A+ A-

Judit és a haverjaim

Nem fogom hosszura nyujtani, de a lényeg az hogy fogadtunk Judittal és veszitett. Megegyeztünk elöre, ha én veszitek Ö kérhet valamit, ha pedig Ö, akkor teljesiti egy kivánságomat. Az igazság az hogy kicsit önzö is voltam, mivel tudtam jol hogy fáradt és nem figyelt eléggé, igy könnyen megnyertem a fogadást, lényegtelen hogy mi volt az. A lényeg hogy teljesitenie kellett egy kivánságomat.
Azt kértem töle, hogy szeretném ujra átélni amit nyujtott fiatalabb korában..vagyis egy hétvégére menjen bele hogy pár pasi megbasssza. Nem adtam neveket neki mivel nem is tudtam még akkor hogy kik lesznek a jelöltek. Eleinte nagyon mérges volt amiért ezt kértem, és Péntek este kissé össze is balhéztunk. Aztán Péntek éjjel, szeretkezés közben, már majdnem elélvezett és megkérdezte: Tényleg azt akarod hogy ide ahol most te vagy bennem, más pasik is belenyomják a faszukat?. Erre vadul baszni kezdtem és mondtam neki hogy: Igen, már alig várom hogy Beléd nyomják fel és tele pumpáljanak. Na erre kiakadtak a szemei és elélvezett. Akkor azt hittem ennyibe fog maradni a dolog, de Szombat reggel ugy költött fel hogy azt mondta: Ok, kezdjük. Rajtad mulik hogy kik és mikor dugnak meg, de csak Vasárnapig van idöd.
Lényeg a lényeg, Szombat délután feljött pár ismerösöm, nem közeliek de azért ismertük öket. 38 - 56 év közöttiek, 4en. Judit kiakadt mikor meglátta kik azok. Odahivtam és a pasik elött elmondtam miben egyeztünk meg és kértem hogy mondja ki hogy Ö is bele egyezett. Na láttál volna pirulást mikor elkezdte mondani, de nagy nehezen kijött belöle hogy: Igen, bele egyezem hogy akik feljönnek ide hozzánk, megdughassanak.
Erre a legidösebb pasi,Péter odalépett Judithoz és elöttem szájon csókolta, miközben átölelte egyik kézzel, a másikkal pedig kibuktatta a Judit polojából a melleit és fejni kezdte egyre erösebben. Aztán odavitte Judit kezét a nadrágjához, és belenyomta a gatyájába. Judit csókolozás közben kezdte kigombolni Péter nadrágját és elövette az addigra már elég keménnyé meredt eres nagymakku faszát és verni kezdte.
Na erre a másik három pasi is elökapta, és - nem tudom hogy ezt kellene - e részleteznem - , de nem volt mosott tiszta faszszaguk..elég csipös erös szag volt a szobában. Péter levetköztette Juditot anyaszült meztelenre, és fogdosta a csöcseit, a puniját, a seggét..aztán felkapta a karjába, felhajitotta az ágyra amiben alszunk, szétnyitotta a Judit combjait és nyalni kezdte a picsáját..de vadul. Judit akkor már eléggé lucskos volt, és nyögve hagyta. A másik három pasi közül az egyik, Zoli, felmászott az ágyra és bele nyomta félig még puha faszát Judit szájába. Ahogy Judit szopni kezdte, a másik két pasi, Feri és Levi is felmásztak az ágyra, fejték a melleit, és verték a mosatlan faszukat Judit orra elött. Péter abbahagyta a nyalást, és rám nézett kérdöen, én pedig bólintottam. Erre Péter: Na akkor most jön az amiért idejöttünk..és egyetlen erös döféssel szinte tövig préselte Judit pinájába az akkorra már iszonyuan megduzzadt faszát. Judit akkorát nyögött,amilyet már rég nem hallottam töle. Péter elég nagydarab vaskos, eröskezü de pocakos szörös melák pasi, szóval nem egy akrobata alkat. Igy aztán kb 3 - 4 percnyi vad és eröteljes lökések után készült bele ereszteni amije van a feleségem picsájába. Judit megpróbálta letolni magáról, de Péter és Feri lenyomták az ágyra, Feri odanyomta a faszát a Judit szájába felváltva Zolit, Péter pedig egy hatalmasat lökött bele Juditba, tövig becsusztatta a faszát, megmerevedett és feszült testtel egyhelyben maradva üritette magát Juditba...és csak pumpálta a sok gecit, azt hittem sosem hagyja abba. Miután befejezte, félig kihuzta Juditból, és az ujjait körbefogva a fasza tövénél, összeszoritotta és kisajtotlta az utolsó cseppeket is, bele Juditba. Aztán odahajolt, szájon csókolta Judit fasszagu száját, és azt mondta: Köszi hogy idetartottad a picsádat hogy beléd ürithessem a magomat. Köszi te Kurva. Aztán vert egyet Judit mellére, és lemászott róla.
Zoli mászott a helyére, és beleverte Judit addigra csillogóan nedves pinájába a faszát. Gondolom a látvány miatt, vagy mert kivánta nagyon, de neki sem kellett több 5 percnél, és Ö is jókora adagott nyomott fel a feleségembe. De ami kiakasztott hogy Zoli nem fejte bele Juditba a faszát, hanem kihuzta, odamászott a Judit fejéhez és az arcába meg a hajába törölte, de ugy hogy az orrához is jusson, és azt mondta: Szagold meg milyen szagu lett a picsád. Remélem örülsz hogy igy szétbaszunk. Hiányzott már a sok geci belöled, a férjed nem bir kielégiteni, igy most odaadtad magad másoknak. Remélem még sürün rávesz.
Judit amellett hogy élvezte amig baszták, mikor Zoli is beleélvezett, láttam hogy a szemei elég könnyesek voltak, föleg mert nem akarta hogy bele eresszék. Ami azt illeti, Ö most nem is akarta gumi nélkül engedni, dehát Péter már igy kezdte, szóval sok beleszólása nem volt, és hiába nézett rám, nem szóltam semmit. Látni akartam Szétbaszva a feleségemet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.1 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 07. 14. péntek 21:36
Csak egy ócska pornó.
#7 vakon53 2016. 02. 24. szerda 16:39
szerintem fantasztikus volt csak igy tovább
#6 papi 2014. 04. 26. szombat 12:32
Nem tetszik az alpári stílusod
#5 A57L 2013. 11. 30. szombat 06:58
Elég jó.
#4 genius33 2013. 04. 13. szombat 06:01
Király nyes
#3 armani 2011. 01. 19. szerda 21:35
szerintem fantasztikus volt csak igy tovább
#2 gyuri0926 2010. 08. 5. csütörtök 14:42
Hát ezt a durvaságot , ha lehet ne folytasd !!!!!
#1 Törté-Net 2010. 08. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?