A+ A-

A masszőr 4. rész

A kérdésre egyelöre nem tudott válaszolni. A legvalószínübbnek az a következtetés látszott, ami vele is megesett: valahogy, valamikor összeakadt a szöke növel és az átélt élmény hatására kérte el a telefonszámot. Talán nem pont úgy történt ahogy vele, de valamilyen úton - módon csak összefüggésbe került a masszörnövel a kollegája.
Folyamatosan járt az agya, a kivilágított utca sárgás fényei ütemesen robogtak végig az anyósülés szövetén. Amikor visszagondolt a filmekre, különösen arra, amelyben a felesége szerepelt, már nagyjából sejtette, hoyg mi köze lehet a munkatársának a jelenethez. A fiatal pasi!Aki a melltartós növel kefélt! Vagy mégsem? Nem volt teljesen
biztos a dolgában, de a száraz tényeket beindult fantáziája kissé elferdítette.
Amint megpróbált józan ésszel gondolkodni, rájött, hogy semmi bizonyítéka nincs arra nézve, hogy az a fickó tényleg a kollegája volt. Hiszen még sosem látta meztelenül.
De ki volt az a másik? Az a kis köpcös aki a feleségével szórakozott? Egyáltalán nem volt számára ismerös a pasas, ráadásul az a fránya álarc az azonosítást is megnehezítette. És V. milyen hevesen szopta! És a végén a spermáját is lenyelte, összekente vele az arcát. Ezt pedig neki eddig sose engedte meg. Úgy látszik nem sikerült eléggé felizgatnia egyik szeretkezés alkalával sem.
Az utakon nem volt senki, elvégre már éjfél is elmúlt, egyenletesen és gyorsan haladhatott. De V. mégiscsak megcsalta! Mi az hogy megcsalta, szétkeféltette magát egy vadidegen pasival! P. hirtelen szomorúságot érzett. A felesége olyanokra képes egy idegen férfival amit vele, akit szeret, nem csinál. De miért? Miért? Önértékelési válságba zuhant, magában kezdte keresni a hibát: biztos nem vagyok elég leleményes, vagy a szerszámom mégiscsak kicsi, vagy lehet hogy teljesen rámunt.
Rosszkedvüen fordult be a ház elé, majd miután bezárta a kocsit sietös léptekkel indult a lakás felé. V. valószínüleg alszik már, nem akarta felébreszteni, ezért halkan lépett be az elöszobába, gyorsan levetközött, majd befészkelödött a felesége mellé, es mielött elnyomta volna az álom, azon gondolkozott, hogy rákérdezzen - e V. - nél a hüség szóra?
Másnap V. puszival ébresztette, és P. boldogan viszonozta a csókot. De mikor eszébe jutott a tegnapi felfedezés, elkomorodott.
- Valami baj van, kedves? - érdeklödött V.
- Nem semmi - hárította el udvariasan, de kissé hüvösen a kérdést.
- Tuti?
- Tuttti. - es egy puszit nyomott az asszony orrára.
- Akkor rendben...
V. felállt, és a fürdöszoba felé indult. Meztelenül szoktak aludni, a lakásban inkább magasabbra állították a termosztátot, csak azért hogy éjszaka ruhátlanul aludhassanak, meg amúgy is mindketten fázósabbak voltak az átlagnál. P. nézte amint V. kerek feneke lágy táncot jár lépteinek dallamára. A kecsesen ringó formás hátsó gondolatára P. érezte amint vér tolul a lába közé, de az ösztön sajnos nem tudta kifejteni akaratát, mert P. gondolatai továbbra is a megcsalatáson és felszarvazáson jártak. Pedig milyen kis aranyos hátsója van a kis feleségének! Olyan ennivaló, nyalogatnivaló.
Agyába villantak a tegnapi képek, amint V. - t dugta a kis köpcös és ezekre a gondolatokra már válaszolt a pénisze is. Lassan kezdett növekedni és pár másodperc múlva már keményen meredt felfelé, kidomborítva a takarót. V. már kiért a fürdöszobába, P. hallotta amint behuzta maga után a tusoló ajtaját és megnyitja a vízcsapot.
Hirtelen ötlettöl vezérelve P. kikászálodott az ágyból és V. után indult. Nem értette mi van vele. Miért így reagál a történtekre? Elvileg haragudnia kéne és szomorkodnia azon, hogy a kedves felesége alaposan megcsalta. De mégse haragudott és mégse volt annyira szomorú. Talán azért mert tudta, V. mindennél jobban szereti öt, a félrelépése pedig valószínüleg pusztán a nemi vágy, a változatosság miatt történt. És ez a tudat, hogy szeretik, megnyugtatta, ezért nem volt ideges. Csak az bántotta hogy V. nem mert elötte beszélni az ilyen vágyairól. Hiszen megbízhat benne, tudja hogy megoldást találhatnak mindenre. Akár másokat is bevonhatnának a szeretkezéseikbe, biztos lehetne találni olyan párokat, vagy egyedülálló személyeket akik csatlakoznának hozzájuk. Mondjuk egy fickó aki a szeme láttára szeretkezne a feleségével... Az nem is lenne rossz... Aztán ketten kényeztethetnék V. - t... Vagy esetleg még egy fickó, és hárman... Biztos tudna V. mit kezdeni három fasszal... Es akkor mar az ö spermáját sem utasítaná vissza... és szétkenné magán mindhárom adagot...
Mire P. elért a fürdöszobához, pénisze keményen meredt elöre. Kinyitotta a tusoló ajtaját és belépett V. mellé.
- Nocsak nocsak - mosolygott a neje, mert egyböl észrevette P. állapotát.
- Valaki itt nagyon fel van izgulva - turbékolta és közben szappanos kezét P. ágaskodó péniszre zárta, majd lassan verni kezdte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 07. 18. szombat 06:34
Egész jó
#6 A57L 2013. 11. 29. péntek 05:52
Nem rossz.
#5 papi 2013. 08. 24. szombat 14:00
Egyre jobb
#4 az 2006. 06. 30. péntek 19:20
még-még
#3 Rebyc 2006. 06. 30. péntek 09:14
Cstlakozom az előttem szólóhoz!
#2 Bratyó 2006. 06. 29. csütörtök 16:29
Már nem is reméltem hogy olvashatom e részt.Kiváncsian várom hogy lesz-e még folytatása.
#1 Törté-Net 2006. 06. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?