A+ A-

A közösben

Fordítás
Eredeti történet
Írta: Aladab
A szerző megjegyzése: A sztori felszarvazós elemeket tartalmaz, de nem túl durvákat. Ha valaki nem szereti az ilyesmit, jobb, ha ezt most kihagyja. A többieknek pedig jó szórakozást kívánok! (A karakterek mindannyian 18 éven felüliek)
A fordító megjegyzése: Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mailt... :)
Tekertem egy füves cigit, levetkőztem, a díványra telepedtem, és elkezdtem a kedvenc pornómegosztó oldalaimat nézegetni. A pasim most épp távol volt pár órára, úgyhogy lesz egy kis időm magamra: elszívok egy spanglit, pornót nézek, maszturbálok. Egyszerű, de nagyszerű élvezet. Meggyújtottam a trombitát, szívtam belőle pár slukkot, aztán hátradőltem és elkezdtem nézni a videókat.
Másfél óra elteltével már eléggé be voltam állva. Finoman simogattam a csiklómat, és egy amatőr videót néztem, amiben egy középkorú nő egy glory hole-os fülkében szopott egy faszt. Hirtelen nagyon szomjas lettem -- nem tudom, hogy a fűtől, vagy a látványtól, ahogy a nő a spermát nyelte. Úgy hagytam a tévét, és amikor visszajöttem egy kis vízzel a konyhából, már egy másik videó indult el éppen magától. Leültem, kortyolgattam a vizet, de a szemem a képernyőre tapadt.
A film egy vidám buliról szólt: néhány barát iszogatott és játszott valamit, meg néztek valamit a tévében. Egy lány volt, a pasija meg három barátjuk. A beszélgetés nemsokára a randizásra meg a szexre terelődött, és hamar kiderült, hogy a lány karakter korábban mind a négy sráccal járt már. Rá is tértek, hogy milyen volt az ágyban:
- Neked csinálta, hogy az egész zacsidat a szájába szívta és közben verte a farkadat?
- Ja, az kurva jó volt. Imádtam közben az arcához csapkodni a faszom. De jó is volt!
- Hé, srácok! Én is itt vagyok ám!
A csaj elvörösödött és nevetgélt. A pasik elkezdték dörzsölni a farkukat a nadrágjukon át. A csaj épp a jelenlegi pasijának dőlt, és ő szólalt meg következőnek:
- Tudjuk, szivi. Lehet, hogy meg is kérünk, hogy indulj be és legyél ma estére a mi kis közösbe dobott ribancunk.
A lány nemsokára le is vetkőzött a srácok előtt, és sorban váltogatta, hogy éppen kit szopjon le.
Lenyűgözve néztem a jelenetet, a kezem önkéntelenül a lábam közé csúszott.
- Ó, basszus - mondta a pasija -, imádom nézni, ahogy a barátaimat szopod. Imádom nézni, ahogy az exeidet szopod! Tovább kell mennünk! Látni akarom, ahogy körbeadják azt az édes kis puncidat! Nézni akarom, ahogy végigmész rajtuk! Megteszed, drágám?
Most már nem csak le voltam nyűgözve, teljesen meredten bámultam a képernyőt. Ilyet még sosem láttam, és nagyon tetszett, hogy a pasija arra bíztatta, hogy keféljen előtte a többi sráccal. És ezek nem vadidegenek voltak, hanem ismerték egymást, barátok voltak, összekötötte őket a múltjuk és a közös ügyeik. Talán már korábban is megfordult a fejükben, hogy megbasszák ezt a csajt, de aztán csak a fejüket csóválták, és abban maradtak, hogy ez sosem fog megtörténni. És most ott volt a lány a közösben, ők meg gumi nélkül kúrták. Előbb egy, aztán két ujjamat toltam fel magamnak, és hevesen ujjaztam magam. Teljesen átjárt a jelenet mocskossága.
A srácok nem mozdultak, csak a lány ment körbe rajtuk. Az első pár menet után a puncija már csöpögött a gecitől, úgyhogy rátértek a seggére. A lány pasija élvezettel nézte, hogy mennek végig rajta a haverjai, és amikor rá került a sor, simán megkúrta ő is, majd szó nélkül tovább passzolta.
Ekkor a bejárati ajtónk nyílása riasztott fel. Pont szemben volt a nappalival. Annyira belemerültem a jelenetbe, hogy nem hallottam a kulcs kattanását, de lehet, hogy be sem zártam. Kissé be voltam állva, nem emlékeztem tisztán. Megfordultam a díványon.
A pasim állt ott, Eric a barátaival, Marcusszal és Adammel. Onnan jól láthatták a tévét, és valószínűleg a lábamat és a vállamat is. Könnyen rájöhettek, hogy meztelen vagyok. Valószínűleg az is elég nyilvánvaló volt, mit műveltem eddig.
- Basszus, bocsi, drágám. Itthon felejtettem a tárcámat, a srácok meg el akartak kísérni. Ú, tényleg bocsi. - A pasim tényleg zavarban volt, és persze aranyos, én meg pontosan tisztában voltam vele, hogy nézhettem ki meztelenül a díványon. Mindkét barátja ismerős volt, lógtunk velünk már párszor, de csak egy éve jártunk és két hónapja költöztünk össze, úgyhogy nem ismertem őket túl behatóan.
Tisztában voltam vele, hogy még mindig ment a pornó; a csaj épp egy faszon lovagolt, a többiek pedig vadul verték a farkukat. A távirányítót méregettem a dohányzóasztalon. Nem hajolhattam le érte anélkül, hogy meg ne lássák a meztelen melleimet. Végiggondoltam a lehetőségeket: hagyjam, hogy pucéron lássanak, vagy hadd menjen tovább a pornó? Mégiscsak pasik voltak, sok pornót láttak már, úgyhogy hagytam, hadd menjen. De ha ezzel az erkölcsösséget akartam megőrizni, nagy hibát követtem el: a későbbiekben sokkal többet is élvezhettek belőlem, mint a melleim látványa.
Eric odamormogta a két haverjának, hogy egy perc és jön, és otthagyta ácsorogni őket, miközben keresni kezdte a tárcáját. Marcus becsukta maguk mögött az ajtót, és belülről bámulták Adammel a tévét.
- Várj csak egy kicsit! Mi ez?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.77 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 zsuzsika 2019. 02. 17. vasárnap 16:48
Nem rossz,de csak egy pornó forgatókönyv.
#12 Pavlov 2019. 01. 3. csütörtök 22:44
Köszönöm, örülök, hogy tetszik!
#11 cscsu50 2019. 01. 3. csütörtök 10:41
sima pornó,
#10 tcsabesz77 2019. 01. 3. csütörtök 07:34
10 pont
#9 Andreas6 2019. 01. 2. szerda 22:04
Szerintem sima pornó, nem több, de nem is kevesebb.
#8 sunyilo 2019. 01. 2. szerda 21:44
Jó darab...
#7 Barkas 2019. 01. 2. szerda 17:13
Jó barátokra mindig lehet számítani.10 pont.
#6 sztbali 2019. 01. 2. szerda 16:05
Kivételes remekmű!
#5 Jani47 2019. 01. 2. szerda 12:57
A jó batátok is bedobják közösbe a párjuka, ha igazi jó barátok. De ez eszükbe se jut. Ennyit a jó barátságról.Én nem engedtem volna meg, amig a többi feleség be nem száll a partiba.
#4 deajk2008 2019. 01. 2. szerda 11:14
Az anál nagyon jó... 9p
#3 veteran 2019. 01. 2. szerda 05:21
Jó barátokra mindig lehet számítani.10 pont.
#2 A57L 2019. 01. 2. szerda 04:00
10 pontos remekmű.
#1 Törté-Net 2019. 01. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?