A+ A-

Juli beavatása 2. rész

Szóval ott hagytam abba, hogy megízleltem a geci ízét, ami valami fantasztikus új, és csodás érzéssel töltött el. Az elkövetkezo napokban állandóan a Laci faszára gondoltam. Alig vártam, hogy újból alkalmam legyen érezni a meleg fanyar ízt a számba.
Sajnos a férjem állandóan otthon volt, így csak álmodozni tudtam. Remegett a testem, a pinám tüzesen égett. Ha a Lacira gondoltam, ami nagyon gyakran elofordult, elöntötte a pinámat a forróság, és lucskosra nedvesedtem.
Amikor a férjem közeledett hozzám, majdnem fölkacagtam. A kis farkát belémtolta a sötétben, és két húzás után már kész is volt. Nagyon nevetséges volt, de nem akartam kimutatni. Úgy csináltam, mint eddig mindig. Közben a Laci hatalmas faszára gondoltam, így olyan lucskos volt a pinám, hogy nem is nagyon éreztem a bennem munkálkodó kis farkat.
Az igazsághoz tartozik, hogy megpróbáltam számba venni a férjem faszát is, de úgy ellökött mintha meg akarnám enni.
Így aztán már szinte orjöngve kívántam a Laci gecijét.
Egyik délután a férjem telefonált, hogy csak éjfél után jön haza, mert üzletfelei külföldi vendégeket visznek Szentendrére vacsorázni és Ot is meghívták. Majdnem sikítottam örömömben. Itt az alkalom!
Sajnos a Laci nem volt otthon, és a mobilja is ki volt kapcsolva. Majdnem megorültem! Ha most nem tudom elérni, megorülök! Nem bírom ki!
Teljesen magamba roskadtam.
Aztán megláttam, hogy kigyullad a lámpa a szobájában. Vártam vagy fél órát hátha hív, de mivel nem tette, hát föladtam minden büszkeségemet és átmentem.
Ott ült a számítógép mellett, és chatelt valakivel. Mint kiderült, volt egy szeretoje a chaten. Teljesen be volt indulva, és ahogy beleolvastam, a csaj is nagyon szenvedélyesen írt. Már majdnem basztak a neten.
Laci meg volt fürödve, csak a köntöse volt rajta, alatta meztelen, és a farka keményen állt.
Nem bírtam magammal, szétnyitottam a köntöst, lekuporodtam, és mohón szopni kezdtem a rég áhított faszát. O egyre mélyebbeket sóhajtott, a billentyut egyre gyorsabban ütötte, a seggét emelgette, néha megmarkolta a hajamat, és ráhúzta a számat a faszára, aztán egyszerre elöntött a forró geci. Hatalmas adagot lövellt a számba. Folyt a szám szélén, nyeltem, és hatalmas orgazmusom volt. A pinám lucskosan tocsogott.
A Laci ordított, mint egy oroszlán, megmarkolta a fejemet, és a még mindig hatalmas faszával keményen baszta számat ,a maradék gecit is kipumpálva. Közben újból elélveztem. Vadul baszta a számat és közben üvöltött, hogy:
"Szopjál te kis qrva, nyeld a gecit, szétbaszom a szádat!", meg ilyeneket. Teljesen bevadult, két kézzel markolt a hajamba, és úgy szájba baszott, hogy teljesen kiütötte magát, meg engem is.
Kis szünet után ránéztem a chatre, és láttam, hogy a csaj is elélvezett. Szuper volt.
Én is beszéltem a csajjal, elmeséltem mi történt, és megbeszéltük, hogy legközelebb együtt élvezünk a neten. Aztán, mivel még csak 3/4 11 volt bementünk a szobába és folytattuk.
Nem bírtam magammal. Teljesen be voltam vadulva. A Laci észre is vette, és kezelésbe vett. Hanyattfektetett, lehúzta a maradék ruhát is rólam, széthúzta a pinámat, és benyalt. Megremegtem, teljesen szét tettem a lábam amennyire csak bírtam, és átadtam magam a gyönyörnek. Mélyen bedugta a nyelvét a lucskos pinámba, szívta, szopogatta a csiklómat, közbe ujjazott. Tele élveztem a száját, amit láthatóan O is élvezett, mert szürcsölte és egyre jobban bevadult. Széthúzta a popsimat, és belenyalt a lukamba. Jujjjjjjjjjjjjjjjjjjj, felállt a szor a hátamon. Kicsit bedugta az ujját a popsim lukába. Bizarr érzés volt, miközben szívta a csiklómat, és megint elélveztem.(ez volt a bemelegítés, mint késobb bebizonyosodott, amikor is a következo alkalommal birtokba vette a szuz popsimat)
Aztán föltérdelt, megfogta a bokámat, szétfeszített, és belém hatolt. Fölsikítottam, kicsit fájt, de nagyon élveztem. Úgy látszik, a sikítás még jobban bevadította, mert egyre vadabbul baszott. Én meg sikítottam, dobáltam a seggemet, és hatalmasakat élveztem. Fölnyomta a combjaimat a nyakamba, és teljesen belém nyomta a hatalmas faszát. A méhemben éreztem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.37 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 feherfabia 2018. 08. 5. vasárnap 07:15
Elég jó!7P
#13 sipospista 2018. 04. 10. kedd 11:59
Nagyon jooo
#12 A57L 2013. 12. 3. kedd 05:14
Elég jó.
#11 papi 2013. 10. 5. szombat 15:07
Nagyon jó.
#10 Tristan 2003. 03. 21. péntek 22:15
Ebben az egészben az a legviccesebb, hogy szegény srác kábé annyiszor volt nővel, mint én kutyával, és ez biza erősen egy alatt van. Ennek ellenére ír egy (vagy kettő) történetet a "geci" ízéről. El tudjátok képzelni, ahogy otthon az öklendezés és a hányás között szédelegve kóstolgatja a sajátját? :)
#9 gézu 2003. 03. 21. péntek 12:18
Nagyon jó sztori volt J
#8 Hehe 2003. 03. 21. péntek 12:09
Szerintetek egy nő így beszél: "a Laci faszára gondoltam", "a pinám tüzesen égett"? Nem lehet,h ezt valójában a "Laci" írta? :)
Összességében gyenge nagyon a story...
#7 GeeYod@boy 2003. 03. 20. csütörtök 20:31
Osztom a többség véleményét. Szerintem nem volt elég fantáziadús. Előszőr szopás aztán geci aztán baszás, egy kicsit lapos a story, de kis odafigyeléssel lehetne jobb is! :)
#6 Xcal 2003. 03. 20. csütörtök 10:04
Legjobb hogy tortenetekben minden szomszéd éppen külföldon van és minden szoba hangszigetelt..
Különbenis ha orditanek kihivnak a rendoroket az tuti..
#5 agyas 2003. 03. 20. csütörtök 02:56
nahát ez a Laci, a farka hatalmas és álandóan ordít mint egy oroszlán. gyenge...
#4 ates2 2003. 03. 19. szerda 17:21
ez csucs volt :)
#3 Moncsi 2003. 03. 19. szerda 05:17
nekem sem tetszett... a csunya beszéd önmagában még nem izgató...
#2 Ildica 2003. 03. 19. szerda 04:51
Rosszabb,mint egy ocska porno...
#1 Törté-Net 2003. 03. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?