A+ A-

A masszőr 7. rész

Nem tudta, miért, de nem indult még haza. A csalódottság egy pillantra teljesen letörte, de aztán újra felülkerekedett benne az élvezés utáni hatalmas vágy. Aznap este ötször élvezett el. Nem tudta, hogy sikerült ezt elérnie, hiszen általában már a második orgazmusa is nehezen teljesedik be.
Igaz, hogy a végén már semmi nem jött a heréiböl, de az érzés volt a fontos, az érzés amely átjárta testét a feje búbjától a kislábujjáig. Fáradtan tántorgott haza és holtfáradtan rogyott az ágyába. V. már halkan szuszogott.
Másnap reggel addig aludt ameddíg csak tudott. Vasárnap volt, nem kellett sietnie sehová és még V. meztelenkedése se tudta kizökkenteni fáradtságából. Bár a tegnap esti orgia után nem is vágyott szexre, sőt jobban örült, hogy békén hagyták. Pénisze picit sajgott, nem történt különösebb baja, csak a sok használattól egy kicsit elfáradt. Feje kitisztult és alaposabban végig tudta gondolni a tegnap este történteket.
Ha nem V. volt az akit V. - nek hitt, akkor nagyon elbénázta a dolgot. Belement egy olyan valamibe, amire a bosszú hajtotta, de most ismét felmerült benne a lehetőség, hogy V. - ek semmi köze sincs az egészhez, hiszen tegnap kiderült, hogy az akit V - nek hitt egy vadidegen nő. Ha viszont V. - nek semmi köze az egészhez, akkor ő most alaposan rászolgált a hűtlen címre. Sőt, nem is egyszer, de a tegnapi orgia mindenen túltett. Nem is tudja hány nővel szeretkezett.
Lelkiismeretfurdalása feltámadt, most már csak abban bízott, hogy az egész nem derül ki és nem fog V. tudomására jutni. Most úgy gondolta, milyen jó lenne az egészet elfelejteni, meg nem történtté tenni. És akkor tiszta szívvel nézhetne V. szemébe, nem kellene megküzdeni a lelkében dúló vádakkal. Persze így utólag minden könnyű.
És az a hülye szőke masszőrnő! Hogy V. így meg úgy jár hozzá, stb. Rohadjon meg! Bár lehet hogy ö volt a hülye, mert nem kérdezett rá pontosan csak azt a béna anyajegyet említette meg! Lehet hogy akkor kiderült volna az egész félreértés és most nem lenne ilyen nagy lelki tarumában. De akkor mi a franc köze van V. - nek a maszzőrnőhöz? Mi? Hiszen ott a rózsaszínű cetli a fiókban, rajta a telefonszámmal!
Talán rá kellene kérdeznie, valahogy megtudni, mit keres az ott.
A nap eltelt, délelőtt otthon voltak, délután pedig elmentek sétálni, majd vacsorázni. Egész nap semleges dolgokról folyt a szó kettejük között. Este lefekvéshez készülődtek mikor P. - ek támadt egy ötlete.
- V. nem tudod hova tettem a fogselymet?
- Fogalmam sincs. Utoljára a fürdőszobában láttam.
- Én is úgy emlékszem, de ott nincs - felelte P. majd kihúzta saját éjjeliszekrényének fiókját és kutakodni kezdett benne.
- Itt nincs - állapította meg, majd áthajolt az ágyon és V. fiókját húzta ki és keresgélni kezdett.
- Hah! lebuktál - próbált meg könnyed hangot megütni mikor a kezébe vette a rózsaszín cetlit - Ez a szeretőd száma? - mondta és meglobogtatta a papirost.
- Hülye vagy? - nevetett V. - Miért lenne szeretőm? Azt még valakitől kaptam, valami masszőrnőnek a száma. Azt hiszem J. - től vagy talán K. - tól. Nem tudom tényleg...
- Neked, masszőr? Miért? - kíváncsiskodott tovább P.
- Nem tudom, valahogy szoba került és akkor nyomták kezembe ezt a számot. Még sosem hívtam fel. Nem is érdekel tulajdonképpen, de annyira erőszakosak voltak a lányok, hogy végülis eltettem. Aztán bedobtam a fiókba. De miért érdekel?
- Semmi... semmi... nem lényeges
- Add ide, inkább kidobom, felesleges hogy ott van - mondta V. és elvette férjétől a cetlit és kidobta.
P. érezte hogy V. nem hazudik. Ezek szerint teljesen feleslegesen ment el tegnap arra a bulira. Azaz nem teljesen feleslegesen, mert élete egyik legjobb szexuális élményét szerezte. V. - nek semmi köze az egészhez, ő pedig eléggé belekeveredett. Nem baj, gondolta, ennyi volt, nem több. Ezt valahogy titokban fogja tartani V. előtt elvégre ha nem kotyogja el, akkor V. nem fogja megtudni soha.
Hétfőn reggel korán munkába ment. A határidős melók ott vártak rá az asztalon, szombaton nem tudta befejezni az összeset, sőt alig egy - kettővel végzett csak. Délelőtt kapta meg a csomagot. Egyszerű, sima, barna papírba burkolt csomag volt, kívülről nem látszott rajta semmi érdekes. Egy teljesen ismeretlen címről küldték. P. - nek fogalma sem volt mi lehet benne. Felnyitotta, de levelet nem csak egy CD - lemezt talált.
Még mindig fogalma sem volt róla mi köze neki ehhez az egészhez. Kinyitotta a CD - t és mivel nem talált rajta semmit ami utalt volna arra mi is lehet rajta, betette a számítógépébe. A lemezen két filet talált. Egy hosszú moviet és egy szimpla ascii file. Először az ascii file - t nyitotta meg. A file egy meglehetősen magas számot, egy bankszámlaszámot, egy dátumot, illetve az ő otthoni és munkahelyi címét tartalmazta. Még mindig nem tudta miről van szó ezért megnyitotta a moviet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.67 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 07. 19. vasárnap 07:33
Közepes!
#3 tituszkan 2010. 10. 25. hétfő 12:37
Továbbra is jó a történet!
#2 Rebyc 2006. 10. 9. hétfő 11:02
Jó kis történet....
#1 Törté-Net 2006. 10. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?