A+ A-

Sítábor 2. rész

Sokszor láthattunk már filmekben, mesékben angyalokat... De akik ezeket a filmeket, meséket készítették, mind tévedtek! Az angyalokat rosszul ábrázolták, tudom, mert egy angyal aludt a karjaimban. Csodálatos volt, ami velem történt aznap este. A lány kitől oly boldog lettem itt fekszik mellettem. Babarózsaszín, puha, meleg arca a fülemnél, hallom, ahogy nyugodtan szuszog, mélyen alszik. Sokáig néztem az arcát, és gondolkoztam a történtekem és, hogy mi lesz reggel, hogyan fogunk egymás szemébe nézni. A kép elsötétült, elaludtam...
Reggel én keltem előbb, és meg kell, hogy mondjam rég volt az, amikor ilyen frissnek éreztem magam pár óra alvás után. Boldog voltam, nagyon is! 2 nap volt még hátra, ami hamar eltelt, bár szex nélkül, de állandóan együtt voltunk, mint egy igazi szerelmes pár. Szinte szárnyaltam a boldogságtól! A németet is folyékonyabban beszéltem aznap! Nem is beszélve a síelésről..zoral voltam! 4. nap: eljött a hazautazás ideje. Egymás mellé ültünk, kéz a kézben, de valami megváltozott! Szandrának nagyon rossz kedve volt, mikor a buszra felszálltunk megengedtem neki, hogy az ablak mellé üljön, ő az ablaknak döntötte a buciját és 5 perc múlva hallottam, ahogy szipogott. Tök nem értettem a helyzetet, gondoltam biztos hiányozni fog neki a hely meg, hogy szép emlékek stb. De nem mondott semmit, és ez tök szarul esett nekem. Az egyik kitérőnél mondta el a barátnője, hogy szerinte a barátja miatt sír...vagy éppen miattam, a lényeg az, hogy van barátja, és hogy most én is itt vagyok neki. Visszafutottam a buszhoz, csak ő ült fent, felszálltam odamentem hozzá ő átkarolt. Kérdeztem, hogy a barátod miatt sírsz ugye, Ő azt mondta igen és, hogy szeretne egyedül ülni, szeretne gondolkozni egy kicsit. Én teljesen megértettem szegénykémet ezért elültem, de nekem is teljesen rossz kedvem lett...
Megérkeztünk a gimi elé, Szandi könnyes arca még mindig csak üresen bámult ki az ablakon. Odamentem megsimogattam az arcát, ő pedig megfogta a kezemet. Felállt és azt mondta, majd hívj fel, és adott egy puszit az arcomra majd leszállt. Én teljesen magam alatt voltam hirtelen...puszi az arcomra, csak az arcomra... Sajnos sok mindent nem láttam már, mert a többiek lökdöstek, hogy ugyan menjek már, csak azt, hogy a barátja vitte el a kocsijával. Eltelt egy nap, meglátszott rajtam hogy szomorú vagyok a dolgok miatt. Sokat gondolkoztam, hogy vajon mi lesz... Felhívtam...de nem vette fel, többször is próbálkoztam. Küldtem neki pár sms-t, amire igen fura válaszok jöttek! HAGYJAM BÉKÉN, ROHADJAK MEG és még durvábbak! Teljesen kibuktam, nem értettem, hogy lehet ilyen velem, miért csinálja? Egyik barátnőjétől kiderítettem hol lakik, elmentem hozzá, felcsengettem az anyukája vette fel a kaputelefont. Mondtam, hogy ki vagyok, anyukája sóhajtozva mondta, hogy igen tudja kivagyok, és menjek fel. Aztán kiderült hogy a Szandi elmesélt mindent a barátjának, azaz hogy összejöttem vele és összevesztek, de a barátja köcsög és visszakérte a telefont tőle, tehát azokat az sms-eket a volt barátja küldte. Pici szívem kezdett megnyugodni. 2 nappal rá jött a születésnapom. Úgy nézett ki minden rendben van, gyönyörű kapcsolatnak nézek elébe. A suliból eszméletlen sok embert meghívtam. Egy hatalmas nagy kertes házban volt a parti. Sokan eljöttek, király volt a buli!
A Szandi behívott a hálószobába, már értem hova tűnt el a lány ennyi ideig, vagy egy fél óráig nem láttam sehol. A szoba tele volt gyertyákkal, illatos gyertyákkal és egy tál gyümölcskoktél és két szifon tejszínhab is volt, Ő pedig egy nagyon szexis fehérneműben volt, falatnyi tangában, pici, valamit alig takaró melltartóban. NYAMMMM ez finom szülinap lesz. Szandi odalépet hozzám, megfogta a kezemet letérdeltetett majd szemem elé kötött egy fekete selyemkendőt és az ágyra fektetett. Kigombolta a nadrágomat, lehúzta a zipzáromat, majd elővette a farkam, körbefújta tejszínhabbal és érzékien lenyalogatta róla. Nagyon jó érzés volt, kezével körbefogta, szájával erősen szívta, a nyelvével is játszott vele, közben a hasamat cirógatta. Én teljes extázisban voltam, boldog voltam, és éreztem ebből hatalmas szex lesz. Az ágyra fektettem, levettem a kendőt. Előttem volt a drágám piros tangába, gyönyörű bőre volt és nagyon jó illatú, sosem felejtem el. Elkezdtem gyúrni a melleit. Majd csókolózni kezdtünk, kezem a hasán illetve a mellén járt, majd szép lassan a bugyijába csúsztattam. Éreztem a nagy dombocskáit olyan puha tapintásuk volt. A csiklóját izgattam, ő a farkamat verte a jobb kezével. Kezdett nedvesedni, kezemmel kicsit elhúztam a bugyiját, úgy hogy csak a puncija széle látszódjon ki, elkezdtem csókolgatni, nyalni, élveztem, frissen borotvált volt. Talán még aznap, de én is! Nem bírtam tovább, elhúztam teljesen a bugyiját és belevetettem magamat a rózsaszín lyukba. 1 perc után Szandi kezdett nyögdécselni, szaporábban vette a levegőt. Ekkor, benyálaztam az ujjamat, és a fenekébe dugtam, amitől lábait egy kicsit mereven összezárta, és elkezdett hidalni, kinyomta a fenekét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.23 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 10. 26. csütörtök 06:44
Ha kitalált, akkor nem kellett volna, az erőszak az egész sztorit elrontotta. Ha nem, akkor tolószékbe egész életükre a szemeteket!
#10 genius33 2013. 03. 16. szombat 12:58
Zsííííros a karajcsont! smile
#9 zoli 2006. 12. 4. hétfő 17:02
jóóó
#8 Seth 2003. 04. 8. kedd 00:00
Nos, ha igaz a story, akkor csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni. Ha kitalált, vagy részben az, akkor nem kellet volna az erőszak.
Btw: sajna elég részletes, szal nem tom eldönteni, hogy metörtént-e, vagy nem. De ez nem is baj.
Maga a story nagyon tetszett, a stílusa pedig pont illik is hozzá...
csakígytovább
#7 TheChronic 2003. 03. 22. szombat 19:33
A közepénél megfagyott bennem a vér.Nem semmi,én is kerültem már kis híján ilyen szituba.Az biztos,jobb,hogy nem te verted meg őket,én pl.nem tudnék uralkodni magamon,és biztos kinyírnám,vagy lenyomorítanám a faszfejt,de a faszát biztos használhatatlanná taposnám...kurva anyját az ilyen nyomoroncnak!!
#6 John 2003. 03. 22. szombat 13:42
Ha az én barátnőmmel még csak megpróbálna valaki ilyesmit csinálni...Teknősbikát idézve: "nem érné mag a másnapot..."
#5 Hami 2003. 03. 22. szombat 08:27
teccik :)
#4 zummedli 2003. 03. 21. péntek 09:14
hát szerintem nem igazán szex történet volt,de tetszett nagyon,gratulálok,de remélem nem történt meg az eset!
#3 Teknősbika 2003. 03. 21. péntek 08:45
A vége jó
ha valaki a barátnőmet "inzultálná" így, valószínűleg nem élné meg, csak tolószékben a másnapot, vagy még úgy sem
volt barátnőm, akit az exférje terrorizált, de csak addig, amíg el nem törtem a vállát.
aki ilyen féreg, mint a történetben lévő ex, azt fel kell akasztani
#2 olvaso 2003. 03. 21. péntek 06:21
siralmas, remelem csak egy hulye fantazia szulemenye...
#1 Törté-Net 2003. 03. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?