A+ A-

One girl, one boy, one woman, one man 1. rész

avagy miért estek ki az angolok?
A csapat a fárasztó edzés végén az öltözőbe vonult. Volt, aki még dresszbe öltözve sétált, volt akin csak sportnadrág, és volt akin már csak az átizzadt alsónadrág feszült, amikor az edzőtábor épületének folyosóján a stopplis cipők éles kopogása közepette a csapat fürödni és átöltözni vonult. A játékosok levetkőzve sorban beálltak a zuhany alá, hogy a forró víz minél előbb kiáztassa izmaikból az edzés fáradtságát. David és Wayne nem siettek. A testükben felhalmozódott tejsav szintje lassan csillapodott, és ők fáradtan üldögéltek öltözőszekrényeik előtt a padon. A többiek már végeztek, mikor a csapat két ásza is a zuhany felé indult. Mindketten meztelenek voltak. David elismerő mosollyal arcán ballagott a mindenütt feszesen izmos Wayne mögött. Ilyen fiatal, és ennyire kidolgozott izomzatú férfitestet ritkán lát az ember még a focisták között is - gondolta elismerően. Beálltak a zuhany alá, és a forró víz kellemesen csapkodta bőrüket. David ekkor vette észre, hogy a fiatal Wayne nemi szerve félig megkeményedve emelkedni kezdett a kellemesen meleg víz simogató, verdeső hatására. A végén levő sötétpiros, körülmetélt buzogányfej formájú makk feszes bőre kezdett robbanás előtti állapotba kerülni.
- Mi van fiú, a barátnőd Coleen még mindig nem állt kötélnek? - kérdezte David.
- Nem akarja engedni, hogy szeressem, csak majd az esküvőnk után! -válaszolta Wayne.
- Magyarázd el neki, hogy a sok edzés miatt csak gyűlik benned a feszültség, és a végén a teljesítményed rovására megy!
- Mondtam neki, de azt mondta, vezessem le másképpen a feszültségemet!
- Akkor vegyél magadnak egy szép fiatal prostit, az talán segít! Vagy itt vannak a csapat körül lebzselő fiatal kis szukák. Bármelyikük szívesen szét teszi neked a lábait. Egy ilyen "egészségügyi numera" megnyugtat téged is. Feloldja benned a feszültséget és jobban tudsz a játékra koncentrálni. Akkor nem rúgsz akkora kapufákat mint ma! Majdnem kettétörted a keresztlécet! Ha a kapusunk nem kapja el ösztönösen a fejét a visszapattanó labda elől, már elvitte volna a mentő agyrázkódással! Ha tökéletes idegállapotban lennél, az ilyen labdák mind a hálóban kötnének ki!
- Azt mondta Coleen, ha megcsalom, itt hagy. Én pedig nagyon szeretem őt! Úgy érzem, benne megtaláltam életem párját. Ezt a kapcsolatot nem akarom egy prosti, vagy egy kis szuka forró puncija miatt kockára tenni! Csak ez az átkozott feszültség ne dolgozna bennem tudat alatt...
- Ha ilyen komoly a kapcsolatotok, és a jövőtöket is közösen képzelitek el, legalább költözzetek össze. Hátha akkor ő is belátóbb lesz.
- Már eljegyzést is ígértem neki, és az esküvőnket is tervezzük már, de nem akar előleget adni.
- Ha már a szűz puncikáját megtagadja tőled, legalább a popsijába engedjen be, vagy a gyönyörű ajkaival , vagy a kezével segítsen rajtad.
- Nem hajlandó egyikre sem. Majd az esküvőnk után, mondogatja.
- Akkor segíts te magadon. Verd ki magadnak!
- Ha tudnád, hányszor megteszem hetente! Így azért mégsem az igazi. Látod, meleget érez, még ha csak vizet is, és máris áll, mint a vitorlás hajód árbóca!
- Apropó - mondta David - a vitorlásról jut eszembe! A jövő hétvégénk szabad lesz. Ericson mester nem tart edzést. Gyertek el a barátnőddel, péntektől vasárnapig vitorlázunk egy jót négyesben. Hozzatok útlevelet is, átruccanunk repülővel Spanyolorszába. Bulizunk, pihenünk egy jót, és utána jobban bírjuk a terhelést. Vedd a meghívást 90 százalékig biztosra, mert Victoriával még nem beszéltem meg a dolgot, csak most jutott eszembe! Úgy gondolom, biztosan beleegyezik. A gyerekeinkre meg pár napig vigyáz majd a nagymama.
- Köszi a meghívást, szerintem a barátnőm is örülni fog neki. Imádja Coleen Victoriát, minden lemeze meg van neki! Tényleg, ők még nem is találkoztak egymással, és én is csak egyszer futottam össze a nejeddel. Csodálatos nő! Nagyon jó lehet neked! Szép nő, okos is, és gyönyörű a teste!
- No - no Wayne fiú! Még a végén dugdosnom kell előled az asszonyt, annyira dicséred!
- Csak az igazat mondtam. Két napja éjjel vele álmodtam, és reggel pizsamát meg ágyneműt kellett cserélnem, akkora spontán magömlésem volt álmomban. Akkora kitörést, amit produkáltam, csak az Etna csinált fénykorában. Egy egész álló napig békén hagytak a hormonjaim.
- Figyelj Wajne fiú! Ha megnyerjük az Európa Bajnokságot a góljaiddal, gondoskodom róla, hogy teljesüljön a legtitkosabb, legvágyottabb szexuális kívánságod! Gondold ki, mi legyen az. Két vagy három csaj, vagy több? Orális szex, anális szeretkezés? Fekete, fehér, ázsiai vagy dél-amerikai indián lány? Vagy fiú?
- Hülye vagy, a srácokra nem izgulok!
- Gondolkozz nagyfiú! És feltétlen beszéljétek meg Coleennal, hogy jöttök-e velünk? Én is beszélek Victoriával, és holnap edzés után pontosítjuk a kirándulást.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.45 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2014. 12. 10. szerda 05:59
9P
#5 listike 2013. 11. 26. kedd 07:34
Nagyon tetszett.
#4 papi 2013. 08. 28. szerda 06:23
Remélem ez csak a bevezető.
#3 soad 2005. 12. 27. kedd 11:31
hát sztem nem nagy durranás,de azért elviselhető!
#2 Pavlov 2004. 10. 12. kedd 15:23
Ennek egész véletlen nem a hírességek közt a helye?
#1 Törté-Net 2004. 10. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?