A+ A-

My sex story 4. rész

A nap magasan az égen árválkodott, beragyogva az egész tájat. Annával a tó partján sütettük magunkat. Ez volt az utolsó napunk, mielőtt hazaindultunk volna, ezért ki akartuk élvezni minden egyes percét. A többiek még aludtak, így csak ketten voltunk.
Én és az ő gyönyörű teste. Egyszerűen megbabonázott vele. Apró bikini volt rajta, mely alig takart valamit, így a fantáziámat nem hagyta hidegen. Jól elvoltunk a hétvégén, de a szex valahogy nem jött össze. Pedig mindent megtettem az érdekében. Mindent, amit csak lehetett.
És most eljött az utolsó nap, ezért tudtam, hogy most, vagy soha. Ő csak feküdt mellettem, sütette magát, míg én benne gyönyörködtem. A bőre szép barna volt, csillogott a napfényben. Felkönyököltem, és úgy néztem. Ő persze a szeme sarkából egyből észrevette. Felült mellém, nem szólt semmit, majd egyszerűen levetette a bikini felsőjét. Közepes nagyságú, formás mellei voltak. Egyszerűen ennivalóak. És én máris megéheztem.
- Kérhetek egy szívességet? -kacér mosollyal nézett rám, majd feküdt vissza.
- Persze -egy kissé elkalandoztam.
- Bekennél napolajjal?
A válasz egy határozott igen volt. Nyomtam egy keveset a flakonból a tenyerembe, majd gyengéden kezdtem a testébe masszírozni. A vállaival kezdtem, majd egyre lejjebb haladtam. Nem akartam elkapkodni. Szép finoman haladtam lefelé. Érezni akartam a melleit, ahogy végigsiklok rajtuk. Az érintésük nem hagyott hidegen. A testem reagálni kezdett, a szívverésem szaporábbá vált. Felnéztem rá, a szemei behunyva voltak. Az arca békés. Az egész teste ellazult. A kezem szép finoman becézgette a melleit, a mellbimbói meredten bámultak az ég felé. Egyszerűen hibátlan volt a teste. És én nem bírtam betelni vele. Elfogott a vágy, minden porcikám beleremegett, és szép lassan indultam tovább. A hasa feszes volt. A bőre szinte selymes.
Gyengéden simogattam, miközben csak egy dolgon járt az agyam. A tanga a puncijára feszült, szemmel jól kilehetett venni a vonalát. Ahogy elértem a hasa alját egyre nagyobb vágyat éreztem rá, hogy megérintsem. Minden egyes porcikám vágyott rá. Arra, hogy végigsimítsam. Ismét megálltam, és felnéztem rá. A szemei még mindig csukva voltak. Nem tudtam, hogy mitévő legyek. Ez volt az a pillanat, jól tudtam. A pillanat, melyre az egész hétvégén vártam. Végignéztem a testén, a farkam kezdett merevvé válni, és jól tudtam, hogy innen már nincs visszaút. A hasáról a combjára tévedt a kezem. Ő ekkor kissé széttette a lábait. A punija ettől még láthatóbbá vált.
Kezemmel már a belső combját simogattam, majd kissé reszketve, félve a negatív reakciótól tévedtem a puncijára. Nem nyúltam a tangába. Előbb csak lágyan simítottam végig kívülről, miközben végig az arcát figyeltem. A szeme még mindig csukva volt, ám az ajkait már összeszorította. Ez pedig felbátorított. Kezem óvatosan, az apró ruhadarab alá toltam. A punija már nedves volt. A kezem végig siklott rajta, miközben nedve átáztatta. Finom, lassú körkörös mozgásba kezdtem. Ő ekkor kinyitotta a szemeit. A tekintetünk találkozott. Elmosolyodott, majd magához húzott, és csókolózni kezdtünk. Nyelve heves táncot járt az enyémmel, miközben én tovább izgattam odalent. A punija már forrón lüktetett, mikor két ujjamat tövig nyomtam benne, és ujjazni kezdtem. Anna ekkor felnyögött. A testét elöntötte a vágy, minden porcikája csak arra vágyott, hogy végre a csúcsra jusson.
Lassan, apró csókokkal indultam el lefelé a testén. Végig csókoltam minden egyes négyzetcentiméterét. A melleire külön figyelmet fordítva. Eljátszadoztam velük egy ideig, míg végül tovább indultam. A punija illata már megcsapta az orromat. Lehúztam róla a tangát, majd széthúztam a lábait, és szép finoman csókolni kezdtem. Apró csókokat leheltem rá, őrületbe kergetve ezzel, majd mikor már alig bírta, tovább indultam. Mélyen a mélyedésébe nyaltam. Végigsiklottam benne, egészen a csiklójáig, mely már készen állt rá, hogy eljátszadozzam vele. Ekkor felnéztem Annára, a tekintetünk találkozott, a szemeiből kiolvashattam, hogy mennyire vágyik rá, hogy már alig bírja... el akar élvezni. Elmosolyodtam. Majd belecsókoltam forrón lüktető puncijába, melynek édes íze teljesen megbabonázott. Nagyon finom volt a punija. És én egyszerűen nem bírtam betelni vele. Rátapadtam és egyre hevesebben csókoltam. Ő pedig egyre kevésbé bírta. Már nagyon közel járt a véghez, és én ezt jól tudtam. Úgy csókoltam, mint még előtte soha senkit, mikor a teste hírtelen görcsbe rándult, izmai megfeszültek, és ő elélvezett. Én ekkor leálltam. Felnéztem rá, a szemeit behunyva élvezett.
Levetettem a fürdőnadrágom, a farkam már majd szétdurrant, mikor a puncijához igazítottam, és finoman belé csúsztattam. Forró, és nedves volt. A világ legszebb érzését adva. Tövig benyomtam, majd szép lassan dugni kezdtem, miközben megcsókoltam. A punija íze még ott volt a számban, és ő ezt érezte, mindkét kezével a testembe kapaszkodott, miközben én egyre gyorsabban keféltem. Ő egyre szaporábban vette a levegőt, velem együtt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 12. 24. csütörtök 06:42
Tetszett!
#5 A57L 2013. 12. 24. kedd 06:35
Nem rossz.
#4 papi 2013. 06. 25. kedd 09:20
Egész jó
#3 Bikmakkocska 2013. 05. 9. csütörtök 18:24
Csak szex, sztori szinte semmi, ami bíz hiányzik. Nem egy igényes munka.
#2 genius33 2012. 09. 14. péntek 07:56
Fincsi smile nagyon is. smile
#1 Törté-Net 2008. 06. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?