A+ A-

A tanya 1. rész

Anyósomnál voltunk látogatóban a feleségemmel Marcsival. Jól elmaradtunk már sötétedett mikor elindultunk hazafelé jól éreztem magam a vodkától meg a sörtől amit elfogyasztottam. Beszélgetni kezdtünk a régi szép időkről amikor még nem voltunk házasok nem volt lakásunk és az autóban intéztük el szerelmi ügyeinket. Most a negyvenes éveink közepén tartottunk. Nagyon belemerültünk az emlékezésbe Marcsi észre sem vette, hogy lekanyarodtam az útról egy erdöszéli mellékutra. Megáltam egy elhagyatott helyen, hogy senki ne zavarjon. Te mit akarsz itt kérdezte a feleségem. Még nem jöttél rá válaszoltam.. Oda húzódtam mellé az anyós ülésre és forró csókot leheltem az ajkára a ruha gyorsan lekerült rólunk. Marcsi fejét oda húztam a farkamhoz aki nem kérette magát elkezdte szopni. Pár perc után helyet cseréltünk én kezdtem nyalni a pináját. Ami nem volt egyszerű feladat mivel Marcsi szeméremtestét sűrű fekete szőr fedte. Már sokszor kértem, hogy borotváljuk le, de nem volt hajlandó teljesiteni kérésem. Mikor már teljessen felizgult, kelően nedves volt a pinája bedugtam a farkamat ami szintén nem volt egyszerü az autóban. Már vagy öt perce keféltünk mikor kivágódott az ajtó(elfelejtettem bezárni)valaki elkapta a karom és kirántott az autóból, utána a feleségem következett. Mit akartok kérdeztem mivel három megtermett alakot láttam, ellenállásnak nem volt értelme. Ti megsértetétek az otthonunkat ezért büntetés jár gyertek velünk ne keljen kényszeriteni, mert az még plusz büntetést von maga után.
De legaláb hagy öltözünk fel könyörgöt Marcsi. Nem lesz rá szügség csak közelre megyünk és már kisértek is a fák között lapuló házikó felé. Bementünk a házba egy műhelyszerű helyiségbe. Minden féle szerszámot, kampókat, köteleket, és még sok olyan dolgot láttam amiről nem tudtam mirevaló. Engem a sarokba állitottak lekötözték a lábamot a padlóból kiálló kampóhoz kezemet pedig a plafonról lelógó kötélhez. Ezután Marcsi következett az ő lábait terpeszben kötözték a padlóhoz a szobaközepén, hogy jól lássak mindent ami történik, kezeit neki is a plafonról lelógó kötélhez rögzitették. A szobában erős fény volt most már jól láttam támadóinkat. jól megtermet alakok voltak. Különösen az egyik aki a főnök lehetett a harmicas évei közepén járhatott a másik kető is hasonló korú volt. Mindhárman szemre vételezték a feleségemet, de szőrös a pinád szólt a főnök, hozd a gépet Lali én meg hozom a borotvát. Lalinak nevezett ember pillanatokon belül megjelent egy hajnyiró géppel és mindjárt neki is esett Marcsi szemérem szőrzetének. Szerencsétlen nejem visított mint egy kismalac. Az eddig szótlan ember is megszólalt, hagyd magad mert előbb szabadulsz, és úgysem halja senki a visitásodat. Vissza érkezett a főnök is kezében egy késes borotva, és borotvahab Lali végzett a nyirással ezután a főnök vette kezelésbe simára borotválta Marcsi punciját.
Olyan látványban volt részem amire már nagyon régen vágytam kopaszon láthattam feleségem pináját. Na mostmár kezdődhet a büntetés, először megtisztitjuk ezt a kurvát, megjelöljük majd mindhárman megbaszuk egyszere. Téged is megjelölünk és végig kell nézned, hogy baszuk a feleséged, ha nem ellenkeztek utána elmehetek, vagy ha ellenkeztek megismerkedtek a borotvámmal. Na akkor kezdjük Lali hozd a slagot Lali egy ujjnyi vastag gumicsővel tért vissza rácsatlakoztatta a mosdón lévő csapra beállitota hőfokot, majd alaposan kimosta Marcsi punciját elzárta a csapot. A főnök elővett egy tubust tartalmát Marcsi pinájába spriccelte. Másik tubusból pedig bekente a nejem végbelét, most Lali következett hozta a gumicsövet és a bekent popsiba nyomta, majd megengedte a vizet. Feleségem megint visított, miután rászóltak, abbahagyta. A hamadik embert nem láttam oldalra néztem ott volt a gáztüzhelynél láttam, hogy ég a gáz és valami hosszú melegszik rajta az ember egy hatalmas fecskendőbe valamilyen folyadékot sziv fel. Tovább nem tudtam figyelni mert a feleségem hangossan nyöszörgött a fájdalomtól mert még mindig nem hagyták abba a beöntést. Megkönyörültek rajta hoztak egy vödröt kihúzták a gumicsövet a vödörbe ürithette ki a sok vizet.
Na most következik a megjelölés választhatok kin kezdjük. Nagyon sajnáltam Marcsit gondoltam jobb, ha én leszek az első addig pihenhet. Rajtam kezdjétek szóltam. A főnök odament a gáztüzhelyhez és hozta az előkészitett fecskendőt a hasamba akarta döfni, de meglátta, hogy nekem nincs leborotválva a szeméremszőrzetem hozta borotvát pillanatokon belül én is kopasz lettem. Na most már jöhet az injekció a farkamtól felfele kétcentire belémdöfte a legvastagabb tüt ami létezik és elkezdte nyomni a fecskendő tartalmát felét belémnyomta, majd kihuzta a tüt, ezután Marcsihoz lépett neki a csiklója fölé nyomta be az injekciót. Na most jön a megjelölés Lali hozhatod Lali hozta mikor megláttam mi az majd bepisiltem az ijedségtől egy izzó billog volt nem tudtam szóhoz jutni már nyomták is a hasamra az izzó vasat, de nem éreztem fájdalmat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.52 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2016. 11. 3. csütörtök 10:22
Közepesnél nem jobb, és még helyesen írni sem tudsz.
#4 A57L 2014. 02. 17. hétfő 05:40
Nem rossz.
#3 papi 2013. 05. 19. vasárnap 11:14
Jó ötlet
#2 mackó2009 2012. 10. 28. vasárnap 20:18
meghökkentő
#1 Törté-Net 2008. 01. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?