A+ A-

A masszőr 2. rész

P.-nek jó napja volt, a munkája remekul sikerult, ráadásul a késésért se tolták le annyira, mint ahogy várta.Kocsit is tudott szerezni s a megrendelokkel is minden simán ment: lelkesen elfogadták a grafikáit így cége két újabb szerzodést köthetett.Este szerzett egy kis benzint és a kocsit is hazahozta.
De csak nem tudta elfelejteni a reggel történteket. Mondjuk nem is nagyon akarta. Vagy igen? Õ se tudta volna megmondani.Egyre csak az a bizarr - mert így lehiggadva bizarrnak gondolta - helyzet járt az eszében, amint meztelenul kuporog egy autó hátsó ulésén, miközben teljesen felkínálja magát. És egyszeruen nem értette, hogy lehetett annyira kellemes és jó. Eddig sose gondolt arra, hogy ilyen formában is ki tud elégulni,valahogy eszébe se jutott.Igaz feleségével már próbálkoztak a hátsó bejárattal és egyikojuknek sem volt negatív élményuk.De most fordított volt a helyzet: o lett az akinek a fenekébe hatoltak, o volt az "áldozat".Sose gondolt bele, vajon milyen érzés lehet V.-nek a szeretkezés ilyen formája, de most átélte. Sot mi több! Élvezte!És ez volt az amit nagyon nehezen ismert be magának: igenis élvezte.
És a másik: megkótolta saját spermáját. Õ is férfi volt, erosen felizgult attól ha olyan jelenetet, képet, filmet látott,ahol a no a szájával elégítette ki a férfit és teljesen természetesnek vette, hogy a no szereti ezt.Most o is kipróbálhatta, megízlelte, milyen is ez az egész. Ez volt az amire a feleségét még nem tudta rávenni: úgy elégítse ki orálisan, hogy a magját is lenyeli. A reggeli eset meggyozte arról, hogy nem elviselhetetlenul rossz dolog, így a lelke valamelyest megnyugodott, hogy nem olyasmit szeretne a feleségétol, ami rossz.
Kicsit sajgott a feneke, de nem volt vészes. A napközbeni teendoi végul teljesen elfeledtették a problémát,és este mikor ment hazafele eszébe se jutott.
Csak este mikor a furdokádban ult, akkor érezte ismét, hogy egy kicsit érzékeny. Ujjával óvatosan megtapogatta az ánuszát és érezte hogy egy kicsit mintha meg lenne dagadva, de lehet hogy csak képzelodött.Amint az ujjával birizgálta a rectumát, újra felelevenedtek a reggel történtek.Pénisze lassan merevedni kezdett, felállt a kádban, beszappanozta ujját és újra a fenekéhez nyúlt. Most már tudja milyen érzés amikor oda benyúlnak neki, már csak az érdekelte, hogy milyen az amikor a saját ujjával hatol be.
Az érzés kellemes volt és hátborzongató: a saját fenekében vájkál, de mindez ellenére nem húzta ki azonnal az ujját.Ez a pillanat döbbentette rá arra, hogy ezután szuksége lesz hasonló kielégulésre is. Gyorsan befejezte a mosdást majd kilépett a furdokádból.Miközben törölközött egy hulye gondolat kezdett motoszkálni a fejében: csak nem vagyok homoszexuális? Nem, nem az kizárt gondolta, hiszen a noket szeretem, sose tudnám magam elképzelni egy férfival úgy
De akkor hogyan magyarázom ezt az érzést, és azt hogy kívánom, újra éljem át ezt az egészet?
Végig ezen morfondírozott, még vacsora közben is ez járt az eszében. A felesége látta rajta, hogy nagyon el van merulve a gondolataiban ezért, nem is szólt hozzá.Mikor ágybabújtak szeretkeztek egyet, de V. érezte hogy ez nem volt az igazi.
-Valami baj van drágám?-fordult aggodalmaskodva párja felé.
A takaró lecsúszott a válláról és elobukkant két formás, napbarnított melle. P. hanyattfekve nézte a plafont.
-Semmi.
-Biztos?
P. nem válaszolt.
-Tudod, hogy nekem elmondhatsz mindent.
-Tudom Drágám-mondta kedvesen P.-Tudom.
De nem tudta rászánni magát. Egyszeruen nem merte bevallani.
És nem azt, hogy egy idegen novel volt, az még hagyján, bár kérdés hogy V. ezt hogy tolerálta volna, hanem azt hogy iszonyatosan élvezte az anális játékot.Hogy mondja meg V.-nek, azt, hogy szeretné érezni a fenekében az ujját?
-Akkor?-makacskodott az asszony
P. nem felelt
-Valami munkahelyi probléma?
-Milyen érzés amikor a fenekedben vagyok?-kérdezte hirtelen P. a felesége felé fordulva
-Huh, hogy jön ez most ide?-csodálkozott V.
-Na milyen?
-Hát...jó.
-Mi az hogy jó?-faggatta tovább
-Hát...olyan nagyon kitölt.Teljesen más érzés, mint a másik helyen
-És el szoktál élvezni tole?
-Ezt most komolyan kérded?Hát persze.Igaz nem mindig, de elég gyakran!Nem szoktad érezni?
-De igen...csak..
-Csak?
-Csak azt hittem,hogy azért csinálod mert én szeretném-vallotta be P.
-Ugyan butuskám-mosolyodott el az asszony-egyáltalán nem azért.Azaz nem csak azért.Szeretem, hogy szereted és ez nekem már sokat jelent.
-Szóval nem kellemetlen?
-Nem-simogatta meg P. arcát-De miért érdekel téged ez ennyire?
-Mert ki szeretném próbálni-bökte ki végul P. pár másodpercnyi szunet után.
Végul csak így tudta megoldani a dolgot,a "próbál" szó segített,nem buktatta le magát és még azt sem árulta el, hogy már túl van a tuzkeresztségen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.12 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 07. 16. csütörtök 06:41
Nagyon jó!
#3 A57L 2013. 11. 29. péntek 05:51
Nagyon jó.
#2 papi 2013. 08. 24. szombat 13:58
Alakul!
#1 Törté-Net 2005. 05. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?