A+ A-

My sex story 2. rész

Valahogy az egyéjszakás kalandoknak nem bírok ellenállni. Talán a fiatalságom teszi, talán a vágy, talán... nem tudom. Szeretem a szabadságot, azt, hogy nincs ki lekössön, nincs kinek magyarázkodnom. Csupán megtörténik és utána zajlik tovább az életem, és nem kell a következményekkel számolnom.
Ő is egy ilyen lány volt. Egy a sok közül, és mégis a sok közül az egyetlen melyben láttam fantáziát. Akit még utána többször is megkívántam, és nem bírtam ellenállni neki. Akkoriban sokat jártunk össze. A közös baráti kör és az érdeklődés, aztán a szex. Az első alkalom volt a legjobb. A feledhetetlen, melyet nem tudok még a mai napig sem elfeledni. És annyi együttlét után, csak mikor tudtam, hogy már nem lesz több, akkor jöttem rá, hogy hibát követtem el. Csupán egy alkalomnak kellett volna lennie. Egy mindent elsöprőnek, de már mindegy...
Nyár volt és forróság. Csupán egy filmért jött fel, amit már régóta meg akart nézni, aztán ment is volna haza... ám nem így történt. Egy rózsaszín top és egy kis rövid farmernadrág volt rajta, mely a seggére tapadt, és ahogy mentem utána a szobába máris felizgatott a látványa. Hosszú barna haja kibontva lógott körülbelül a háta közepéig és csak úgy csillogott a ráverődő napfénytől.
A filmet az ágyam melletti kis éjjeliszekrény legfelső fiókjában tartottam. Már nem is emlékszem, hogy miért, de ez nem is fontos. A szobába érve leültem az ágyra, közvetlenül mellé, és kutatni kezdtem a fiókban a film után. Ő a kíváncsi tekintetével végig követte minden egyes mozdulatom, míg rá nem akadtam a lemezre. Ekkor kivettem és átnyújtottam neki. Ahogy felé fordultam a melleit nem tudtam nem elkerülni a tekintetemmel, és ez neki is feltűnt. Elmosolyodott. Nem szólt semmit. Én pedig egy kissé zavarban voltam. Főleg, mert odalent a szerszámom már fészkelődni kezdett, és a helyzet kezdett kínossá válni. Hírtelen azon kaptam magam, hogy már csak rá bírok gondolni. Arra, hogy vajon bejövök e neki? Hogy esetleg kefélne egy jót velem? Ha most megcsókolnám, vagy megérinteném olyan helyen, akkor mit szólna? Biztos képen vágna. Az tuti. Ezért el is szállt minden bátorságom, persze nem mintha olyan sok lett volna. Megköszönte a filmet és elindultunk kifelé. Én megint csak mögötte kullogtam és a fenekét bámultam, miközben egyre nagyobb késztetést éreztem rá, hogy megfogjam. És nem bírtam tovább. Kiérve a szobából rápaskoltam. Ő erre megállt, én pedig elkaptam a kezem, és álltam ott vele szemben idétlenül, várva, hogy lehordjon... de nem tette. Megfordult, és csak mosolygott.
- Bocs, nem bírtam ellenállni -fülig elvörösödve, dörmögtem magam elé a szavakat, kerülve a tekintetét.
- Hát igen -hangja lágy volt. Nem érződött benne, hogy haragudna, vagy, hogy egyáltalán zavarban lenne- senki se tud ellenállni neki. Gyönyörű seggem van -pár másodperc csend következett. Csak bámultunk egymásra- minden pasi fantáziáját megmozgatja. Látom ez nálad sincs másként.
- Hát -hát, hát mi hát? Na ná, hogy megmozgatta.
- Zavarban vagy? -huncut mosoly jelent meg az arcán. Jól tudta a választ, és azt, hogy neki kell megtennie az első lépést, mert én elég bizonytalan vagyok- Miért?
- Mert... - csak habogtam, hebegtem össze-vissza- még sosem fogtam meg a feneked, pedig már régóta vágytam rá. -őszinte vallomás volt, melytől ismét elvörösödtem. Talán jobban is, mint korábban.
- És milyennek találtad? Jó volt?
- Őszintén -a fejemet vakartam- nem emlékszem. Túl gyors volt, csupán súroltam.
- Hűha -a huncut mosoly még mindig az arcán volt - nos akkor ez ellen csak egy megoldás van. Ha akarod, megfoghatod még egyszer. És végigsimíthatod. Belemarkolhatsz, hogy érezd.
Ekkor totál zavarba jöttem. Ez volt az, amire végkép nem számítottam.
- Megengeded? -mintha kétéves lennék. Totál idióta.
- Add ide a kezed -ő határozott volt. Megfogta a kezem és a popsijára tette. Na ez totál felizgatott. Egymással szemben álltunk. Centikre egymástól- Markold meg két kézzel!
- Oké -kezdtem felengedni, habár a szívem egyre hevesebben vert, de belemarkoltam. És ekkor ő sem habozott tovább. Szorosan magához húzott. A farkam már merev volt, és ezt ő is érezte. Tudta, hogy felizgatott. És élvezte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.48 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 12. 23. szerda 07:52
Egész jó!
#5 A57L 2013. 12. 24. kedd 06:34
Kár,hogy rövid.
#4 papi 2013. 06. 25. kedd 09:17
Minden bennevan ami odavaló
#3 Bikmakkocska 2013. 05. 9. csütörtök 18:19
Átlagos, emellett rövid.
#2 genius33 2012. 09. 14. péntek 07:54
Rövid de jó smile
#1 Törté-Net 2008. 02. 9. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?