A+ A-

Adrienn története 5-6. rész

Zolival nagyon jól mentek a dolgaink. Szinte nem telt el nap, hogy ne hoztunk volna össze egy kis hancúrozást. Volt, hogy csak a suli WC-ben jutott rá időnk, de volt, hogy reggel hamarabb indultam suliba. Útba ejtettem és egy gyors menet után mentünk csak be. Néha elgondolkodtatott a dolog, hogy talán nem 15 éves koromban kellene ilyen aktív szexuális életet élni, de annyira élveztem az együttléteket, hogy nem nagyon izgattam magam. Zoli perverzitása - úgy gondoltam - nem nagyon ismert határokat, de ez csak még jobban izgatott. Ahogy előjött a képtelennek látszó ötleteivel, rögtön benedvesedtem és alig vártam, hogy kielégíthessem. No és persze ő is engem. Néha Ritával is összefutottunk, ami csak tovább növelte az élvezetet. Néha fényképezgetett Zoli, néha pedig csak egy kis telefonszexre jutott időnk. De igyekezett meglepni mindig valamivel.
Egy alkalommal moziba készültünk. Késői előadásra. Szüleim persze úgy tudták a barátnőimmel megyünk. Telefonon beszéltem Zolival, indulás előtt. Kérdezte, miben megyek. Mondtam neki, hogy még nem gondolkoztam ezen, mire rögtön gondolkodott helyettem. Egy elég rövid szoknya lett az öltözék, ami combközépig (sem) ért és felül szűkebb szabású volt, az alja viszont kiszélesedett. Hozzá egy megfelelő top, meg egy kardigán. Melltartót nem vettem, csak egy tangát, ami inkább mutatott, mint takart, mert az elöl lévő apró, átlátszó háromszög kivételével csak pántból állt. Aztán mikor felöltöztem, gyorsan nekiindultam, nehogy a szüleim kérdezősködni kezdjenek. Főként a ruházatom miatt. Persze ők inkább a megfázástól féltettek volna, mint mástól, mert meg sem fordult a fejükben, hogy én esetleg fiúval fogok találkozni. Zoli már várt, mikor elkészültem. Bepattantunk a szülei kocsijába és irány a pláza. Megvettük a jegyeket és még elég sok időnk volt a filmig, úgyhogy nézelődtünk. Beültünk egy gyorsétterembe is, hogy együnk egyet. Ettünk, beszélgettünk.
- Vettél fel bugyit? - kérdezte.
- Vettem, hogyne.
- Mutasd milyet!
Körbepillantottam, de az asztalunk elég rejtve volt a kíváncsi tekintetek elől, ezért kicsusszantam az ülés széle felé és szétraktam a lábaimat. Zoli könnyen beláthatott a szoknyám alá és feltűnően be is nézett.
- Ezt szeretem, - hangzott az elismerő felkiáltás - mert látszik benne a pinád rendesen.
- Ennek örülök! - mosolyogtam. Ugyanakkor félve pillantottam körbe, nem hallotta-e meg valaki, a nem épp halk megjegyzését.
Láthatóan azonban senki sem figyelt ide, úgyhogy nem izgattam magam.
- De tudod, mit! - szólt néhány perc múlva - Ez is tök felesleges, vedd le!
- Jó kimegyek a mosdóba, ha megettem! - tudtam, hogy megint kitalált valami izgató dolgot.
- Nem, nem. Most itt!
- Hát... - bénán tekintettem körbe, hogy mennyire veszélyes a mutatvány. - rendben.
- Na ez az! - mosolyodott el.
Benyúltam a szoknyám alá és elkezdtem lefelé ráncigálni. Elég nehézkes volt így az asztal mögött, ezért ismét a széléhez csúsztam és megemeltem kicsit a fenekem. Ha valaki nézett, biztosan rájött, mit csinálok. Aztán sikerült, kezemben volt a ruhadarab. Megigazítottam a szoknyám, miközben ismételten a körülöttünk lévőket figyeltem. Közvetlen mögém egy új társaság érkezett, ahol az egyik srác pillantásából azt olvastam ki, hogy végignézte a mutatványt, és tisztában van vele, mi történt az imént. Felémküldött egy széles mosolyt, mikor párom jól hallhatóan felszólított, hogy adjam oda. Kezét az asztal felett nyújtotta és úgy vette el a tangát, hogy csak a pántját fogva tartsa. Így láthatóvá is vált, mit kell odaadnom. Ahogy az arcába néztem, pillantásának irányából könnyen kikövetkeztettem, hogy a mögöttünk ülőknek mutatja a tangámat. Ismét éreztem azt a furcsa bizsergést, ami az ilyen perverz túlfűtött pillanatokban lett úrrá rajtam. Nem fordultam meg, de tudtam, hogy a srác engem néz, azon töri a fejét, vajon mi mindenre vagyok még kapható. Talán fel is izgul és megkíván. És ez nagyon is izgatott. Persze mindeközben tudtam, hogy ez mennyire beteges dolog. De nem tudtam mit tenni a nemi vágyam ellen. És nem is akartam, hogy őszinte legyek. Még megettük a kajánkat, aztán be a moziba. A leghátsó sorban volt a helyünk, nagyjából középen. Nem voltak sokan a teremben. Negyed ház lehetett az amúgy sem nagy kapacitású helyiségben. Lementek a reklámok és a bemutatók. Eddigre elfogyott a kukoricánk jelentős része is. Aztán elkezdődött a film. A sorban, ahol ültünk senki más nem volt. Előttünk egy sorral volt a legközelebbi csoport. Tőlünk kissé balra. Felismertem bennük az étterem asztal-szomszédainkat. És a srác is felismerhetett, mert mikor a helyüket foglalták el, feltűnően bámult. Aztán ahogy ment a film, Zoli a combomat simogatta. Ez még semmi újdonságot nem jelentett. Sőt azt is tudtam, hogy majd feljebb is halad a keze, hiszen voltam én már vele moziban. Az mondjuk már izgalmasabb volt, hogy nem volt rajtam semmi a szoknya alatt. Kíváncsi voltam, meddig megy el, de egyelőre a film kötött le.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 08. 20. vasárnap 09:12
Egyre töményebb, de a fogalmazáson még lehetne javítani.
#4 A57L 2013. 09. 18. szerda 08:18
Szuper.
#3 genius33 2013. 03. 7. csütörtök 12:18
Nagyon jó nyes
#2 East West 2006. 12. 19. kedd 11:11
Kicsit lehetett volna tördeltebb a sztori. Ez a szófolyam így egyben kicsit monotonnak hatott. És lehetett volna benne pár összetettebb mondat is:)

Amúgy jó kis történet, ráizgulós, a sz@rt sem érdekli hogy igaz vagy sem.
#1 Törté-Net 2006. 12. 3. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?