A+ A-

My sex story 6. rész

Mindig akkor engedek a kísértésnek, mikor azt hiszem a legjobban ura vagyok a vágynak, de sajnos az önkontrol sosem volt az erősségem...
Ez az este is úgy indult, mint a többi szokásos szombat este. Haverokkal összegyűltünk, iszogattunk, majd elmentünk a diszkóba, hogy mulassunk egy jót... "egy jót" cseng még mindig a fülemben, mosolyt csalva a számra. Persze nem azt a kellemes mosolyt, inkább egyfajta fintort, önkritikát, hogy már megint mekkora egy barom voltam. Mert másként nem tudnám jellemezni magam. Hiszen mindig ugyanabba a hibába esek...
Szóval ott álltam a pultnak támaszkodva egy üveg sörrel a kezemben, és a tomboló tömeget pásztáztam tekintetemmel, mikor megpillantottam. Nem vettem észre, de ő már egy ideje figyelt engem. Várta, hogy észre vegyem, reagáljak... de nem így történt, így ő tette meg az első lépést. Tekintetünk szorosan egybefonódott, miközben átverekedte magát a tömegen, majd megállt előttem. Sosem törődött sokat a megjelenésével -persze ez alatt csak azt értem, hogy a szokásos 4-5 órás női készülődés, pepecselés helyett neki elég volt egy óra is, hogy elkészüljön- fekete top volt rajta kiemelve mellei feszes, kerek formáit, melyek látványától nem volt olyan férfi, ki be ne gerjedt volna. A tophoz pedig egy egyszerű trapéz farmert vett fel, mely tökéletes fenekét hivatott reklámozni... én persze csak álltam ott. Nem akartam beszélni vele. Nehéz volt elfeledni, túl tenni magam rajta és új életet kezdeni... nem akartam ismét bonyodalmat, ismét érezni azt a fájdalmat, melyet hat hónappal ezelőtt okozott. Nem akartam. Nem és kész! Ám a tekintete, igéző gyönyörű barna szemeinek csillogása hamar levett a lábamról. Próbáltam komolynak, közömbösnek látszani, de nem ment. Ahogy rám nézett, ahogy ott állt... lényének egésze képtelenné tenne a feladatot és megtörtem. Halvány mosoly jelent meg az arcomon. Még mindig nem szóltam semmit, de nem is kellett. Mindent értett. Tisztában volt a helyzettel, tudta, hogy nyert. Másként nem is lehetett volna. Túl jól ismert már... megadtam magam, és ő ekkor puszit nyomott az arcomra, majd a szemembe nézett és a fülembe súgta: "sajnálom"
Ez volt számomra a kegyelemdöfés. A sört letettem, gyengéden átöleltem és a fülébe súgtam, hogy mindennél jobban kívánom, hogy egész éjjel tudnám kefélni, míg bírja szusszal és még utána is... Ő ekkor ismét rám nézett, majd megcsókolt és mire észbe kaptam már a lakásán voltunk...
Vadult estem neki. Letéptem róla a kabátot, majd a topja alá nyúltam és a melleit kezdtem masszírozni, miközben egyre hevesebben csókoltam.
Tudtam, hogy hibát követek el, hogy nem lenne szabad, de nem tudtam leállni... és ekkor tudatosult bennem igazán, hogy még mindig szeretem, hogy már rég megbocsátottam... annak ellenére, amit tett képtelen vagyok rá haragudni.
Nem értünk el a szobáig, a nappali közepén estünk egymásnak. Levetettem róla a topot. Mellei pont olyan szépek voltak, mint amilyenre emlékeztem. Közepes, feszes, kerek mellek. Kezemmel végigsimítottam őket, majd lejjebb haladva a nadrágjába nyúltam. Puncija már nedves volt, de még nem elég nedves. Ujjaimmal kényeztetni kezdtem, miközben apró csókokkal indultam el lefelé a testén. Nem hagytam ki egyetlen négyzetcentimétert sem. Azt akartam, hogy ez legyen a legjobb, legemlékezetesebb este, amit valaha is vele töltöttem... Egyre szaporábban kezdte venni a levegőt. Melleit csókolva már fel-felnyögött, bugyijában lévő kezem pedig már teljesen elázott. Bimbói meredten ágaskodtak, akárcsak farkam a nadrágomban. Teljesen kész voltam, pedig még alig jártunk az elején. Én ekkor felnéztem rá, tekintetünk találkozott, szeméből kiolvastam a vágyat és elégedettséget. Ekkor tovább haladtam. Csókjaimmal elhalmoztam puha, selymes hasát, miközben kezeimmel lesegítettem róla a nadrágot, és ő ott állt előttem egy szál tangában. Ekkor ismét ránéztem, miközben punijának kéjes illata csapta meg az orromat és hívogatott magához. Ám még nem mehettem. Még nem. Fokozni akartam a vágyat, a vágyát és a vágyam, hogy kinyalhassam... apró csókokkal indultam hát tovább. Végig lefelé a lábán, míg el nem értem a lábfejét.
Ekkor átváltottam a másik lábára és lassan, de határozottan indultam e felfelé, egészen a tangájáig, melynél egy pillanatra megálltam, mintha haboznék, aztán tovább indultam, ám nem vetettem le róla. Végig csókoltam, nyelvem hegyével jártam végig punijának árkát, melybe a nedves bugyi már eléggé bevágott, és ekkor már én sem bírtam tovább. Lehúztam róla, és farkas szemet néztem csupasz, gyönyörű pinájával, melyen kéjes nedve csillogott, és ekkor, mint kiéhezett vadállat estem neki. Két kézzel markoltam feszes popsijába és húztam magamhoz, majd vadult véstem nyelvemmel punijának mélyedésébe nevem minden egyes betűjét, miközben ő fel-felsikoltott. Nem is sikoltott, inkább csak nyöszörgött. Élvezte, ahogy kényeztettem és ez jólesett. Ekkor ismét felpillantottam rá.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 12. 24. csütörtök 06:49
Egész jó!
#3 A57L 2013. 12. 24. kedd 06:36
Elég jó.
#2 papi 2013. 06. 25. kedd 09:21
Nem rossz
#1 Törté-Net 2010. 04. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?