A+ A-

A tanya 2. rész

Két hét telt el,lejárt a határidő. Sokat beszélgettünk Marcsival a tanyán történtekről,mindkettőnk számára rendkívüli élményt jelentettek az ott történtek. Nejem azt mondta,hogy eddigi életének ott volt a legnagyobb orgazmusa. Soha nem volt más férfival rajtam kívül eddig az esetig, de ha habelegyezem, meg akarja ismételni. Húszévi házasság után is szerettük egymást nem akartam, hogy csalódjon ezért bele, egyeztem. Ezek után elhatároztuk, hogy visszamegyünk a tanyára. Szombat délután volt kellemes szép idő beültünk az autóba beraktunk egy pár üveg italt is. Elindultunk KB 15 percig tartott az út a tanyáig. Meg kérdeztem Marcsit, izgulsz? Nagyon válaszolta, de egy kicsit félek is, hogy most mit találnak ki. Meg érkeztünk a ház elé, dudáltam, mert nem volt más ötletem. Nyílt az ajtó a főnök jött ki rajta. Álljatok be az udvarra, nyitotta a kaput, beálltunk. Már vártalak benneteket,na ,de menjünk beljebb,invitált a lakásba. Kiszálltunk az autóból vittük az italokat is. Egy ízlésesen berendezett szobába vezetett. Foglaljatok helyet mutatott az asztal körül, lévő székekre, de mielőtt leülnénk, bemutatkozom Lajos nyújtott kezet mi is, bemutatkoztunk. A többiek hol vannak, érdeklődtem Lajostól. Elutaztak egy pár napra válaszolta, de most már üljünk le. Poharakot, apró süteményt és édességet rakott az asztalra, na meg italokat is, pálinkát, pezsgőt, üdítőt és ásványvizet. Mi is kiraktuk az általunk hozott italokat, viszkit, pezsgőt és vörösbort.
Töltött mindhármunknak a pálinkából egészségetekre állt fel mi is feláldunk egészségedre, mondtuk, és koccintottunk fenékig kiittuk a pohár tartalmát Nem haragszotok? Kérdezte, nem haragszunk válaszoltam. Lajos újból töltött a pálinkából. Szóval nem haragszotok, pedig egy kicsit durvák voltunk és meg is ijesztetünk titeket. Hogy tetszett az injekció saját fejlesztésem fokozza a nemi vágyat, oldja gátlásokat, a krém, amit a puncidba nyomtunk tágító és síkosító hatású azt is én készitettem. Ne csodálkozatok én okleveles gyógyszerész, vagyok. Volt egy kis nézeteltérésem a hatóságokkal az óta itt élek. Tudod Lajos engem a rémített, meg mikor megláttam a farkad, ilyen hatalmas faszt még nem láttam,bennem még a férjem faszán kívül más fasz nem járt. Nem tudtam kibírom-e, beléfér-e vagy szétrepedek, mondta a nejem. Ezen nagyon csodálkozom, mert te vagy az első nő, aki tövig be tudta fogadni, mondta Lajos. Na erre inni kell, bontsunk ki egy pezsgőt javasoltam. Felbontottunk egy üvegpezsgőt én töltöttem egészségetekre mondtam, és fenékig kiittam a pezsgőt ők követék példámat, még le sem tettük a poharat kopogtak az ajtón.
Lajos kiment és kinyitotta az ajtót és egy fiatalemberrel tért vissza a szobába. Az öcsém Levente orvos nőgyógyász egy közeli kórházban. Be kell vallanom, hogy én telefonáltam neki, hogy itt vagytok meséltem neki rólatok és látta a videót is. Nagyon kíváncsi volt rátok azért autózott ide. Lajos egy poharat tolt öccse elé, mit tölthetek, kérdezte. Amit ti isztok nekem is jó. Eliszogattunk, beszélgetünk Levente a munkájáról beszélt milyen unalmas nincs semmi változatosság, de azért rátért a lényegre nem azt teheti a nőkkel, azt, amit akar, hanem ami elő van irva. a nekem tetsző vizsgálatokat csak itt tudom elvégezni, ha van páciens, mondta Levente. Marcsikám nem akarsz a páciensem lenni? Kérdezte a nejemtől. Nem kell azonnal válaszolnod, előbb elmondom miből áll ez a vizsgálat utána, megbeszéled a férjeddel, és csak utána válaszolj. Az első lépés kapsz egy méregtelenítő beöntést, majd megfestem a húgyhólyagodat, megvizsgálom a melleidet, ultrahangos vizsgálatot végzek.
Ezek után jön a hagyományos nőgyógyászati vizsgálat kis extrákkal, de ez meglepetés, közben kapsz három injekciót, hogy mire valók csak akkor mondom el, ha beadom. A vizsgálat alatt mindig mondom, mit teszek, és mi az eredmény. Lajos és a férjed segítenek nekem. Beszéljétek meg és válaszolj. Nejem hozzám fordult, na mi a véleményed elfogadjam. Rajtad múlik én, elfogadnám válaszoltam. Akkor elfogadom szólt Leventéhez a nejem. Nagyszerű akkor menjünk át a másik szobába, mondta Lajos. A másik szoba komplett nőgyógyászati vizsgáló volt, volt itt minden, ami kellet. Marcsikám vetkőz le, ti pedig készítsetek mindent össze a beöntéshez az x1-el kezdjük, mondta Lajosnak én is, átöltözöm. Összeszereltük a berendezést, feltöltük a zacskót és egy infúziós állványra, akasztottuk. Marcsi levetkőzött Levente is visszatért fehér köpeny volt rajta. Asszonyom feküdjön fel asztalra, mondta viccesen Levente, igenis doktor úr válaszolta nejem, aki vette a lapot. Marcsi felfeküdt az asztalra Levente eligazította a lábait, na kezdjük krémet kent az újára nem viselt kesztyűt, mert nem szerette, mert a kórházban kötelező volt.
Gyengéden elkezdte maszirozni Marcsi végbélnyillását először csak egy úját, dugta be utána kettő mikor úgy találta, hogy elég tág óvatssan betolta a gumicsövet kinyitotta a csapot áramlani kezdet a folyadék a nejem hasába. Ez legalább öt percig eltart addig én, megvizsgálom a melleit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2016. 11. 3. csütörtök 10:35
Még mindig gőzöd sincs a helyesírásról. A történet is egyre gyengébb.
#9 tiborg 2014. 12. 22. hétfő 00:10
Gyengus.....
#8 A57L 2014. 02. 17. hétfő 05:40
Egész jó.
#7 mackó2009 2012. 10. 28. vasárnap 20:19
sok a szurkálás
#6 imy36 2010. 05. 16. vasárnap 06:25
Szerintem is az elsö jobbvolt!
#5 Ati 2008. 02. 17. vasárnap 21:30
Hátaz első voltaz igazi.
#4 pig 2008. 02. 14. csütörtök 19:01
Csak az a sok szukálás ne lenne
#3 pig 2008. 02. 14. csütörtök 18:53
Csak az a sok szukálás ne lenne
#2 Csabi 2008. 02. 14. csütörtök 09:49
Nem rossz, de a párbeszédeket el kellene
különíteni az egyéb leírástól,Ja a szó vége´n a múlt idö jele a kettö "t"
#1 Törté-Net 2008. 02. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?