A+ A-

One girl, one boy, one woman, one man 4. rész

avagy miért estek ki az angolok?
David óvatos, apró puszikkal ébresztgette feleségét, félve attól, miket fog mondania nő az este ellene elkövetett "merényletért", az eddig szűz popsija megkeféléséért.
- Hogy aludtál édesem? Alig bírlak felébreszteni! Olyan lettél mint egy téli álmot alvó kedves kis medvebocs. Minden egyes puszira halk morgással reagáltál. Mindegy, hogy az arcodra, az ajkadra, vagy a gyönyörű cicikéid gombjára kaptad! - suttogta neje fülébe az ébresztő kedves szavakat.
- Jaj David, úgy érzem magam, mint akin végigszáguldott egy tankhadosztály! A popóm lukacskája kicsit érzékeny maradt, de kevésbé volt fájdalmas a dolog, mint gondoltam. Ha nem lettél volna olyan elszánt, olyan rámenős, soha sem hagytam volna, hogy ott is magadévá tegyél! Nagyon elvarázsolhattál, ha ezt megengedtem Neked! Soha nem gondoltam volna, hogy a hátsó lukacskámba bele fogod dugni a farkad, de ezek után, ha máskor is ilyen kedves, izgató és ügyes leszel, valószínűleg megengedem. Végül is izgató szexis játék volt, és a végén jó nagyot élveztem én is. Ezt soha nem gondoltam volna! - mondta lassan magához térve a mély álomból Victoria.
- Szívecském, akkor mi legyen a hét végén? Jöhetnek velünk Spanyolországba Coleen és Wayne? Hogyan gondolod? - kérdezte David.
- Persze, jöjjenek csak. Biztosan jó társaság lesznek. Jót bulizunk, napozgatunk, vitorlázunk, fürdünk a tengerben, és közben a popsikám is kipiheni magát. - mondta Victoria.
David eszébe villant, mit is mesélt neki barátja a legtitkosabb vágyáról. Arra gondolt, ha Victoria rááll a dologra, bizony nem hogy megpihenne a feneke, de olyan kemény munkában lesz része barátja vastag farkától, mintha még egyszer elveszítené a szüzességét. Nem tudta eldönteni, elmondja - e kedvesének, miről beszélgettek Waynenel. Úgy döntött hallgat a dologról, lesz ami lesz alapon. A dolgok majd úgy alakulnak, ahogy az élet hozza őket. A napfény , a tenger, a lazító alkohol, a jó zene, a finoman erotikus beszélgetés vagy meghozza a közös szándékot egy jó gruppenszexhez, amiben természetesen ő is megdughatja Coleen feszes fiatal puncikáját, esetleg belátogathat a fenekébe is? Bár barátja szerint a lány a száját kivéve mindenütt szűz még, de hát ez múló állapot. Ha ő vehetné el valamelyik szüzességét, az ráadás ajándék lenne számára, mert szűz lánnyal már nem is emlékszik, mikor volt utoljára.
Igaz kedvese popsija tényleg szűz volt még tegnap estig, vagy nagyon jól játszotta el a szüzet, de egy teljesen szűz nőt felavatni, az azért mégis teljesen más dolog. Minden hírneve és vonzereje ellenére ritkán hozta a sors olyan helyzetbe, hogy érintetlen puncit, vagy popsit dughatott meg. A fiatal rajongó csajok, a fanok általában már régen túlestek a tűzkeresztségen, mire felajánlkoztak a hírneves sztárnak, és ő maga alá gyűrhette őket.
- Keljünk fel drágám, mert elkések a mai edzésről, és a mester a végén megkurtítja a hétvégi pihenőt! Akkor pedig vége a hosszú hétvégének, és előbb hazatérünk Spanyolországból, mintsem elindultunk volna.
- Akkor harcra fel! - kezdett feltápászkodni Victoria.
Gyors fürdés és a könnyű reggeli elfogyasztása után David kocsijába pattant és elindult az edzőtábor felé. Az utópálya felhajtó előtt két tizenéves feszes testű lány integetett, stoppolni akartak. David szeme rátapadt az integető karokat követő ringatózó kemény melleik izgalmas látványára. Ha most nem kellene edzésre menni, és az éjszaka nem elégült volna ki olyan viharosan, most megállna, és út közben valahol biztosan megdugná mindkettőjüket - gondolta vezetés közben, miközben besorolt az autópálya forgalmába.
Coleen és Wayne is együtt töltötték az éjszakát. A lány most semmire sem volt hajlandó, csak egy jó éjt puszival kívánt jó éjszakát vőlegényének. Wayne átölelte a lányt, a hátához simult, és nyugodt szuszogását hallgatva ő is álomba szenderült. Álmában megint Victoria testét szerette, vastag fasza bunkós végével feszegette a nő selymes hüvelyét, majd a nedves péniszt a nő fenéklyukába tuszkolta. Ekkor felriadt álmából, és érezte, hogy farka Coleen combjai között feszül, készen arra, hogy megöntözze az izmos kemény combokat. Ha egy pillanattal később ébred, megöntözi kedvese testét. Lüktető pénisze a lány vágytól harmatos puncijának simult. Nyirkosnak és forrónak érezte a lány bőrét a combjai között. Óvatosan megmozdult, és vesszeje hegyét kedvese csiklójához érintette. Észrevette, hogy a bársonyos bőrrel borított borsócska vágyakozva megrándul érintésétől. Érezte, hogy a vágy forró cseppje vándorútra indul a lány érintetlen puncijából. Kissé hátrább vonult, és a nedves ajkak szétnyíltak simogató hímvesszője érintésétől. Kedvese megmozdult álmában, és Wayne érezte, hogy a szétnyíló ajkak közé besiklik farka hegye. Coleen ébredezve aprókat mozdult az ágyon, és érezte a hüvelyébe éppen csak beleérő feszes hímtagot. Szemei ijedten pattantak ki feledve álmosságát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2014. 12. 11. csütörtök 06:19
8P
#3 listike 2013. 11. 26. kedd 16:03
Hol van a folytatás?
#2 Bratyó 2006. 07. 5. szerda 09:42
Remélem nem kell újabb világ versenyt várni,hogy legyen folytatást.
#1 Törté-Net 2006. 07. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?