A+ A-

A masszőr 5. rész

Aznap már egyikőjük sem ment vissza dolgozni, együtt töltötték a délutánt, este pedig elmentek egy moziba. Míg nézték a filmet, amely valami egyszerű és felejthető komédia volt P. többször is elgondolkozott. Nemrég voltak V. vel együtt, csak másfél éve házasodtak össze, és alig két éve ismerték egymást, de ezalatt a két év alatt egyszer sem szeretkeztek olyan jót, mint ma délután. Újra és újra maga előtt látta V. mohón szopó száját fekete csipkébe burkolt, kívánatos testét. Megpróbált rájönni vajon mi miatt volt a mai szeretkezés annyira heves, annyira erős és intenzív, és annyira jó!
És ha V. - nek is annyira kellemes volt, akkor miért kellett elmennie abba az álarcosbálba? Miért? Mi hiányzik neki amit nem adhatok meg neki? Több pénisz? De hiszen álmában szó sem volt arról hogy más! Csak én voltam ott, igaz többször, de nem volt egy idegen se. Azonban hiába törte a fejét, egyszerűen nem tudott dűlőre jutni.
A film véget ért, ö hálás volt hogy végre valami kiszakította gondolataiból, mert egyre inkább kétségbeesett amiért nem tudott választ találni.
Hazasétáltak, megvacsoráztak, majd egymás karjaiba bújva aludtak el.
A reggel ugyanúgy köszöntött rájuk ahogy szokott, rohangálás, öltözködés, majd sietés a munkába. Munkába menet egyfolytában azon gondolkozott, hogy utána kell járnia ennek az egésznek. Nagyon zavarta ez az ellentmondás. Mert ha V. vel rossz lenne az ágyban a viszonya, akkor még megértené, de így? Újra kapcsolatba kell kerülnie a szökével és meg kell próbálni kiszedni belőle valamilyen információt V. ről meg az álarcosklubról.
Megvárta míg délben ismét magára maradhatott az irodában, majd feltárcsázta az egyre ismerősebbé váló számot.
- Hallo.
- Szia, megint én vagyok - mondta P.
- Hah... most már egyből megismertem a hangodat - kuncogott a szöke - Mi a kérés, óhaj, sóhaj?
- Tudnál mesélni nekem V. - rõl... azaz K - ról?
- A nejedről?
- Igen.
- Figyu... most nem érek rá. Nem tudnál felugrani és akkor elmondanék mindent részletesen.
- Hát... rendben - egyezett bele P., szívesen megtett bármit csak hogy a választ kapjon a kérdésére
- Rendben... Tarkabarka utca 14 negyedik emelet. Ma delutan fel hat - hadarta a nő
- Ott leszek - felelte P.
- Várlak - mondta a szőke azzal letette a telefont.
P. örült, hogy még ma megtudhat valamit V. ről és az őt annyira idegesítő dolgokról. Alig várta már hogy leléphessen bentről, a percek csak cammogtak előre. Megpróbált a munkára koncentrálni, de nemigen tudott megfelelő minőségű ábrákat készíteni. Csak maszatolt és nem sikerült semmi. Végre 5 óra lett és lelépett.
Az utcát és a házat is könnyen megtalálta, még parkolóhelyet sem kellett sokáig keresgélnie. A bejárati ajtónál torpant meg először, a nő elfelejtette megadni a lakásszámot. De szerencséjére, pont nyílt a bejárati ajtó és egy öreg hölgy lépett ki rajta, egy pudlit vezetett pórázon. P. gyorsan beszállt a liftbe és felment a negyedikre. Mikor kilépett csak akkor jött rá, miért nem mondott a szőke lakásszámot: csak egyetlen ajtó volt az emeleten, de név nem szerepelt rajta. P. megnyomta a csengőt.
Pár másodperc múlva az ajtó kitárult és a szőke masszőrnő állt az ajtóban.
- Szia - köszönt
- Hello - felelte P. Most újra felelevenedett benne az emlék, amit átélt az Opelban pár nappal ezelőtt. Ismét elszégyellte magát, megpróbálta kerülni a nő tekintetét.
- Na.. nem jössz beljebb?
- Dehogynem - mosolyodott el saját mulyaságán P. Belépett az előszobába, levette kabátját, majd a cipőjét is.
- Erre - invitálta a szőke a nappaliba.
A szoba aránylag tágas volt. Az ajtóval szemközti falat egy ablak foglalta el, az ablak előtt egy hatamas krémszínű bõrkanapé terpeszkedett, amelynek mindkét oldalán egy - egy ugyanolyan színű fotel helyezkedett el szinte mértani szimmetriával. Az ágy előtt egy aprócska üvegasztal állt, rajta különbözö folyóiratok, egy - két napilap. A szobát a fotel és a kanapé által bezárt sarokban álló lámpa sárgás fénye világította meg. A padlón pedig két hatalmas, süppedős szintén világos színű szőnyeg feküdt. Az egész szoba világos volt és tisztaságot árasztott magából.
- Gyere, ülj le - invitálta a szőke P. - t
P. besétált, jól esett talpainak a szőnyeg kellemes puhasága. Kényelmesen elhelyezkedett az egyik fotelban és a szőke is helyet foglalt a kanapén. P. csak most nézte meg figyelmesebben a nőt. A vékony anyagú, bő, fehér hosszú póló mögött látta a kényelmesen domborodó melleket, a rövid sort, amely szintén fehér volt és éles ellentétben állt a póló lazaságával, szinte teljes egészében ráfeszült a nõ lágyékára. A sort szigorúan követte a szeméremdomb, de fõleg a punci körvonalait, a kis domborulatok arról árulkodtak, hogy a szeméremajkak erősen nekifeszülnek a fehér anyagnak. Huh... Tisztára olyan volt, mintha egy kuncsaftot várna, ötlött fel P. ben a gondolat, akivel esetleg nemcsak masszírozás történne. De ez most nem érdekelte, ő V.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 feherfabia 2015. 07. 18. szombat 06:46
Közepes!
#2 A57L 2013. 11. 29. péntek 05:52
Elég jó.
#1 Törté-Net 2006. 08. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?