A+ A-

A tanya 5. rész

Ketten vártuk Hajni megérkezését. Lajos, Levente és Laci Hajni férje elutaztak Stockholmba megnézni a klinikát. Kora délután már ott voltunk a tanyán előkészítettük a terepet. Úgy gondoltuk, hogy a műhely lesz a legalkalmasabb a feladat elvégzéséhez. Kimentünk az erdőbe vágtam három mogyorófa vesszőt különböző vastagságban a legvastagabb mutató újnyi volt, nejem pedig csalánt szedett. Minden készen állt Hajni fogadására, volt még időnk szétnéztünk a kertben az üvegház mögött vadméhek fészkét, fedeztük fel. Fogni kellene pár darabot, nagyon jól jönne a kínzáshoz, de nagyon veszélyes, mert minket is megtámadhatnak. Csináltam egy csapdát azzal sikerült vagy nyolc darabot fogni. Hajninak perceken belül érkeznie kellett nem sokat vártunk rá, tűzpiros BMW állt meg a kapu előtt, intettem neki, hogy nyitom a kaput és álljon be az udvarra. Miután beállt az udvarra kiszállt az autóból akkor láttam, hogy most még sokkal szebb, mint a bulin volt, fehér sort, fehér póló volt rajta. Szólt, hogy segítsünk bevinni a csomagot, amit hozott, kinyitotta a csomagtartót egy kartondobozban márkás italok voltak, de sok. Ezt kellene bevinni mutatott rá az italokra.
Bevittem a szobába ők is bejöttek, nejem kávéval, hideg sörrel kínálta meg. Leültünk kicsit beszélgettünk, megkérdeztem, hogy nem allergiás a méhcsípésre és meddig mehetünk el a kínzásban. Nem vagyok allergiás a méhcsípésre, bármeddig elmehettek, de akkor hagyjátok abba, amikor azt mondom "köszönöm" tudjátok a férjem csak három nap múlva, érkezik haza és így nem fog észre venni semmit. Akkor kezdhetjük? Kérdeztem, ha igen akkor menjünk át a műhelybe. A nejem és Hajni elindultak én azért kerestem egy kalcium injekciót a rendelőben, nehogy bajlegyen a méhcsípéssel, miután találtam utánuk mentem. Vetkőz! Szóltam Hajninak mikor odaértem. Levetkőzött ilyen gyönyörű női testet még nem láttam dús kemény mellek, lapos formás has ahonnan kidomborodott fazonra nyírt puncija, feneke kerek formás, hosszú combok és az egész test egyformán bronz barna mindenütt. Ezt a tökéletes testet kell megkínoznunk, de ha ő akarja, kezdjük efféle dolgokban nem volt gyakorlatom ezért egy kicsit bátortalanul, mondtam neki, feküdj fel az asztalra. A szoba közepén egy erre a célra kialakított asztal volt elhelyezve. Hajni felmászott és lefeküdt mondtam Marcsinak, hogy X alakban szíjazza le én, pedig hoztam a méheket, úgy gondoltam ezzel kezdjük.
Marcsi leszíjazta csuklóját, bokáját melle alatt pedig egy kötéllel, rögzítette az asztalhoz. Csipesszel kivettem egy darazsat az üvegből oda léptem az asztalhoz oda tettem Hajni jobb oldali szemérem ajkához megvártam, hogy megcsípje, majd fogtam a másodikat és a másik oldalra, helyeztem az is, megcsípte, a hamadikot pedig a klitorisza fitymájára raktam, mikor azt megcsípte Hajni felszisszent, még két darazsat használtam fel a szeméremajkakhoz. Fogtam az előkészített dezodoros dobozt nem túl vastagot és feltoltam a már kellően benedvesedett hüvelyébe. Ez azért kellett, hogy a piócák be ne tévedjenek Hajni hüvelyébe. Hozhatod a piócákor szóltam a nejemnek addig én, kiszedem a fulánkokot, csipesszel távolítottam el őket. A piócákat a csípések helyére helyeztem, megérezték a vérszagot mind az öt pióca, elkezdte szívni a vért. Na ezzel végeztünk is, jöhet a következő. Vártam, hogy megköszönöd, de ez nem történt meg ezért büntetés jár. Oldozd ki a lábait, mondtam Marcsinak és a mennyezetről lelógó rúdra, mutattam, oda kösd ki. A rudat csigával lehetett mozgatni felfele, miután kikötötte a csigával, elkezdtem felfele húzni a lábait, addig húztam, míg teste meg nem feszült, feneke vagy negyven centire eltávolodott az asztaltól.
Választhatsz vagy tíz ütés a fenekedre, ezzel mutattam a legvékonyabb vesszőre, vagy negyven ütés a csalánnal a testedre. A veszőre mutatott ezzel kérem a büntetést. Oké mondtam, Marcsi fogja elvégezni te, számolod. Feleségem az első ütést csak gyengéden mérte Hajni fenekére, de az mégsem szisszent a második már erősebb volt már a helyét is, lehetett látni a többit is ilyen erővel mérte ki. Mikor befejezte már vörös hurkákkal volt teli a feneke. Visszaengedtük a lábait, és megint az asztalhoz szíjaztuk. Leszedtem a piócákot amelyek, már jó kövérre híztak Hajni vérétől a dezodoros dobozt is kivittem a pinájából. A szeméremajkak és a csikló egy kicsit megduzzadtak, de nem volt vészes, Megint nem köszönted meg, úgy hogy nem marad el a csalános fenyítés sem. Hozd csalánt szóltam a feleségemnek, aki azonnal hozta is. 50 - et fogok ráverni vele a melleden, kezdem, és a combodig fogok lehaladni vele, mondtam. Fogtam a csokor csalánt és elkezdtem a melleire majd a hasára kiosztani az ütéseket, az ütések hatására kis piros hólyagok kezdtek megjelenni a testén punciját kíméltem, mert elég csúnyán nézett ki a csípésektől. A hasát és a belső combokat nem kíméltem, mikor befejeztem Hajni sűrűbben, szedte a levegőt, tudtam elélvezett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.03 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 02. 17. hétfő 05:42
Elég jó.
#2 mackó2009 2012. 10. 28. vasárnap 20:25
Nem is tudom nekem már egy kicsit sok.
#1 Törté-Net 2008. 04. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?