A+ A-

Adrienn története 3-4. rész

Egyik hétvégén náluk voltam. Szülei nem voltak otthon, úgyhogy a nappaliban tévéztünk és ettünk. Kaja után Zoli felvetette, hogy nézzünk pornót. Tudtam, hogy nagy gyűjteménnyel rendelkezik, de még soha nem néztünk együtt. Nem volt ellenemre a dolog, hiszen rendkívüli módon élveztem a szexet. Zoli lehozott egy lemezt és berakta a lejátszóba. Kényelmesen elhelyezkedtünk a kanapén. Valami amerikai film volt. Egyetemista csajoknak pénzt ajánlottak, hogy szex közben filmezhessék őket. Persze gondolom, nem valódi amatőrök voltak, de ez nem rontott semmit a filmen. Az első csaj egy latinos külsejű fiatal lány volt. Külsőre hasonlított rám. Kerek feszes mell, vékony test. Egy néger faszihoz vitték.
Az alaposan kinyalta, ami megmozdított bennem valamit. Kezem Zoli combján járt fel - alá. És egyre inkább fel. Majd mikor a pasi levetkőzött, elállt a lélegzetem. Akkora farka volt, hogy el sem akartam hinni. Zoli kaján vigyorral érdeklődött róla, hogy mit szólok a látottakhoz. Mondtam neki, hogy elképesztő. De tetszik. Zoli egészen természetes módon vette elő a farkát és kért meg, hogy lassan verjem neki. Izgató helyzet volt. Aztán akkor akadt el legközelebb a lélegzetem, mikor a hatalmas szerszámot a lány fenekébe tolta a férfi. Csodálkoztam, hogy bírja ki. Zoli pedig látva csodálkozásomat, megkérdezte, hogy baj - e, hogy ezt nézzük. Mondtam, hogy nem baj, de ez elképesztő. Aztán előállt a nagy bejelentésével, hogy szeretné kipróbálni velem. Nem tudtam, mit mondjak. A lány bár eleinte szenvedett, mostanra úgy tett, mint aki nagyon is élvezi. Hogy így volt - e, nem tudtam, de izgatott, a dolog. Viszont az járt a fejemben, hogy ez azért nem lehet kellemes érzés. Zoli megérezte, hogy min töprengek, és mondta, hogy óvatos lesz, és ha nem megy nem erőlteti. Addig győzködött, míg beadtam a derekam. Illetve nem is annyira a derekam. Arra azonban nem voltam felkészülve, hogy Zoli azonnal a tettek mezejére lép.
Felállt és kilépett a nadrágjából. Előre meredő hímtaggal tűnt el a szemem elől. Nem sokkal később újra megjelent. Farka még mindig keményen állt. Kezében egy testápolós flakon volt. Vetkőztetni kezdett, közben végig csókolgatta, simogatta a testem. Négykézlábra állított a kanapén. Mögém térdelt a földre és nyalni kezdett. Nyelvével a csiklómtól a gátamig nyalt. Majd visszafelé indult és hüvelyembe tolta a nyelvét. Teljesen benedvesedtem. Aztán éreztem, hogy ismét végig nyal, de ezúttal nem állt meg a gátamnál, hanem a fenekem is nyalta. Furcsa, de kellemes érzés volt, ahogy a seggem nyalta. Rövid ideig eltávolodott tőlem. Bekrémezte az ujját és éreztem, ahogy a hideg testápoló a szűk nyílásomhoz ér. Nyomást fejtett ki. Én próbáltam ellazulni, de nehezen tette meg az első millimétereket. Pihent az ujja, miközben a nyelve tovább ostromolt. Ez az érzés teljesen elvonta a figyelmem az ujjáról, legközelebb akkor figyeltem igazán oda, mikor a második ujját is belém tolta. Feszített, de még elviselhető volt, ám tudtam, hogy ez még messze van attól, hogy megdugjon. Tudtam, hogy az fájni fog. Zoli is érezhette, hogy nem tökéletes a dolog, mert stratégiát váltott. Két mutató ujjával hatolt belém és tágítani kezdett, miközben nyalta a kis rést. Egészen megszoktam az érzést, bár nem tudtam, mennyire tágulhattam ki. Mögém állt és még egy kis testápolót kent a fenekemre, majd odaillesztette a makkját. Első próbálkozása teljes kudarc volt.
Másodszorra már nagyobb volt a siker, de nem mondhatnám, hogy kellemes érzés volt. Hangosan felszisszentem a fájdalomtól. Várt egy kicsit és tovább próbálta nyomni, de nem ment. Feladta volna. Kiszállt a seggemből, de megfordultam és éppen megkönnyebbült arccal mondtam, hogy csinálja. Valójában semmi nem volt, amit jónak mondhattam benne. Fájt, nem gondoltam, hogy élvezni fogom és már a hátam is fáradni kezdett, de izgatott a dolog. Valami furcsán perverz izgalom töltött el, hogy tudtam, mit teszünk. Most sikerült is beljebb hatolnia. Mondhatjuk, hogy a nehezén túl voltunk, mert a makkja bennem volt. De a fájdalom nem sokat enyhült. Testápolót folyatott szerszáma tövére és végigkente rajta, majd nagyon óvatosan mozogni kezdett. Egyik kezemmel önkéntelenül is magamhoz nyúltam. Abban az ütemben mozgattam a kezem a csiklómon, ahogy ő mozgott bennem. A fájdalom valamit enyhült és zsibbadtság vette át a helyét kis részben, de jó még mindig nem volt. Ugyanakkor egyre jobban izgatott, hogy Zoli rajtam keresztül éli ki a vágyait. Már egész mélyen mozgott bennem. A tempó is emelkedett. Előrehajolva határozottan, kissé durván megragadta mellemet és gyúrta - markolászta. Állatias baszássá kezdett hasonlítani az aktus, ami még sokkal izgalomba hozott. Már nem zavart a fájdalom. Zoli játékosan, de határozottan a fenekemre csapott. Kérdő tekintettel figyelte a hatást. Vállam fölött rámosolyogtam, mire egy még nagyobb paskolás volt a jutalmam. Vad mozdulatokkal játszottam a csiklómon, és valahol mélyen azt éreztem, hogy egyre jobban izgat, hogy ez a srác szó szerint használja a testem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.93 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 08. 20. vasárnap 08:54
Elég jó ahhoz, hogy ne bánjam azt, hogy hosszú.
#4 A57L 2013. 09. 18. szerda 08:17
Tetszett.
#3 genius33 2013. 03. 7. csütörtök 12:10
Fincsiiii nyes
#2 Pavlov 2006. 11. 17. péntek 17:25
Elég jóféle, csak nincs eléggé részletezve, meg nagyon hosszú.
#1 Törté-Net 2006. 10. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?