A+ A-

1-2-3-4 4. rész

Fordítás
Eredeti történet
1. szakasz
Sebastian lassan, elgondolkodva ment a kerti úton a kocsijához. Olyat, ami most az utolsó órában történt, még soha nem élt át. Óhajait akaratlanul is teljesítették a lányok, de gyanúkat is ébresztettek. Elég volt csak a két nőre gondolnia, máris ficánkolni kezdett a legféltettebb része a nadrágban, és mosolyognia kellett magában. Azt, hogy őt odakötözték az ágyhoz, már nem találta olyan vidámnak, mindenesetre az a tény, hogy minden mozgásszabadságától megfosztották, vegyes érzelmeket váltott ki benne. Semmiért a világon be nem vallotta volna, hogy ez őt is meglehetősen begerjesztette.
Teljesen új nézőpontból látta most már Danielle - t, ilyennek még nem ismerte őt. Danielle sokkal öntudatosabb lett, mint azt valaha is tapasztalta. Teljesen tekintet nélkül őrá élte ki a kéjigényét, Eve - vel, egy nővel, és ráadásul minden gátlás nélkül az ő szemei előtt. Ezzel világossá tette Sebastian számára, hogy saját elképzelései vannak, a saját útjait járhatja, amit definitív meg is tenne. Eve - nek igaza van, vagy elfogadja Danielle - t olyannak, amilyen, és akkor még van egy sanszuk, vagy elválnak az útjaik.
Sebastian kinyitotta a kocsi ajtaját, és egy mély sóhaj kíséretében behuppant az ülésbe. Egy pillanatig mozdulatlan maradt, megpróbált rendet csinálni a gondolatai között, amelyek egymással vitatkozva cikáztak az agyában. Egyrészt elbizonytalanította őt Danielle új keletű nagy önbizalma. Csak játszott ővele, ő határozta meg a szabályokat, és azt természetesen a saját előnyére. Gátlástalanul üzekedett egy másik nővel, és mindezt az ő szemei előtt. Másrészről ez őt is begerjesztette. Mindenesetre Danielle nem használta ki a vitathatatlan előnyét az ő kárára, hanem gondoskodott arról, hogy neki is legyen benne öröme, sőt nagyon sok öröme. Talán, gondolta Sebastian, csak azt akarta megmutatni, hogy egyenrangú félként akar és tud élni és dönteni. Amit a szex vonatkozásában átélt, nos, a legszívesebben visszafordult volna, és ott folytatta volna, ahol abbahagyták. Mindenesetre nagyon zavart volt, az a gyanúja, hogy Danielle nemcsak Eve - vel, hanem Mark - kal is csinálta, sőt talán egyszerre mindkettőjükkel, nagyon gondolkodóba ejtette, amikor indította a kocsit. Az a gondolat, hogy Danielle Mark - kal, legjobb közös barátjukkal, is megkeféltette magát, fájt neki. Olyan gondolatok, mint árulás, stb. ötlöttek a fejébe. De végülis ő indította el ezt az egész dolgot a saját hűtlensége által, és most megélhette a másik oldalt is.
Amikor csaknem elnézett egy piros lámpát, és csak csikorgó fékekkel tudott elkerülni egy csattanást, elhatározta, hogy amint lehet felhívja Mark - ot, és beszél vele. Szeretett volna minél hamarabb tisztán látni, és esetleg tanácsot kérni.
Valahogy szükségét érezte annak, hogy revánsot vegyen, na nem azért, mintha fel lenne bosszantva, vagy akár dühöt vagy gyűlöletet érzett volna, inkább egyfajta sportszerűségi becsvágy, hogy rendezze a nyitott számlát. Ha Danielle játszani akar, ám legyen. Ő is tud játszani.
Eve hallotta, ahogy a kocsi indult, és elment. Megkönnyebbülten dőlt neki háttal egy pillanatig a kapunak. Huh, gondolta, a dolog dinamikája egyre fokozódik. Először a közte és Mark közötti szexuális kapcsolatot keverte meg Danielle, de ezt pozitív értelemben. Aztán az élmények a teraszon, közvetlenül utána mindhármuk életében először hármasban csinálták, na és a végén ez.
Nagyon tetszett neki, ahogy Danielle - vel a teraszon ülve saját magukat simogatták. A másik nézése pokolian felizgatta. A szex hármasban még sokkal kellemesebb élmény volt, sokkal jobb, mint azt valaha is el tudta volna képzelni. Érdekes módon nem ébredt fel benne semmiféle féltékenységi érzés, amikor Mark Danielle - t kefélte, valahogy egy megmagyarázhatatlan egyensúlyi állapot alakult ki hármójuk között. És végül Csinálta Danielle - nek, életében először nyalt egy másik nőnek, leszbikus szexet csinált, és ezt direkt és szívesen. Az, hogy Sebastian ezt végig nézhette, mellékesnek tűnt. Csak az volt a fontos, ami közötte és Danielle között történt, és ez egyértelműen több volt, mint amit Mark - kal együtt hármasban csináltak, és ez örömöt okozott neki, nagyon nagy örömöt.
Nevetve lökte el magát az ajtótól, és ment a folyosón a fürdőszoba felé. A víz csobogása abbamaradt, semmit nem lehetett hallani. Ahogy Eve kinyitotta az ajtót, megcsapta a kiáramló meleg, nedves levegő. Danielle meztelenül állt a tükör előtt, és éppen a haját készült szárazra törölni. Ahogy Eve - t belépni látta, megfordult.
"Elment?" akarta tudni Danielle, és tovább dörgölte a haját.
"Igen, elautózott, ne nyugtalankodj" válaszolta Eve, és egy törülközőt készített elő, ő is le akart zuhanyozni.
"Nem nyugtalankodom, legalábbis nem Sebastian miatt. Ő most kapott egy kis adalékot a gondolkodáshoz, kíváncsi vagyok, hogyan birkózik meg vele" majd egy kis szünet után hozzáfűzte "mármint azzal, hogy én itt nem egy zárdában élek."
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.31 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 05. 14. szombat 14:37
Ezazírásod csak 10 pontotérdemel.
#6 papi 2013. 12. 11. szerda 05:36
Nagyon jó
#5 A57L 2013. 09. 10. kedd 04:51
Egész jó.
#4 pisti47 2009. 03. 1. vasárnap 09:10
Ócseny fasza. A többi gruppent már el sem olvasom, ennél jobb nem lehet egyik sem.
#3 sihupapa 2008. 10. 28. kedd 04:44
csúcs
#2 PiercingGirl 2002. 10. 28. hétfő 15:55
a 3. szakasztól fantasztikus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szívesen lettem volna a csajszika helyébe :)
#1 Törté-Net 2002. 10. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?