A+ A-

A dögös anyuka és a szomszéd fiú

Derűs, nyári délelőtt volt. Panni kijött a fürdőszobából, a hálószobában felvette az odakészített fehérneműt, majd a tükör elé ült, hogy kisminkelje magát. A tükörbe nézett, és nagyon elégedett volt azzal, amit látott. Harmincnyolc éves, szép arcú nő nézett vissza rá. Közelebb hajolt, alaposan megnézte az arcát. Sima volt, ráncoknak még semmi nyoma. Felállt, megszemlélte magát tetőtől-talpig. „Nagyon dögös vagyok ebben a rózsaszín bugyiban és melltartóban”- állapította meg. Egyedül volt otthon, a férje dolgozott, kamasz fia, Gábor elment a haverokkal, csak másnap jön haza. A plázába készült, hogy vegyen pár nyári ruhát, nem sietett nagyon. Leült ismét a tükör elé, kihúzta a sminkasztal fiókját, s akkor eszébe jutott a műpénisz, amit néhány hete vett, hogy feldobja kicsit lanyhuló szexuális életüket. Az alsó fiók mélyén, egy dobozban volt, diszkréten eltakarva az avatatlan szemek elől.
Elővette a kicsinek nem mondható segédeszközt, s arcán pajkos mosoly jelent meg. Ujjaival végig simította a hosszú, vastag műanyag rudat, a szerszám végével megsimogatta a testét a mellétől le egészen a köldökéig, majd a szájához emelte. Megnyalta, a szájába vette, miközben arra gondolt, hogy régen szopott már egy igazi nagy farkat. A férje mostanában nem igazán közeledett hozzá, állandóan fáradt volt. Szopogatta a rudat, közben szabad kezével önkéntelenül az egyik mellét masszírozgatta. Érezte, ahogy elönti a vágy. Lejjebb húzta kicsit a bugyit, s a péniszt a puncijához nyomta. Dörzsölni kezdte a szeméremajkak között, a pénisz vége egyre beljebb hatolt az ajkak közé. Félrehúzta a bugyit, teljesen szabaddá téve puncijának nyílását, s mohón magába nyomta a szerszámot. Egyre gyorsabban mozgatta a péniszt, miközben ujjaival a csiklóját masszírozta.
Feltérdelt a székre, fenekét hátranyomta, s most hátulról dugta kitágult puncijába a vastag dorongot. A sminkasztalra támaszkodva, szemét lehunyva kényeztette magát, s közben olyan érzése volt, mintha hátulról dugná egy vastagfaszú férfi, s ez nagyon kellemes élmény volt. Megszűnt számára a külvilág, átadta magát a gyönyörnek.
Ricsi, Gábor haverja a szomszédban lakott. Unatkozott, gondolta átnéz Gáborhoz, aztán elmennek valamerre csavarogni. Kopogott a bejárati ajtón, nem válaszolt senki, benyitott a lakásba. Csend volt, megindult Gábor szobája felé. A folyosón elhaladt egy félig nyitott ajtó előtt, ahonnan furcsa neszek, nyögések hallatszottak. Erős kíváncsiság lett úrrá rajta, óvatosan bekukucskált a szobába. A meglepetéstől földbe gyökerezett a lába. Barátja anyukájának meztelen fenekét látta.
Először arra gondolt, hogy észrevétlenül távozik, de a látvány fogva tartotta. A résnyire nyitott ajtón keresztül nézte, ahogy Panni kényezteti magát. Ricsi még alig múlt tizenhét, soha nem látott meztelen nőt. Lélegzetét visszatartva bámulta az asszony kerek fenekét, a combjai között kidudorodó szeméremajkakat, s az ajkak között ki-bejáró műanyag péniszt. Érezte, ahogy alsótestét elönti a vér, s farka keményre merevedik. Önkéntelenül a nadrágjához nyúlt, s megszorította merev farkát a nadrágon keresztül. Szájtátva nézte az érett női testet, s közben arra gondolt, milyen jó lenne közelebb menni, megérinteni, s lüktető farkát bedugni abba a csodálatos nyílásba, ott hátul. Régóta tetszett neki barátja anyukája, sokszor elképzelte, milyen lehet meztelenül. Panni az a nő volt, aki bármelyik kamasz fantáziáját beindította volna. Ricsi számára természetesen elérhetetlen álom volt, de most ez az álom valóra vált. Ott volt tőle néhány méterre az áhított női test. Szeretett volna többet látni, kicsit megmozdította az ajtót.
Az ajtó aprót nyikordult, Panni felkapta rá a fejét, odapillantott, s meglátta az ajtórésben álló fiút. Ricsi, látva, hogy lebukott, azonnal visszahúzta az ajtót, s megpróbált elosonni. Panni gyorsan visszahúzta a bugyit, az ajtóhoz lépett, s Ricsi után szólt:
– Gyere csak vissza!
Hangja határozott volt, egyáltalán nem érződött rajta, hogy rajtakapták, amint titokban maszturbált. Ricsi visszafordult, abban reménykedve, talán Gábor anyukája azt gondolja, nem látott semmit. Panni megfogta rajta az inget, behúzta a szobába és mérgesen az ágyra nyomta.
– Mit csinálsz Te itt?- kérdezte villámló szemekkel.
– Gabit keresem- hebegett Ricsi.
– Meglestél, mi?- nyomta hátra Panni a fiút az ágyon.
– Csak most jöttem, nem láttam semmit.
– Ne hazudj! Most is áll a farkad.
Panni megtapogatta Ricsi nadrágját, keményen megmarkolta a farkát a ruhán keresztül. Érezte, hogy a fiú nadrágja vastag, kemény dolgot rejteget. A puncija ismét bizseregni kezdett.
– Na, mit csináljak veled most?- nézte a fiút tűnődve.
Ricsi azelőtt zavarta meg, mielőtt kielégülhetett volna, s Panni nem szerette, ha félbe marad a szex. Azt sem szerette volna, ha Ricsi elmondja, amit látott. Amit leginkább szeretett volna, egy jót kefélni. Ott volt a fiatal fiú, s Panni agyán pajzán gondolatok futottak át.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (91 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 berher 2018. 01. 24. szerda 16:59
A záró mondat kifejezetten jó smile
#7 sunyilo 2017. 09. 25. hétfő 19:54
Egész jó.
#6 veteran 2017. 09. 25. hétfő 09:36
Ritka nap, hogy két jó történet kerüljön fel.8 pont.
#5 Andreas6 2017. 09. 25. hétfő 06:58
Nem rossz, kicsit sablonos, de elmegy.
#4 A57L 2017. 09. 25. hétfő 04:14
Jók az írásaid,s ez is jó lett.
#3 vakon54 2017. 09. 25. hétfő 02:41
Szekej18 lessz folytatása is?
#2 zoltan611230 2017. 09. 25. hétfő 01:44
Nagyon jó .
#1 Törté-Net 2017. 09. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?