A+ A-

A tanya 6. rész

Eltelt a kéthét megint készülődtünk a tanyára feleségem süteményt sütött és vásárolt egy pár üveg piát csinosan felöltözött, nagyon kíváncsi volt már a vizsgálat eredményére és arra, hogy most milyen meglepetés lesz. Megbeszéltük, hogy Lajoson és Leventén kívül mással nem fekszik le. Bepakoltunk az autóba és elindultunk, gyorsan oda értünk a tanyához. Amikor meg akartam állni láttam, hogy két fürdőruhás hölgy az udvaron főz valamit egy bográcsban tovább mentem nem tudtuk kik azok. Megbeszéltük, hogy csak visszamegyünk a leletekért. Meg fordultam megáltam a kapu előtt, dudáltam a két hölgy odafordult, de már nyílott is az ajtó Lajos jött ki gyertek be, mondta. Bementünk kezet fogtunk odakísért a két hölgyhöz és bemutatta, őket az idősebb negyven körülit Évának a fiatalabbikot, huszonöt lehetett Katinak, hívták. Levente páciensei, mondta Lajos ő, hívta ide őket most egy kis gulyást, főznek Levente is mindjárt itt lesz, addig gyertek be. Bementünk a hűvös szobába leültünk és beszélgetni kezdtünk. Elmesélte Éva történetét, aki súlyos beteg volt Levente gyógyította meg Kati, pedig a húga mindketten elváltak.
Most közlöm veletek, hogy mindkettőjük AIDS tesztje negatív Levente nagyon alapos ember a ti teszteteket is meg fogja csinálni ma. Autó állt meg a ház előtt, na ez Levente gondoltuk az is volt üdvözölte a két nőt és bejött a szobába Marcsit megpuszilta velem kezet fogott. Na mondom a jó hírt negatív a leleted, mondta Marcsinak, de most veszek mindkettőtöktől egy kis vért, megcsinálom gyorsan az AIDS gyors tesztet csak a biztonság kedvéért. Na most már ihattok valamit én majd utána, ha megcsináltam a tesztet szóljatok a lányoknak is. Kimentünk az udvarra Lajos hívta a lányokot mi, pedig kivettük az autóból a süteményt és az italokat. Visszamentünk a szobába leültünk Marcsi poharakot és kistányért hozott már nagyon otthonosan mozgott a lakásban. Lajos töltött a szokásos pálinkából felemelte poharát egészségetekre tegezétek egymást mondta, ma úgyis jobban megismerkedtek vigyorodott el. Egészségetekre mondtam és megpusziltam a két nőt nejem szintén koccintot velük és mindkettőt ő is megpuszilta. Felhajtottuk az italt utána közömbös dolgokról, beszélgettünk. Nemsokára visszajött Levente is negatív mondta. Ő is felhajtotta az italát, most már ehetnénk, mert még sok dolgunk lesz, mondta vigyorogva. Éva és Kati megterített, neki kezdtünk a vacsorának, miután befejeztük, leszedték a tányérokat körül ültük az asztalt.
Beszélgetni kezdtünk nem sokára a szexre terelődött a szó. Éva kezdte beteg lettem a férjem elhagyott Levente meggyógyított nagyon jó barátok lettünk, de a szex se, vele se Lajossal nem megy nagyon szűk a puncim megpróbáltuk, de nekem nagyon fájt, ezért nem is erőltetjük, néha azért leszopom őket. Más partnert nem merek keresni, mert nagyon félek a betegségektől. Ugyanis engem a férjem fertőzött meg attól lettem beteg. Kati következett engem is, elhagyott a férjem nagyon szerettem,de mikor kiderült róla,hogy meleg nem tudtam vele tovább élni,azóta a nővéremmel vagyok nekem is az a problémám, mint Évának a férjem óta én sem voltam más férfival. Most Marcsi következett 19 éve vagyunk házasok a férjemmel, nagyon szeretjük egymást nekem nem volt más férfi az életemben, de egy szerencsétlen véletlen idesodort bennünket megerőszakoltak, de most már nem is bánom életem addigi legnagyobb orgazmusát éltem át, de azóta volt nagyobb nevetett Leventére. Férjemmel mindent megbeszélünk az óta is rendszeres a szexuális kapcsolatunk, férjemnek jóval kisebb a szerszáma, mint nekik, de azért ki tud elégíteni, fejezte be. Tisztázuk a dolgokat szólt Lajos, mikor egy kicsit bepiáltunk, szétnéztünk az erdőben, ha szeretkező párokat találtunk rájok ijesztettünk. Akkor este is sétáltunk megláttuk az autót odamentünk, láttuk, hogy kefélnek benne, mi azt hittűk, hogy tinik mikor kirángattuk az autóból őket, akkor láttuk,hogy középkorú házaspárral van dolgunk. Ezeket nem lesz egyszerű megijeszteni vigyük őket a tanyára nagy volt a kockázat,ha nincsenek benne a játékban nagyon rá fizetünk. Miután elmondtam a büntetést láttam,hogy itt nem lesz baj bármikor kilehet lépni belőle.
A borotválás után már tudtam,hogy nyert ügyünk van. Látnotok kellet, volna Ferit miután leborotváltuk Marcsi punciját. Mindketten benne voltak a játékban. Ha nagyon tiltakoznak, bármikor abba hagyjuk. Mondjátok meg őszintén ti is, akartátok. Őszinte leszek válaszoltam nem akartuk, de kíváncsiak voltunk, de zárjuk le ezt a témát, mert teljesen felesleges erről vitatkozni, már másodszor jöttünk vissza ide. Menjünk ki a kertbe javasolta Lajos nagyon kellemes az idő. Kimentünk a kertbe a műhely utáni rész be volt kerítve benéztünk egy hatalmas gumimatracot, székeket, asztalt, egy kis hűtőt láttunk izlésessen elhelyezve. A kert többi részén ágyásokban számomra ismeretlen növények zöldelltek. Ebből éllek ezek gyógynövények, és még az az üvegház is az enyém mutatott a kert végén lévő épitményre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.37 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 26. szombat 23:10
Nagyonjó!
#4 csaba91 2015. 05. 4. hétfő 09:36
Kicsit hosszú.
#3 A57L 2014. 02. 17. hétfő 05:42
Nem rossz.
#2 mackó2009 2012. 10. 28. vasárnap 20:26
eléggé bizarr
#1 Törté-Net 2008. 05. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?