A+ A-

A tanya 4. rész

Vasárnap délután elmentem Katiért és Éváért segíteniük kellet az előkészületekben, nem engedtem, hogy nejem ismerősöket hívjon a faluból. Magyaros ételeket készítettek, gulyásleves, cigánypecsenye, almás pite ez lesz a menü. A lányok a konyhában sürgölődtek én a nappalit, rendeztem át ebédlőnek. Bekészítettem az italokat, evőeszközöket, sőt még virágot is tettem az asztalra. Kész voltam az ebédlővel kimentem a konyhába a lányokhoz, már ők is majdnem kész voltak, már csak a pite sült a sütőben és kávét főztek. Gyertek, igyunk valamit erre a nagy munkára, két doboz hideg sört bontottam fel. Csöngettek, na megérkeztek mondtam és kimentem, hogy beengedjem őket. Ők voltak egy nagy csokor virágot hoztak ez a ház asszonyáé, mondták és átadták a nejemnek. Foglaljatok helyet invitáltam a napaliba őket. Helyet foglaltak töltöttem mindenkinek egy kis vodkát megittuk az asszonyok, hozták a kaját, Jó ízűen elfogyasztottuk. Miután minden lekerült az asztalról, Jocó elkezdte a megbeszélést. Tudjátok, már említettem, hogy haza akarok települni, de nem az állami egészségügyben akarok dolgozni. A kinn töltött idő alatt meg takarítottam egy kis pénzt KB átszámítva 3millió eurót.
Ebből akarok építeni a tanya helyén egy klinikát, hogy mi lesz a ti szerepetek megbízható emberek, kellenek a kivitelezés ellenőrzéséhez és az üzemeltetéshez is. Lajosnak közel 15 hektár földje van a tanya körül ebből két hektár erdő. Ugy gondoltuk, hogy tíz hektár kell a klinikának és a maradék három hektáron létre, hozunk egy háttér gazdaságot, itt lesznek a gyógynövények és az ellátáshoz szükséges zöldségek. A régi tanya helyén ahol Laliék laktak, építünk egy háromlakásos házat, ha marad pénz, akkor kettőt. Az elsőben én, Lajos és Éváék fognak lakni persze, ha elfogadják a feltételeket. Az előzetes költségvetést Laci fogja elkészíteni, ismeritek ott volt a bulin. Nos, hogy mi lesz a feladatotok, Marcsi, Éva, Kati a kertészet áttelepítését vezeti. Lajos és Feri a kivitelezést ellenőrzi ez csak a klinika elkészültéig áll. Most még az anyagiakról először a két hölgy Éva és Kati mikor tudnátok kezdeni? Két hét múlva válaszolták. Jó lesz havi száz - százer a lakás és teljes ellátás ameddig a lakás el, nem készül Lajosnál laktok a lakás teljesen a ti tulajdonotok lesz. Feri, Marcsi ti a klinika elkészültéig szintén ennyit kaptok. És ami a legfontosabb mind a négyen 3, 3% - os tulajdon részt a klinikából. Miután kész lesz a költségvetés és a tervek hivatalos formába, öntjük a dolgokat. Elfogadjátok? Kérdezte Jocó, elfogadjuk válaszoltuk. Akkor mi megyünk is, köszönjük a vacsorát Éva jöttök velünk haza, igen válaszolták. Lajossal váltottam még néhány szót, mikorra menjünk csütörtökön négyre legyetek ott, mert még elő kell készülni. Elbúcsúztak és távoztak. Ketten maradtunk leültünk az asztalhoz beszélgettünk Jocó terveiről, amik nagyon biztatóak voltak. Töltöttem egy pohár bort, amikor megittuk nejem megszólalt valamit el, kell mondanom, de nem haragszol meg? Kérdezte. Mondjad, majd meglátjuk.
Ott kezdeném, hogy húsz éve van szexuális kapcsolatunk nekem nagyon jó volt az autóban és az ágyban is. Mindig nagyon figyelmes voltál nem erőszakoltad rám az akaratod. A második gyermek születése után egy kicsit megváltozott a helyzet már nem kívántam úgy a szexet, soha nem mondtam ezt el neked. Vagy öt éve kezdődött éjszakánként arról fantáziáltam, hogy milyen lenne, ha egy hatalmas fasz járna bennem. Mikor erre gondoltam megizzadtam benedvesedtem. Elmondani neked nem mertem, nem találtam kiutat ismerőseink közül tudtommal nem volt alkalmas férfi tudod a nők is, fecsegnek. Ha akkor lett volna olyan férfi, aki megfelel nekem biztosan, megcsaltalak volna. Nem engedtem, hogy leborotváld a puncim, nem engedtem a popó szexet sem már megbántam. Az utóbbi időben már belenyugodtam, hogy úgy kell leélni az életemet, hogy nem kapom meg azt, amire annyira vágytam. Akkor jött a kalandunk az erdőben meg kell mondanom nagyon jó volt, ameddig nem rángattak ki az autóból. Nagyon megijedtem nem tudtam, mit akarnak a tanyán is nagyon féltem és nagyon szégyelltem magam. Tudod rajtad és a nőgyógyászon kívül más férfi nem látott meztelenül. Mikor leborotválták a puncimat arra gondoltam, hogy ennek nem itt kellet, volna megtörténnie, de láttam valamit a tekintetedben, amitől picit megnyugodtam.
A beöntés nem volt olyan kellemetlen az injekciót meg szinte meg sem éreztem, de viszont a tüzes vastól nagyon megijedtem. Mikor levetkőztek és meg láttam Lajos faszát majdnem elájultam évekig ilyenről, álmodoztam nem akartam elhinni, hogy beteljesül az álmom. Már nem féltem nem gondoltam semmire csak arra, hogy mimnél előbb hatoljon belém az a hatalmas szerszám. Annyira benedvesedett a puncim, hogy egyből be tudtam volna fogadni az egészet, de Lajos óvatos volt. Mikor belémnyomta azt hitem rögtön elélvezek, kitöltötte az egész pinám kicsit feszített, mikor teljesen betolta éreztem, hogy a vége a méhszájamnál van.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.1 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zoltan611230 2018. 09. 29. szombat 06:15
Jó volt.
#4 A57L 2014. 02. 17. hétfő 05:41
Egész jó.
#3 mackó2009 2012. 10. 28. vasárnap 20:24
kicsit utópisztikus
#2 Teknősbika 2011. 08. 19. péntek 03:52
milyen meló tud 3 millió EUR fizetést adni?
#1 Törté-Net 2008. 04. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?