A+ A-

Vámpírkeringő 1. rész

Szombat:
"Unatkozom!" - gondolta magában Christine miközben bambán bámulta a tévét és váltogatott egyik csatornáról a másikra. Lehetetlen és értelmetlen műsorok tömkelege, agypusztító szórakozás. Chris nem volt valami üde állapotában. Mackónadrág és pulcsi takarta el feszes idomait, bár nem is volt kit lenyűgöznie. Már 3 éve nem talált magának partnert, ami egyáltalán nem abból fakadt, hogy nem lettek volna jelentkezők. Egyszerűen egyik sem ütötte meg a mércét. Volt akivel elkeveredtek az ágyig, de ott sem tudta őszintén élvezni a szexet. Egyszerűen belefáradt a hétköznapi kapcsolatok illúziójába, amit nyújtanak. Boldogsággal kecsegtetnek és fájdalommal végződnek. Olyan nyomasztó, hogy 23 éve alatt nem találta meg azt akihez egy kicsit is kötődhetne érzelmileg. Egyetlen gyerekként hagyta el a szülői otthont, az összes többi rokonával a család csak rossz kapcsolatot tudott fenntartani. Apja korán meghalt, anyja pedig csak magával foglalkozik, mióta egyedül élt Chris nem vitte többre, minthogy napi 8 órában blokkol egy szupermarket polcai közt, mint árufeltöltő. Ugyan csábítgatták modell pályára, de képtelen volt elképzelni magát abban a világban. Nem tudta mihez kezdjen, pénze alig volt és a lehetőségei megfogyatkoztak. Pár év és a szépsége is elfonnyad. Unalmas és eseménytelen élet végére tehetne pontot, de már lassan nem is bánta volna, ha eljön érte a kaszás.
Kikapcsolta a tévét és felkapta a dohányzóasztalról a fél bögre kihűlt teáját és átsétált a szobájába. Zoknis lábujjával bekapcsolta a számítógépet és lehuppant a műbőr fotelba. Talán valamelyik ismerőse gondolt rá és küldött egy e-mailt. De semmi. A postafiók már három hete üres, senkinek nem hiányzik. Nem is csoda, annyira elnyúzták a hétköznapok, hogy unalmas társaságnak bizonyult barátnői számára, akiket mi tagadás ő sem talált izgalmasnak.
Berakott egy kis zenét a meghajtóról. Egy kis Shadow Fall talán felélénkíti, de éppen az ellenkezője történt. Elöntötte a megmagyarázhatatlan fájdalom, lelki gyötrődés és kín. Szorító érzés a mellkasában, aminek nem volt képes okot adni, de tudta ez a megtestesült magány fájdalma. Tovább dübörgött a zene és közben előkotort egy szál Marlborót a fiókból és meggyújtotta. Rég megfogadta, hogy leszokik, de ez is csak fogadalom maradt, mint annyi más életes során.
Mélyet szívott a kátrányos csodából és kortyolt egy kis kávét. Felütötte a böngészőt és beírta a keresőbe a "BDSM" szócskát. Ezer és egy találatból Chris unottan válogatott. A legtöbb fizetős volt, a többi pedig gyenge, de jobb szórakozást nem látott, mint ezeket a képeket és rövid videókat tanulmányozni. Izgatta a dolog, de sosem volt elég bátor hozzá, hogy kipróbálja. Egyik barátjával sem hozta fel a dolgot. Ilyesmit szerinte csak olyasvalakivel szabad csinálni, akiben tényleg megbízik. Ilyen pedig nem akadt sehol a környékén. Ahogy felkereste a kedvenc videógyűjteményét megnyitott pár kisfilmet és hang nélkül nézte őket. A zene tombolt, Chris pedig lassan lecsúsztatta a bal kezét az ölébe és bedugta a nadrágjába. Félrehúzta a bugyiját és elkezdte finoman cirógatni a csiklóját. Hangosan sóhajtozni kezdett és érezte, ahogy a kellemes bizsergés végigfut a testén. Beleharapott az alsó ajkába és felnyögött. Egyre közelebb érezte a csúcspontot a cigivel nem is törődött, oldalra lógatva hamvazott le a szőnyegre. Lecsúszott a székben és egyre gyorsabb ütemben kezdte izgatni magát. Mikor már tocsogott a nedvében két ujjával felnyúlt a hüvelyébe és halkan sikított egyet. Ütemesen húzogatta ki és be az ujjait. Csodás élmény volt, a legcsodásabb, amit valaha érzett. Jobban szeretett maszturbálni, mint szeretkezni másokkal. Sosem tudták teljesen kielégíteni. Újra szívott egyet a cigiből, hogy az orgazmusa pillanatában füstölögve ernyedhessen el. Közel volt, nagyon közel. A cigi hatalmasat pattant és égetően parázslott. Chris megrémült és elejtette a dekket, ami a padlón füstölt tovább. A telefon megszólalt. Chris magában szitkozódva először rá akart lépni a csikkre, de rájött, hogy nincs rajta papucs. Kétségbeesetten nézett körbe, mert a szőnyeg elkezdett égni. A telefon egyre csak csörgött. Chris az asztalra nézett és felkapta a bögrét majd a tartalmát gyorsan a szőnyegre borította.
- Picsába! - hagyta el a száját először hangos szó. Ami nem csak a kiégett szőnyeg miatt szólt, hanem a félbeszakított masztiért is. A telefon egyre csak csörgött. Chris végre ezzel is tudott foglalkozni és felkapta a kagylót.
- Halló! - szólt bele, de válasz nem érkezett, ezért megismételte, kicsit harsányabban - Halló!!! - de továbbra sem érkezett válasz. - Paraszt! - jegyezte meg és lecsapta a kagylót, ami azonnal újra csörögni kezdett. Chris gyors tempóban idegességétől vezérelten kapta fel.
- Ne zaklass te majom! - kiáltott rá a vonal túlsó végén fülelő valakire, akiről ő csak azt tudta elképzelni, hogy egy tizenéves, pattanásos képű kéjenc, akinek nincs semmi programja erre a szombatra. De tévedett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L
2014. 02. 14. péntek 05:27
Nem rossz. Válaszolok rá!
#6 papi
2013. 04. 9. kedd 17:09
Kéne a folytatás Válaszolok rá!
#5 xy
2008. 04. 10. csütörtök 23:03
nagyon jó, csak hosszadalmas...
más hibája nincs is. Válaszolok rá!
#4 Tuttó
2007. 01. 3. szerda 16:39
Fantasztikus lehet,ha így folytatod! Válaszolok rá!
#3 Cave
2006. 12. 21. csütörtök 09:48
A hosszú, igényes bevezetést remélhetőleg izgalmas folytatás követi. Válaszolok rá!
#2 Bratyó
2006. 12. 21. csütörtök 00:41
Nagyon jó,már szívesen olvasnám a folytatást. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2006. 12. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!