A+ A-

A masszőr 8. rész

P. csak késő délután tudott kiszabadulni kényszerű fogságából. A masszőrnő és partnere összesen 5 menetet játszottak végig. De végül elmentek és a házban nemsokára újra csend honolt. P. végiggondolhatta a hallottakat. Fény derült arra, hogy miért bírta olyan jól az álarcosbált, miért tudott szinte ájulásig dugni. Az a szer, amit a nő használt abban a sárga löttyben, úgy látszik elég erős nemi vágy serkentő, kitartásnövelő és szinte folyamatos merevedést okoz. Mi tagadás, el tudná képzelni, hogy otthon pár decit megitat V.-vel. De gyorsan elhesegette a gondolatot. Most nem szabad ilyenekkel foglalkoznia.
Első és legfontosabb dolga, hogy kijusson a házból méghozzá észrevétlenül. Halkan kinyitotta a szekrényajtót, majd a szoba ajtajához osont. Hirtelen ötlettől vezérelve magához vette a félig üres, nemi vágy serkentő italos üveget, amit a szőke és partnere otthagyott az ágy melletti kis asztalkán.
A biztonság kedvéért kikukkantott, mielőtt kilépett volna a kis folyosóra. Ahogy várta, nem érzéklet semmi gyanúsat, így gyorsan a lépcsőhöz ment, majd lekúszott rajta. Hamar megtalálta a pincébe vezető lejárót és pár percnyi sötétben botladozás után már kint is állt a szűk pinceablak mellett.
Beesteledett már, nem kellett attól tartania, hogy meglátják, de azért óvatosan lépkedett a kerítés irányába. Ha már eddig kibírta nem akar éppen most lebukni.
Szerencséjére az utca és a szomszédos kertek kihaltak voltak, így észrevétlenül át tudott mászni a kerítésen, majd megkereste az autóját.
Hazafelé még mindig a délután hallottak jártak az eszében.
Megpróbált valami okosat kitalálni, de nem igazán jutott előre. Megtudta ugyan hogy egy kicsit aggódnak miatta, mert nyilvánvaló volt számára, hogy ő volt, aki miatt a szőke idegeskedett. Fény derült arra is, hogy miért bírta olyan jól az álarcosbálbeli orgiát. A masszőrnő tiltott szereket használ, de ez számára semmit nem jelent. Nem mehet el a rendőrségre, hogy kérem szépen, engem nem legális szerekkel szexre kényszerítettek és az így készült felvételekkel zsarolnak! Kiröhögnék! Csak egy megoldás marad: meg kell semmisítenie a filmet, amit róla készítettek! Vagy még mindig ott volt az őszinte bevallás lehetősége. De ezt egyelőre tartalékolta és a könnyebb megoldást választotta
Hazaért, leparkolt, majd elindult a ház felé. A házban égett a villany, a kiáramló fény szabályos négyszögeket vetett a fűre. Benézett a hálószoba ablakán, hátha meglátja V. t amint tesz - vesz valahol. Meg is pillantotta. De nem úgy ahogy gondolta.
A felesége teljesen meztelenül hevert az ágyukon. Ez még talán nem is lett volna, annyira fura, de az már igen, hogy egy műpénisz társaságában mulatta az időt. Ráadásul ezt a szerszámot P. még nem látta. A nő arcán az izgatottság tisztán kivehető volt, a szeme vadul csillogott. P. elfelejtette minden gondját és megállt az ablakban, felkészült a műsorra.
Merthogy itt műsor lesz abban biztos volt.
V. simogatni kezdte magát. Finom ujjai puhán siklottak végig csupasz hasán, majd alig érintve a melleket, haladtak tovább a vállak felé. Aztán visszafordultak és most hosszabban elidőztek a mellbimbók körül. A kecses mozdulatokkal izgatta az egyre keményebbé váló bimbókat; P. látta, amint a két apró dugócska kiemelkedik a környezetéből. V. tovább simogatta magát, másik kezével lassan végigsimogatta combjait, és kézfeje megpihent a kissé szétnyílt combok takarásában.
V. úgy festett, mint egy istennő! Sima finom bőre lágyan csillogott a puha fényben, P. számára az egész olyaninak tűnt, mint egy film amelyben a legtökéletesebb nő mutatja be, hogy kell kényeztetni az éhes testet. Nem is akarta megzavarni ezt az idilli képet. Nem rohant be a lakásba és nem teperte le V.- t hanem lélegzetét visszafojtva állt tovább az ablakban és mohón várta a folytatást.
Az istennő belelendült: lábai egyre jobban szétnyíltak, kezeivel egyre gyorsabban simogatta magát. A bimbókkal hosszan játszadozott, P. tudta hogy felesége imádja, ha kényeztetik ott, benyálazott ujjával dörzsölgette, csiklandozta, kínozta a barna dudorokat. Felsőteste kisebb ívbe hajlott, mellei magasba meredtek, a bimbók akaratosan törtek a plafon felé. P. imádta ezeket a melleket: a lágy, puha, de mégis kemény melleket.
V. felemelte a térdeit és lábát még jobban szétnyitotta.
Most már P. is látott valamit a szőrtelen szeméremdombból: a sötét vágás hosszan haladt lefelé, majd eltűnt a lepedő és a fenék takarásában. A nő kezei lassan otthagyták a felsőbb testrészeket és a punci felé vették útjukat. A finom ujjacskák egyike épphogy csak hozzáért a vágás tetején megbúvó és egyelőre takarásban lévő csiklóhoz, majd alig láthatóan körözni kezdett. A leheletnyi érintés ellenére a hatás lenyűgöző volt: a test megrángott, a szem félig lecsukódott, az ajkak szétnyíltak. Az ujjacska megpihent, de csak azért hogy erőt gyűjtsön a további felfedezéshez. Pár másodperc múlva elhagyta a legérzékenyebb területet és lejjebb haladva kutakodni kezdett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 07. 19. vasárnap 08:10
Nem ezt vártam a végétől!
#4 cataflam 2014. 01. 23. csütörtök 20:48
Kicsit már sok ebből a P-V-G-zésből
#3 kelyhecske 2010. 04. 22. csütörtök 22:03
én is egyszerre olvastam el az összeset....nagyon jó, fordulatos, izgalmas...grat hozzá
#2 zümzüm 2008. 05. 17. szombat 14:33
Végigolvastam egy szuszra mind a nyolcat, és nagyon tetszett. Tagadni sem tudnám, nyomot hagyott.:)
#1 Törté-Net 2007. 01. 20. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?