsit sem tudta fékezni. Mellkasa és a combjai csillogtak a nedvtől. De érdekes módon nem talált rajta egyetlen korbács vagy vesszőnyomot, semmi jele sem volt sérülésnek, csak kellemetlen helyzete bizonyította, hogy helytelenül cselekedett.
Bejött és négykézlábra ereszkedett. Majd valamit mondani próbált, de alig volt érthető, mintha azt mondta volna: "Bocsánat".
Levina is belépett a szobába, Chris pedig akaratlanul is letérdelt úrnőjével szemben.
- Aeschylus bevisz a felkészítő terembe és leborotválja a puncid, a lábaidat és a hónaljad, kimossa feneked, a húgyhólyagod és a szád! Megigazítja a hajad és a körmeid. Ha ellenkezel vele, sokkal rosszabbul fogsz járni, mint ő! - elmondta és kiment a szobából.
Aeschylus elindult és Chris szó nélkül követte őt az előző jelenet helyszínére, ahol szó nélkül foglalt helyet az orvosi székben miután teljesen levetkőzött, a nyakörvet leszámítva.
Aeschylus gondosan rögzítette a lábait a tartókban és a karjait a háta mögött. Ugyanúgy, ahogy vele tették az imént.
Chris nem érzett bosszúvágyat a görnyedt csicskásban, inkább félelmet az újabb büntetésektől. Az előre odakészített eszközökkel gondosan és nagyon óvatosan leborotválta Chris minden oda nem illő szőrszálát. Alkohollal fertőtlenített és nekiállt a mosdatásnak.
Egy vékony csövet vezetett fel Chris segglyukába majd langyos vízzel feltöltötte a beleit. Nagyon kellemetlen feszítő érzés volt. Összeszorított fogakkal várta a végét, nem mert panaszkodni. De kiengedni már nehezebbnek tűnt.
Ahogy kikerült a cső Chris iszonyatosan kényelmetlenül érezte magát, de nem tudta kinyomni magából. Nem is akarta. Legbelül megtagadta a teste az engedelmességet.
Aeschylus türelmesen várt, de egy perc után már megelégelte. A szekrényhez sétált és egy vékony tollal tért vissza, amivel finoman csiklandozni kezdte a hátsó bejáratot. Chris erőlködött, de nem tehetett semmit. Hamar megindult a barnás lé a padlóra. Amint kiürült, Aeschylus újra feltolta a csövet és teli engedte vízzel a barlangot. Másodszorra Chris teste is megadta magát. Összesen 4-szer csinálta végig, majd egy másik csővel, amit kicsit följebb tolt be. Leengedte Chris vizeletét. Fecskendőt ragadt és feltöltötte vízzel a hólyagot, majd leengedte és ismét.
Majd egy vastagabb cső következett, amit Chris szájához tartott Aeschylus.
Chris habozott, de végül bevette. Csak akkor kezdett ellenkezni, amikor az kellemetlenül mélyre kezdett hatolni. Sikoltott és vergődött, de szabadulni nem tudott. Eltelt pár percbe még elfáradt a béklyói rángatásában és oda tudott figyelni Aeschylus-ra, aki kezével jelezett saját torkán valamit. Majd ismét elkezdte tolni a csövet. Chris nem tudott mást tenni, nyelt és ez bizonyult a megoldásnak. A cső lejutott egészen a gyomrába. Vizet fecskendezett be rajta kínzója és kimosta a gyomrát. Chrisnek könnyek gyűltek a szemébe. Elviselhetetlennek tartotta a gyötrelmet, amit ez a tortúra okozott. Végül ki került a cső. Chris hangosan köhögött, míg végre rendesen tudott lélegezni.
Chris egész alteste és hasa zsibbadt a megerőltetéstől. A szag pedig elég kellemetlen volt, szerencsére egy kis légcserélő egység működött a szobában és nem hagyta kettejüket megfulladni. Pedikűr és manikűr után a hajmosás és hajvágás következett. Chris nem sajnálta, hogy levágják a haját, de azt igenis fájó pontnak érezte, hogy nem ő döntheti el milyen fazonra vágják. Hosszú idő telt el még végre kattant a zár és Chris csuklói ismét szabadok lettek. Aeschylus lesegítette a székből és visszakísérte a szobájába. Lefeküdt az ágyra és szinte azonnal elaludt. Csak annyit tett még, meg, hogy megtapogatta a haját, ami kényelmesen rövidre lett levágva. Chris elaludt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.29 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 02. 14. péntek 05:28
Egész jó.
#6 papi 2013. 04. 9. kedd 17:10
Nagyon tetszett.
#5 zima 2008. 06. 13. péntek 14:24
Nekem nagyon tetszett mindkét történet. Az s/m mellett a horror is az egyik kedvecem. Alig várom a folytatást.
#4 Blooddove 2008. 05. 19. hétfő 20:15
A harmadik részben kiderül egy s más a kutyártól és a vámpírokról magukról.
Hamarosan fölkerül!
Kész a 4, 5 és 6-ik rész is, bonyolódik a cselekmény rendesen, remélem a visszajelzések is jók lesznek. Sajna ez a harmadik rész egy kicsit betegebb, mint kéne ezért Bizarr lesz a kat. de a negyedikben pótolok és masszív erotikát ígérek! Na sziasztok akik olvasnak... nem hiszem, h sokan :P
#3 xy 2008. 04. 10. csütörtök 23:51
mások is szóljanak hozzá!
#2 xy 2008. 04. 10. csütörtök 23:51
nincs befejezve:
- ki a kutya?
- milyen veszélyek fenyegetik a vámpírokat?
- milyen különleges képességeik vannak?
- hogyan lehet ártani nekik?
- primrose végül királynő lett? mi lett a sorsa? hogyan élt tovább?
királynővé válása lehetne egy újabb történet.
#1 Törté-Net 2007. 01. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?