A+ A-

A masszőr 6. rész

Este fáradtan ért haza. Viaskodtak benne az érzelmek, mikor átölelte V. - t. Vajon, hogy volt képes ez az ártatlan nő ilyet tegyen? Ezek szerint nem is olyan ártatlan. Legalábbis a délután elhangzottak alapján. Mikor eszébe jutott a kanapé meg a szőke, elszégyellte magát. Már megint nem tudott a vágyainak parancsolni, annyira vágyott arra, hogy ott hátul csinálják neki. Most hogy nemi vágya a padlón hevert, nem is értette mit lehet azon élvezni, amin átesett, sőt amire kiabálva kérte a szőkét. Abszolút nem vonzották a férfiak, soha eszébe nem jutott, hogy férfiakkal bármiféle testi kapcsolatot alakítson ki, és mégis. És mégis kívánja ezt az élvezeti formát. Undorodva megborzongott arra a gondolatra, hogy egy férfi csinálja azt vele, amin ma, immár életében harmadszor átesett.
Ismét lelkiismeretfurdalás gyötörte, de könnyen felülüberelte saját hűtlenségét, V. sorozatos és úgymond tömeges megcsalásaival szemben. Vajon V. is ugyanúgy érez, mint ő most? Gyötrik lelki problémák az álarcosbálok miatt?
Nem ismerte még V - t eléggé, a két év alatt nem tudott ennyire mélyre hatolni V. ismeretben. Csak gondolni merte, hogy felesége, ha már megcsalta és részt vett ezeken a hatalmas orgiákon, érez valami bűnbánást. Csak persze nem mutatja ki, mert nem akarja, hogy ö rájöjjön.
- Valami gond van? - tudakolta kedvesen V.
- Mi? Ja nem nincs semmi - felelte P zavartan.
P. nem tudott feloldódni este, és még az ágyban is a korábbi gondolatok jártak az eszében. Gyötrődött, vígasztalta magát, dühös volt. Nézte a kevéske fényben alvó feleségét, a meztelen vállakat, hallgatta egyenletes szuszogását. Nem, ez nem lehet, hogy ez a drága, ártatlan nő... nem...
Végül nagy nehezen tudott elaludni.
Másnap korán ébredt, V. még aludt. Szombat volt, de neki mindenképpen be kellett mennie, rengeteg határidős feladat várt még rá. Halkan kiosont zuhanyozni, izgatott volt, hiszen ma este lesz a bál. Vegyes érzelmekkel gondolt az estére. Ha már V. úgyis ott lesz, vagyis valószínűleg ott lesz, akkor legalább közelről nézheti felesége bujálkodását, hogyan vesz az ajkai közé idegen hímtagokat, hogyan vonaglik más férfiak péniszétől. Gyorsan beszappanozta magát, leöblítette testét és kilépett a zuhanyfülkéből, megtörölközött, majd visszament felöltözni.
V. már felébredt, az ágyban ült és ásítozott. A takaró az ölében hevert, P. szeme önkéntelenül is a szabadon maradt mellekre vándorolt.
- Szia kedves! Már fel is keltél? - ásította V.
- Igen, nem tudtam aludni.
- Szegénykém.
- Nem érdekes. - felelte P. miközben belebújt a nadrágjába. - Este későn jövök, meccset nézünk a többiekkel.
- Jól van - mondta V. - Én is elmegyek estefelé, a csajokkal megyünk moziba.
P. a feleségére nézett, de semmi sem árulkodott arról, hogy az asszony nem mondana igazat. Pedig P. tudta, hogy neje hova készül: oda ahova ő. Hirtelen haragot érzett, milyen galád módon tagadja le a kis aranyos, hogy mit is csinál este. Szó nélkül sietett ki a szobából, felkapta a táskáját és kiviharzott az ajtón.
- Valami baj van? - kiáltott utána V.
Ideges volt, az álszent kis hülye, azt hiszi, hogy beveszem a mesét a barátnőkről, meg a többi szarságról! Hülye kis liba! Egészen a munkahelyéig dühöngött, és csak akkor nyugodott meg valamicskét mikor megitta az első kávéját.
Bármerre nézett az asztalán mindenhol megoldatlan feladatok várták. Nekiesett a munkának, addig sem gondolt a sok hülyeségre. Szombat lévén kevés kolléga tartózkodott az irodában, nyugodtan tudott dolgozni.
Ahogy közeledett az este, egyre izgatottabbá vált. Végülis élete első orgiájára készült, ráadásul nem is akármilyenre, hiszen ma este fogja leleplezni a kis feleségét. Fogalma sem volt, hogy fog elsülni a dolog, nem is gondolt rá. Odamegy aztán majd kiderül, lesz ahogy lesz. Nagyjából rendet rakott az asztalán, és elhagyta az irodáját.
Miközben a megadott cím felé hajtott, megpróbált nem gondolni semmire, de ez nem sikerült. Orgia, szex, idegen nők és férfiak, dugás, baszás, kúrás... titkos vágyaiban mindíg szerepelt, hogy egyszer részt szeretne venni egy ilyenben. Aztán eszébe jutott V. is és az egész felaljzottságát hirtelen bizonytalanság váltotta fel.
Lassan fékezett a megadott cím előtt, majd becsöngetett.
- Szia - köszöntötte a szőke egy hatalmas mosollyal - Reméltem, hogy eljössz!
- Szia - felelte félszegen.
- Mi a baj?
- Semmi... csak... csak még sose volt részem ilyenben. Ráadásul V. - nyögte.
- Nem lesz semmi gond - bizonygatta a masszőrnő - Nyugi.
Azzal megfogta a kezét és egy zárt ajtó felé húzta.
- Menj be ide, öltözz át, azaz vetkőzz le, aztán a szobából nyíló szemközti ajtón tovább!Zuhanyzót találsz az öltözöben.
P. belépett a kis helyiségbe. A szobácska nem volt nagy, csak pár négyzetméter, pont arra elég hogy valaki felakaszthassa a ruháit a fogasok valamelyikére. Az egyik sarokban tusoló foglalt helyet. A falakon körbe - körbe rengeteg, szebbnél - szebb álarc lógott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.87 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 07. 18. szombat 07:02
Gyenge!
#3 tituszkan 2010. 10. 25. hétfő 12:27
Ilyen buliba én is elmennék!
#2 rebyc 2006. 09. 11. hétfő 12:08
Ez nagyon tuti!!!!!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2006. 09. 9. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?