A+ A-

A tanya 3. rész

Készülődtünk a születésnapi bulira. Megvettük az ajándékokat, italokat és rendeltünk egy tortát. Feleségem új ruhát és fehérneműt vásárolt magának. Délután négy órára kellett X - be érnünk Levente lakására. Marcsi már ebéd után elkezdte készülődést. Megfürdött kisminkelte magát és felment az emeletre öltözni. Három órákkor én is felöltöztem sötét nadrág fehér ing és kész bepakoltam az ajándékot az autóba indulásra készen vártam Marcsit, aki még nem készült el. Szóltam neki hogy indulnunk kellene. Lejött az emeletről még csak fehérnemű volt rajta vörös melltartó és vörös tanga. Mit vegyek fel? Kérdezte és egy fekete nadrágot, fehér blúzt és egy kék miniszoknyát, fehér toppot mutatott. A második kollekciót választottam én is erre gondoltam, de nem tudtam dönteni. Gyorsan felvette a fürdőszobában.
Mikor kijött gyönyörű volt, szép vagy mondtam, de induljunk. Elindultunk útközben beszélgettünk Jocóról milyen, lehet egy professzor olyan, mint a többi ember mondtam. Oda értünk Levente lakása elé kivettük az ajándékokat és becsöngettünk. Levente nyitott ajtót gyertek már vártunk titeket. Beléptünk egy tágas előtérbe értünk ahol asztalok voltak felállítva két pincérnő serénykedet körülöttük. Még nem voltak vendégek rajtunk kívül. Lajos és egy ismeretlen beszélgetett a bárpultnál odamentünk Levente bemutatta az ismeretlent Ő a bátyánk Jocó ők, pedig az a házaspár, akikről meséltünk neked. Kezet fogtam vele majd Lajossal is, Marcsi is kezet fogott Jocóval és adott neki két puszit. Mindhárman Marcsit nézték Jocó szólalt meg sok szépet hallottam rólatok, de ez a látvány minden várakozásomat felülmul. Gyertek velem, van egy kis meglepetésem számotokra. Egy pillanat átadjuk az ajándékokat Leventének, és már megyünk is.
Gratuláltunk 36. születésnapjához és átadtuk az ajándékokat. Mehetünk szólt a nejem felmentünk az emeletre bementünk egy ajtón ez az én szobám, amíg itt vagyok. Egy nagyon tágas szobában voltunk. Jocó egy szekrényből két csomagot vett ki ez a tiéd adta nekem a nagyobbikat, különleges italok voltak benne, ez pedig a tiéd adta át Marcsinak a kisebbiket bontsd, ki mondta. A nejem kibontotta egy gyönyörű ékszer kollekció volt benne, egy nyaklánc, két fülbevaló, karlánc és egy köldök persing. Próbáld fel őket, mondta Jocó. A feleségem a nyaklánccal kezdte majd a fülbevalók, következtek, majd a karlánc, de ezzel mit tegyek mutatott a persingre nincs kilukasztva köldököm. Semmi gond erre is gondoltam egy kis dobozt és két tubus krémet vett elő egyik szekrényből. Ha nem vagy szégyenlős vedd le a szoknyát, meg blúzt rögtön kifúrjuk, mondta. Marcsi levetkőzött, feküdj az ágyra, mondta az első tubusból bekente a köldökét ki vett a dobozból egy készüléket, oda illesztette a köldökéhez majd megnyomott rajta egy gombot már kész is, letörölte majd a másik tubusból egy keveset nyomott a sebre ez műbőr pillanatok alatt, megszárad, és már tehetjük is be így is történt. Felöltözött megnézte magát a tükörben, nagyon elégedet volt a látvánnyal körbe forgott, mint egy manöken. Nagyon jól állt neki pláne a persing kiemelte formás hasa szépségét. Most már menjünk le, mutassuk meg Leventééknek is, mondta Jocó Lementünk Leventének és Lajosnak tátva maradt a szája, mikor meglátták Marcsit. Gyönyörű vagy te leszel az est fénypontja, nagyon irigyelünk Feri, hogy ilyen feleséged van.
Már gyülekeztek a vendégek Levente mindenkit bemutatott. Legtöbbjük orvos volt a kórházból. Csöngettek egy gyönyörű vörös hajú nő lépett be a férjével. Oda jöttek hozzánk Lajos ismerte őket, bemutatta őket, a férfit Lacinak hívták építési vállalkozó volt, a nejét, pedig Hajninak. Megérkezett Éva és Kati is. Most már mindenki itt van, mondta Levente, kezdhetjük. Lajos középre állt csöndet kért az öcsém 36 éves sok boldogságot kívánok neki, igyunk az egészségére. A pincérnők már szolgálták is fel a pezsgőt mindenki gratulált Leventének és koccintott vele. Kezdődhet a tánc és bekapcsolta CD lejátszót halk kellemes zene, töltötte be a termet. Marcsi Jocóval én pedig Évával kezdtem a táncot. Pár számot táncoltunk, majd odamentünk a büféhez. A nejemék is jöttek. Vodkát és narancslét rendeltem mindenkinek. Beszélgettünk, hol alszotok? Kérdezte Jocó, nem tudjuk még válaszoltam. Elfértek szobámban van ott egy kanapé én azon is, elalszom, mondta Jocó. Elfogadjuk, mondtam ittasan, nem szívesen vezetnék. A hölgyeket elvitték táncolni, egyedül maradtam a bárpultnál. Hajni oda jött hozzám légyszi nekem is kérj valamit, mondta. Vodka narancs jó lesz?
Kérdeztem, megfelel, nagyon népszerű a feleséged a három testvér állandóan ott sürgölődik körülötte, mondta. Aztán megitta az italát és sarkon fordult elment, Lajos jött oda mit akart az a boszorkány. Semmit csak inni megjegyezte milyen népszerű a feleségem. Vigyáz vele nagyon ez a nő mindenre képes, ha el akar érni valamit máskülönben, csak akkor tud élvezni, ha meg van kínozva, már volt a tanyán. Nem foglalkoztam tovább vele táncoltunk, ittunk, ettünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.8 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zoltan611230 2018. 09. 29. szombat 06:08
Nem rossz .
#6 Andreas6 2016. 11. 3. csütörtök 10:58
Nem rossz? Ennél lejjebb már nem nagyon lehet süllyedni.
#5 A57L 2014. 02. 17. hétfő 05:41
Nem rossz.
#4 mackó2009 2012. 10. 28. vasárnap 20:21
A helyesírással enyhén szólva gondok vannak.
#3 Brunya 2011. 03. 20. vasárnap 11:15
"A nejem beszélt, öten maradtunk három férfi két nő a rendben van, hogy Feri megbasza Katit, de velem mi lesz." ????

Ez most mi??? Inkább diktáld le, hátha valaki tud írni a környezetedben!
#2 Nóra 2008. 03. 20. csütörtök 00:57
Én is "hányat" dobtam magam ettől...
#1 Törté-Net 2008. 03. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?