A+ A-

My sex story 7-8. rész

Legmelegebb napok egyike volt. Csak a medencében lehetett kibírni, és ott is csak árnyékban. Két haverommal érkeztem a strandra. Úgy terveztük, hogy egész nap kint leszünk élvezve a kánikulát és a szebbnél szebb lányok látványát. Letelepedtünk egy fa alatt, és az első sör elfogyasztása után belevetettük magunk a hullámmedencébe. Mondhatni sem kell, tele volt. Ez volt a legjobb mind közül. Óránként indították be 10percre és a hullámok valódi tengerparti élményt nyújtottak, annyi kis különbséggel, hogy a víz nem sós, hanem édes, na meg klóros volt. A haverok az első pár perc után feladták és kimásztak a vízből, hogy újabb sör után nézzenek. Én viszont élveztem és a végéig maradni akartam. A medence bal szélén helyezkedtem el beljebb, olyannyira, hogy a lábam már nem ért le. A medence szélén egy cső futott végig, melyben megkapaszkodtam és vártam a következő hullámot. Az emberek körülöttem síkoltóztak, kiabáltak nevetgéltek, egy szóval remekül érezték magukat. Egy röpke pillantást vetettem rájuk, mikor megláttam őt.
Egy méterre lehetett tőlem. Hosszú szőke haj, kék szem és angyali mosoly, mikor tekintetünk találkozott. Láthatóan nehezen boldogult a hullámokkal, de élvezte. Közelebb úsztam hozzá, mikor hírtelen a következő hullám egyenest a karjaimba lökte. Mindketten meglepődtünk, zavartan mosolygott, miközben karomba kapaszkodott. A teste szorosan hozzám simult, selymes puha bőre volt. Segítettem neki megkapaszkodni oldalt, ám nem engedtem el. Gyengéden öleltem át, felkészülve az újabb hullámra. Ám ahogy öleltem, és testünk összesimult én egyre nagyobb vágyat éreztem iránta. Farkam mocorogni kezdett odalent, ahogy feszes popsijához tapadt. A szívem hevesebben kezdett verni, testem elöntötte a vágy, és úgy éreztem, menten belepusztulok, ha nem tehetem a magamévá. Szinte öntudatlan állapotba kerültem, lassan kizártam a külvilágot és már csak rá koncentráltam. Farkam kőkeménnyé merevedett. Izgulni kezdtem. Jól tudtam, hogy ezt ő is érzi. Éreznie kell... és még sem lök el magától.
Nem tudtam mit tegyek... hirtelen elveszettnek éreztem magam, minden porcikám remegett. Féltem, össze kellett szednem a bátorságom, végül is nem lökött el magától. Apró csókot leheltem a nyakára, éreztem, ahogy megremeg, de nem szólt semmit. Apró csókokat leheltem rá, miközben kezem a bikini alsójába csúsztattam. Puncija simára borotvált volt. Előbb a nagyajkakat simogattam, majd kitapintva a csiklóját izgatni kezdtem. Lassú körkörös mozgással, majd egyre dinamikusabban. Innen már nem volt visszaút. A külvilágot kizárva estem neki, hogy ott a medencében tegyem a magamévá több tucat ember közvetlen közelében, akik hál isten nem vettek észre semmit az egészből. Puncija tűzessen lüktetett, ajkát apró sóhajok hagyták el, éreztem, hogy nem kell neki sok, teste megfeszült és ő elélvezett. Hagytam számára pár másodpercet, majd magamhoz fordítottam. Tekintetünk találkozott.
Nem kellett semmit mondanunk. Mindketten vágytunk rá, a falhoz fordítottam és megcsókoltam. Ő eközben a gatyámba nyúlt, és izgatni kezdte merev farkam. Olyannyira egymásra koncentráltunk, hogy észre sem vettük, mikor a körülöttünk lévő emberek elhagyták a medencét... elővettem a farkam, félrehúztam a bugyiját, és belé hatoltam. Ő lábaival átkulcsolta a derekam én pedig egyre dinamikusabban kefélni kezdtem. Csak mi maradtunk a medencében, így nem kellett attól tartanunk, hogy valaki meglát minket. Puncija egyre forróbb lett, és ő egyre szaporábban vette a levegőt, én pedig egy pillanatra sem álltam le. Azt akartam, hogy elélvezzen. Itt a medencében... Ismét megcsókoltam előbb a száját, majd a nyakát. Éreztem, hogy már nem kell számára sok. Alig bírt levegő után kapkodni, mikor hírtelen teste megfeszült, puncija olyan erősen szorította a farkam, mint még előtte senkié sem és elélvezett. Teste megremegett, ahogy a gyönyör átjárta minden porcikáját, de én még nem végeztem. Belé akartam élvezni.
Még dinamikusabban, hatalmas lökésekkel keféltem, és pár másodperccel később én is elélveztem. Hatalmas adag spermát juttatva lüktető hüvelyébe. Teljesen kimerültem, még öleltük és csókoltuk egymást egy - két percig, majd elernyedt farkam kicsúszott belőle. Megkaptam, amire vágytam. Nem szólt semmit, csak bámult, miközben én megfordultam és lassan elhagytam a medencét. Kiérve még egy utolsó pillantást vetettem rá, majd ott hagytam. Most már tudom, hibát követtem el. El kellett volna kérnem a számát és a nevét, de nem tettem...
8. rész
Mindig nagy csodálója voltam annak, ahogy a munkájához állt. Bármi is történt, őt nem lehetett megingatni. Ha munkáról volt szó 200% - on pörgött, és pörög még most is. Páromat, Laurát a munkahelyemen ismertem meg. Ő volt a hirdetésekért felelős részleg vezetője. Ő intézte az újság online és papír alapú megjelenésének a hirdetésekkel kapcsolatos ügyeit. A legapróbb hirdetőt is a lehető legjobb bánásmódban részesítette. Lenyűgözte őket, és engem is. Zöldfülűként kerültem az újsághoz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.59 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2015. 12. 26. szombat 08:15
Nagyon jó!
#8 A57L 2013. 12. 24. kedd 06:36
Nagyon jó.
#7 r.andras 2013. 06. 8. szombat 08:43
Elég jó.
#6 genius33 2013. 05. 11. szombat 19:19
Nem rossz smile
#5 Bikmakkocska 2013. 05. 9. csütörtök 18:16
Gyenge az első, megalázó lehet az ilyesmi főleg a nőnek utólag.
#4 Rinaldo 2013. 05. 9. csütörtök 07:37
Az első nem túl jó a következő viszont szuper.
#3 veteran 2013. 05. 9. csütörtök 05:14
A hetedik rész teljesen lehetetlen, nyolcadik jó.
#2 papi 2013. 05. 9. csütörtök 05:06
Hü-ha ez eztán a dinamika
#1 Törté-Net 2013. 05. 9. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?