A+ A-

Feleségem feneke

Már hét éve éltem feleségemmel boldog házasságban. Mindent megadtunk egymásnak, még a szexben is próbáltunk megfelelni a másik igényeinek. Egyetlen dolog volt, amit nem kaptam meg feleségemtől, az anális közösülés lehetősége. Próbálkoztam pár alkalmi kapcsolattal, és volt amelyiknél sikerült is meredező farkam számára megcsípnem női feneket, de azok azért nem elégítették ki szexuális igényemet affelé, hogy a feleségemet is meg szeretném kapni minden módon. Ezért hát sokat törtem a fejem azon, hogy hogyan tudnám becserkészni a hőn áhitott testrészt.
Egyszer nagyon fáradtan zuhantunk mindketten ágyba, és feleségem el is aludt pillanatok alatt. Elkezdtem simogatni, és mivel nem reagált, így a feneke felé kalandozott a kezem. Simogattam, aprókat markoltam bele a finom húsba. Aztán egy merész gondolatot végrehajtva a popsilyukához csúsztattam a kezem, pontosabban az egyik ujjam, és elkezdtem masszírozni. Pár pillanattal később enyhén bedugtam neki az ujjamat, de nem mélyre, csak éppen, hogy bekerüljek a forró, szűk barlangba. Elkezdett mocorogni, mire én inkább elvettem onnan a kezem, és bár szerettem volna, ha szexuális vágyam kielégül, mégis inkább alvásra adtam a fejem.
Másnap reggel semmit sem mondott a dologról, ami azt jelentette, hogy nem ébredt fel. Ekkor kezdtem el gondolkodni azon, hogy ha sikerül elaltatnom elég mélyen, akkor talán megkaphatom azt, amire a legjobban vágytam vele kapcsolatban. Hamar megkerestem egyik barátomat, aki egy gyógyszertárban dolgozott, és segítségét kértem, hogy találjon számomra olyan altatót. Amivel át tudom aludni az egész éjszakát, mert mostanában nagyon rosszul alszom. Pár nap múlva meg is kaptam a kért gyógyszert, pár szemet, hogy ki tudjam próbálni. Most már csak az aktuális időpontot kellet kiválasztanom, amikor elég fáradtan érkezik haz, és akkor megpróbálom a dolgot.
Egyik nap aerobikról érkezett haza, és nagyon nyúzottnak tűnt. Azt mondta, gyorsan lezuhanyozik, addig készítsek neki egy teát. Ez pont kapóra jött, és mire kijött a fürdőből, az éjjeliszekrényen ott gőzölgött a kért tea, amiben persze az egyik altatót gondosan felolvasztottam. Szerencsémre nem volt rossz íze a teának így sem, és hamar bekortyolta, majd hatalmas ásítások közepette elaludt.
Itt az idő, gondoltam, és egy gyors zuhanyzás után már ott feküdtem feleségem mellet, akin ugyan volt hálóing, de azt könnyen felhajtottam, és a bugyiját is lehúztam róla. Minderre nem reagált, így hát elkezdtem a "Játékot". Átfordítottam a hasára, és a lábait terpeszbe nyitottam, hogy hozzáférjek. Elkezdtem simogatni az előttem heverő popsit, és gyönyörködtem benne. Aztán odahajoltam, és elkezdtem nyalogatni a fenekét nagy körökben, majd egyre kisebbekben, közelebb haladva a barlangocskához. Amikor végre odaértem a nyílásához, és megnyaltam azt is, olyan forróság öntött el, hogy majdnem elélveztem már a gondolattól is.
Elkezdtem nyalogatni a végbélnyílását, és finoman nyomkodtam bele a nyelvemet. Közben a kezeimmel a farpofákat gyúrtam, és finoman elkezdtem széthúzni őket, hogy jobban, mélyebbre behatolhassak a fenekébe. Teljesen megfeledkeztem mindenről, csak az járt a fejemben, hogy most seggbe baszom a feleségemet. Nem bírtam tovább, és miután elég sok nyálat kentem a farkamra, odaillesztettem a fenéknyílásához, és lassan betoltam a makkomat. Nagyon új, és ugyanakkor nagyon nagyszerű érzés kerített hatalmába, hogy egy ilyen meleg és szűk helyen érezhetem magamat. Olvasmányaim alapján tudtam, hogy ilyenkor várni kell egy picit, hogy a záróizmok ellazuljanak. Nem sokáig vártam, hanem elkezdtem beljebb tuszkolni a forró barlangba a farkamat, amely hálából egyre keményebbé vált, és mikor a felét beerőltettem a szűz popsiba, akkor elkezdem dugni a feleségem fenekét. Nagyon hamar elélveztem, és szinte önkivületben voltam, annyira jól esett ez a fajta közösülés. Elkezdtem ismét nézni, hogy mennyire tetszik nekem ez a nő, és most mit műveltem vele, de a lelkiismeret-furdalás helyett inkább újabb izgalom fogott el. Azt tudtam, hogy másodszor már nehezebben megyek el, de ha már itt a lehetőség, akkor miért ne?
Kimentem a fürdőbe, és hoztam be egy krémet. Lassan elkezdtem az egyik kezemmel a farkamat bekenni, majd mikor már eléggé krémes voltam, a feleségem popsijába is kentem belőle bőségesen. Elég izgató volt az is, hogy amíg folyt volna ki a fenekéből a gyönyörnedvem, addig krémet tuszkolok bele ugyanabba a lukba. Elég jól megmerevedett a kencézés közben a farkam, így újra akcióba léptem. Mivel az aktus eleje óta nem változtatott alvási pozícióján, így könnyen a fenekéhez illesztettem a farkam, és lassan benyomtam a felét. Továbbra sincs semmi inger, semmi válasz a részéről, így szép lassan elkezdtem betolni neki az egészet. Nagyon jó érzés kerített hatalmába, amikor az ágyékom hozzáért a farpofáihoz, és elkezdtem dugni ismét. Elég jól megtömtem a hátsóját, hol gyorsabban, hol lassabban, de majdnem mindig tövig döftem bele.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.97 pont (118 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#28 A57L 2018. 07. 22. vasárnap 04:23
Abszurd.
#27 zsuzsika 2015. 01. 29. csütörtök 08:12
Nagyon nem tetszett.
#26 jani 2003. 08. 16. szombat 09:33
Nagyon nagy butaság az egész, Te szoktál sexelni Szilvike ?
#25 Manóka Land 2003. 07. 17. csütörtök 15:43
Én arra lennék kíváncsi, hogy milyen altató az, ami teában feloldva nem érzik. Ugyanis még a mellékhatásnál is fel van tüntetve, hogy keserű száj ízt okoznak (tablettaként egészben lenyelve!). Kvázi por alakban elviselhetetlenül keserű, csak az tudja felhajtani, aki legyűri a saját ellenállását, hogy minél gyorsabban hasson.
Aminek meg nincs íze (GHB-nemi erőszak drog) azt meg nem írja fel még egy jóbarát sem, mert az meg nem altató.
A történet egy szempontból izgató, de nem biztos, hogy jó irányt mutat annak, aki ilyesmire hajlamos (és mondjuk nem a feleségén akarja kipróbálni, hanem belecsempészi egy ártatlannak tűnő flört során egy hölgyemény poharába).
Igazából a történetben leírtak kimerítik a házasságon belüli erőszak fogalmát. Nem ítéletet akram mondani, csak elgondolkodtatni kicsit...
#24 Xxe 2003. 03. 24. hétfő 09:29
Ha a férfinek van elég türelme és rábeszélő képessége, ébren is megkapja a vágyott formás popsit. (kivéve, ha nagyon prűd az asszony, de ugye a házasélet egyik alapja a szex, tehát jó, ha mindkét fél tudja, mit vár a másik tőle..)
..egyébként én is azt mondom, hogy nagyon élvezetes tud lenni egy szép nő formás fenekében elmenni. A legszebb viszont, ha már szólni sem kell, hanem Ő adja oda magát teljesen..
#23 mano 2003. 03. 23. vasárnap 03:03
Olyan már velem is volt hogy a barátnőmmel éjszaka álmában szexeltem, análisan is és nem ébredt fel, sőt nem is emlékezett rá. Ő nagyon mélyen alszik, de én elmondtam neki mindig, és azt mondta hogy nyugodtan mert amikor ezek történtek mindig kipihentebben ébredt.
ja és még altató sem kellett hozzá, mondjuk ha felébred se lett volna belőle balhé mert ő élvezi análisan is a szexet :-)
#22 Hilti 2003. 03. 22. szombat 16:41
mega-LOL :DDD

8 pont
#21 Tomi 2003. 03. 21. péntek 15:40
Ezt még elképzelni sem lehet...
EZ egy akkor szar kam hogy leszakad az én arcom nemhogy az iroé...
pfff
vacak
#20 Zolie 2003. 03. 21. péntek 11:41
Nem tudom, lehet hogy egy kicsit én is perverz vagyok ezen a téren de nekem tetszett. Persze csak fantázi szintjén. Tudat alatt szerintem mindenkit izgat ez.
#19 TheChronic 2003. 03. 20. csütörtök 15:51
Reggelre szépen kifolyt volna a seggéből a sperma,a sok krém,meg a nyálka.Nem beszélve a feszítő érzésről.Persze ezt nem írják a könyvekben...
#18 TheChronic 2003. 03. 20. csütörtök 15:49
Vegyétek végre tudomásul,hogy ez fantázia!
Másrészt Lacához csatlakozom: próbálkozni kell,hátha a csaj is ráébred,milyen jó ez!
Persze az üveg nagy hanta volt,az már azért sok lenne...
#17 akárki 2003. 03. 20. csütörtök 15:28
Ez mekkora baromság. A barátnőm szerint nehéz nem észrevenni, hogy valaki a "hátsódba pakolt"!
#16 Xcal 2003. 03. 20. csütörtök 11:27
Most nézem Szilvi te fiu vagy? :)
#15 Xcal 2003. 03. 20. csütörtök 11:25
Ez télleg erőszak.. de izgató mindenesetre..
mindegy, szerintem egy fokkal jobb mintha elmennél kurvázni..
szal sztem az üveg télleg elkurta az egeszet.. Azért gondold el milyen lenne ha neked dugné fel?? Mondjuk estimesének még megbocsátható :)
#14 Sampo 2003. 03. 20. csütörtök 10:02
A boldog házasság attól boldog, hogy elkábítod a szerető hitvesed és az ő akarata ellenére ezt teszed vele? Kinek boldog ez? Neked az? És neki? Mi történne, he felébredne?
Blőd a sztori, inkább mesét írj!
Ponot nem adok!
#13 Lui 2003. 03. 20. csütörtök 06:28
Nagyon brutalis, ez mar .....
#12 laca 2003. 03. 20. csütörtök 01:39
10-es.Én is szeretem simogatni az alvo barátnöm fenekét.Egyszer benyaltam a fenekébe,persze fölébredt.Volt balhé rendesen,de közbe rájöt hogy ö ezt rendesen élvezi.Azota ha megakarjuk pezsditeni az együtléteinket ő kéri a popoja nyalását.Sajnos dugni még nem engedi,de eljön annak is az ideje.
#11 Szeth 2003. 03. 20. csütörtök 00:29
Nem baj. Azert fain kis tortenet volt
#10 stabil 2003. 03. 19. szerda 18:46
ellentmondásos a történet eléggé.

"Próbálkoztam pár alkalmi kapcsolattal, és volt amelyiknél sikerült is meredező farkam számára megcsípnem női feneket,"

"Nagyon új, és ugyanakkor nagyon nagyszerű érzés kerített hatalmába, hogy egy ilyen meleg és szűk helyen érezhetem magamat. Olvasmányaim alapján tudtam, hogy ilyenkor várni kell egy picit, hogy a záróizmok ellazuljanak"

álmodj tovább, haver!

#9 miki 2003. 03. 19. szerda 16:51
ez király.
Stilnox-al meg Dormicummal megtudod csinálni :)) De inkább punciba tudod dugni, igy nem ébred fel. :)) Legjobb téma a sleeping, passed out girl ..