A+ A-

Vámpírkeringő 5. rész - Vadászok vadászai

A második szombat:
Cooper ügynök elnyomva a már éppen csak parázsló csikkjét belépett a parancsnok irodájába.
- Foglaljon helyet. - Cooper leült Harris parancsnokkal szemben, a nagydarab fekete férfi befejezte a jegyzetelést, majd Cooperre figyelt. - Jelentsen ügynök!
- A szerdai eset kapcsán felmerült az első komoly gyanúsított. - ekkor az ajtón egy szürke kosztümös, vastag keretes szemüveget viselő szőke nő lépett be. Csípője hipnotikusan ringatózott el Cooper arca mellett és a parancsnok mellett lehajolva tette le az asztalra mappáját. Cooper, így tökéletes rálátást nyert a mély dekoltázsára. Kerek mellei voltak, nem kizárt, hogy szilikonnal felpumpált, a baloldalin pedig egyértelműen egy tetoválás kandikált ki.
- Bocsánat, ő Nova Rogers ügynök, maga mellé osztom be az ügyhöz. - Cooper végigmérte a formás cicababát, alig lehetett több harmincnál mégis bomba jó alakja volt. A szűkre szabott kosztüm sokat engedett sejtetni Cooper gazdag fantáziájának.
- Remek. - egyezet bele azonnal. Általában utálja, ha másokkal kell együtt dolgoznia, de ez most kifejezetten kellemesnek ígérkezett.
- Kérem, avasson be. - búgta lágy hangján Nova, majd a parancsnok asztalára ült és keresztbe tette a lábait. Cooper nem akart hinni a szemének, de még az áttetsző bugyiját is kivillantotta. A parancsnok pedig teljesen rideg ábrázattal még csak a nő fenekére sem sandítva ült. Nagyon furcsa - gondolta magában.
- Szóval, szerdán a 65-ös út közepén egy kivéreztetett holtestre bukkant egy arra járó férfi. Az árokban nem messze egy lefordult kocsit is találtak a helyszínelők. A kocsi tulajdonosával együtt, akit meghalt a szerencsétlenségben. Az úton fekvő férfit alsóneműig vetkőztették. A testén talált ujjlenyomatokból a lefordult kocsiban is találtunk bőven. Pár kilométerrel arrébb kettős gyilkosság történt. Egy benzinkút szerelőműhelyében a tulaj hatalmas vértócsát talált. Körbeszaglásztunk és az erdőben megtaláltuk az elkapart tetemeket. A kutas és a szerelő voltak. Itt is találtunk a gyanúsított ujjlenyomataiból, akire a számítógép a nyilvántartásból kidobott egy nevet: Christine Orcan, adatrögzítő egy kis cégnél, ahova hétfőn ment be utoljára. - Cooper már legszívesebben ismét rágyújtott volna, ezért inkább folytatta - a lefordult kocsiban találtunk még egy ujjlenyomatot, de annak nincs meg a gazdája.
- Rutin ügy. Elvetemült sorozatgyilkos, bekattant és most garázdaként rója az utcákat, minél előbb le kell állítanunk! - mondta a parancsnok és Nova bólintott, mintha csak az ő beleegyezésével működhetne a dolog.
- Adjunk ki körözést a lányra, figyeljük a lakását és tegyük be a hírekbe. - reagált a nő.
- Én egy másik helyszínt is figyelnék.
- Éspedig? - kérdezte a nő.
- Az úttesten talált srác autóját ellopták, valószínűleg abból rángatták ki az úttestre. A kocsit megtalálták a Mason 34-nél.
- Akkor irány a Mason 34.
- Egy csapat már ott van és figyel.
- Remek munka Cooper ügynök. Szerintem induljunk is! - azzal Nova felállt, de előtte ismét láttatni engedte a punciját, Cooper nagyot nyelt és követte. A parancsnok visszaült a papírjaihoz, mintha mi sem történt volna.
- Cooper ügynök, szólíthatom a keresztnevén?
- Sam.
- Sam. Szép neve van. - bókolt a lift felé menet, liftben lefelé és mire a kocsihoz értek Nova szabályosan kikezdett vele. Cooper próbálta hidegvérrel fogadni a vonzó nő ajánlatát, de nem tudta meddig képes ellenállni a nyilvánvaló kísértésnek.
- Szerintem maga egy roppant jókötésű fickó. Lefogadom, sokat edz. - Nova végig simította Cooper karját, aki majdnem lekormányozta a kocsit az útról zavarában. - Talán ideges Sam?
- Nem. - vett mély levegőt Cooper és próbált a vezetésre koncentrálni. Nova kosztümje egészen felcsúszott, a bugyija ismét kikandikált. Cooper, ahogy lopva odapillantott látta, ahogy a nő finoman maszturbál mellette bugyin keresztül és az elhaladó tájat kémleli. Cooper leparkolt egy félre eső utcában és leállította a motort.
- Miss Rogers, mi a jó ég van magával?
- Talán nem nyilvánvaló? - azzal Nova odahajolt és megcsókolta Coopert. A forró ajkak égették a száját, de egyszerre meg is dermesztették. Alig ismerte 10 perce a nőt ő pedig azonnal rámászik. Meglepettségéből alig bírt felocsúdni. A nő már el is kezdett kibújni a kosztüméből és Cooper slicce is rejtélyes módon kinyílt. Nova rábukott a még csak félig megmerevedett farokra és miközben keményen tartotta a markában elkezdte szopni a makkját.
- Miss Rogers... - nyögött fel elhalón.
- Remélem, jó munkakapcsolatot tudunk kialakítani Sam.
- Én biztos vagyok. - Cooper a kocsi tetejének támaszkodott és hagyta, hogy Miss Rogers ügynök első osztályú szopásban részesítse. A fel-lemozgó szöszi feje akár egy vákuumpumpa
Szívott és nem eresztett. Örvénylő nyelvmozgással Cooper szemei majd kiugrotta a helyükről és telespriccelte a nő száját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 03. 8. szombat 09:08
Nem rossz.
#3 DaniiiR 2009. 09. 22. kedd 17:28
Szintúgy. Jöhetne már!
#2 TomiB 2009. 05. 8. péntek 23:14
Hol a 6. rész? Mát nagyon várom :)
#1 Törté-Net 2008. 12. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?