A+ A-

Pékségben kezdődött

1994-en történt, mikor nyugdijba mentem. 55 évesen, 10 éve elvált nő voltam. Szexuális érdeklődésem, hm.. egy kicsit maradi. Két partnerem volt a 10 évben, de abban semmi érdekes nem volt Nem akartam a nyugdíjaztatást, de nem volt más választásom. A pénz kevés volt, keresgéltem, valami plussz állás után.
Amúgy gyerekem nem volt, az én hibámból, de nagyon szerettem volna. Az alakom, így az egész testem, nagyon feszes, 30-as nőnek nézett ki. Nem nagy, de álló mellek, kemény popsi, és mindenhol szőrös, mert szerettem a természetettséget. Álláshirdetés útján kerültem abba a pékségbe, amiről a történet szól. Állandó éjszakai munkát vállaltam, mert elötte is úgy dolgoztam. A tulaj, egy 60 éves normális ember volt, alig láttam. Volt egy fia, kb 35 éves lehetett. Ő volt, aki a munkát irányította. Nem volt rajta semmi különös, sokáig észre sem vettem, hogy van egyáltalán. Egy külön helységben dolgoztam, ott készítettem elő a kis sütnivalókat. Fehér, combközép köpenyben, melltartó nélkül-ritkán hordok-normál
csipkés bugyiban. Fél év is eltelt, mikor hajnal fél kettőkor mögém lépett a tulaj fia.
Szeretném ezt a folyamatot is megismerni. Mondom, persze nézze csak. Mögöttem állt, és néha éreztem, hogy a keze a fenekemhez ér. Nem tulajdonítottam semmit az egésznek, de jól esett, de nem is tudom, hogy miért. Ez így telt el el, vagy három napig. A harmadik éjjel, mikor hozzámért, mondja, hogy milyen kemény a popsim. "Lenke, Magának milyen kemény a popsija. "Biztos viccel, mondtam Neki.
Egy hétig nem láttam utána, lehet, hogy zavarba jött. Kedden megjelent, nagyon vártam már a popsim simizését. Hátam mögé lépett, Jó estét Lenke!Hívjon inkább Lencsinek, mondtam Neki.
Rendben, de annak ára van, mondta. Mi lenne az? Meg szeretném puszilni a kemény fenekét!
Ezt, hogy gondolja Péter? A válasza egy kicsit pimaszra sikeredett-lehajolok és egyszerűen megpuszilom-mondta. Á, nem szeretnék én olyat, ott még senki nem puszilta meg, volt a válaszom.
Nem mondott semmit, csak elköszönt. Két hétig nem láttam, föttem a saját levemben, hogy mit tegyek.
Pénteken megjelent, nagyon izgatott lettem, hogy mi fog történni. Jóestét Lenke!
Nem, Lencsi, ahogy múltkor kértem, válaszoltam. Én is kértem akkor valamit, ami nem teljesült.
Mi is volt az, játszottam a hülyét? Megpuszilom a popsiját, és akkor Lencsi lesz.
Rendben, volt a gyors válaszom. Azonnal lehajolt, fölemelte a köpenyemet, és puszilgatni kezdte a fenekemet. Mivel hagyományos bugyit hordok, tulajdonképpen, csak a bugyimat érték a pusziai.
Jó párszor megtörtént ez, több éjszakán keresztül. Egyre jobban izgatott a dolog, éreztem, hogy be is nedvesedek. Egyik ilyen alkalomkor, azt mondja nekem Péter, hogy nagyon jó érzés neki, de csak a bugyimat tudja így elérni. Lencsi, nincs magának tanga bugyija? Nincs, nem is volt, és nem is lesz, volt a válaszom, de azért van megoldás. Holnap nem lesz rajtam. Rendben, válaszolta Péter.
Másnap éjjel bugyi nélkül vártam Pétert. Meg is jelent, látszott rajta, hogy izgatott és kiváncsi is egyben.
Köszönt, majd mögém lépett és megemelte a köpenyemet és elkezdte szó nélkül puszilgatni, csókolgatni a popsimat. Néha-néha aprókat bele is harapott. Mit ne mondjak, nagyon felizgultam. Mikor abbahagyta, mögém lépett, és két hála puszit nyomott az arcomra. Fenekemen éreztem, hogy a férfiassága, nagyon kemény. Ez így ment több éjszakán keresztül, és nagyon vártam a folytatást, mert éreztem, hogy ennyivel nem elégszik meg. Egyik éjjel érzem, hogy a puszik át-át váltanak finom nyelvcsapásokra. Nyelve finoman, de határozottan a popsim nyílását veszi célba. Először hárítani akartam, de annyira jól csinálta, hogy el is felejtettem, hogy hol van a nyelve. Nagyon sokáig nyalt, már-már az orgazmus határán voltam, mikor abbahagyta. Ez nagyon csodás volt, remegett a hangja.
Nekem is majdnem olyan jó volt, válaszoltam. Érthette, hogy mire gondolok, mert másnap, úgy és addig nyalta a popsimat míg egy halk-kibaszott jól nyalsz-jött ki a számom, majd egy hatalmasat élveztem.
Két nap múlva-nagyon vártam-megjelent, és arra kért, hogy vegyem le a köpenyemet.
Első gondolatom, na ezt azért mégsem, de válaszom az volt, ha le akarja venni gombolja ki. Két gombot kellett neki kigombolni, az alsó kettőt, a felső kettőt én már előtte kigomboltam. Valahol számítottam, hogy majd ezt szeretné. Szép lassan lehúzta rólam, ami alatt már semmi sem volt. Mivel háttal álltam Neki, csak a meztelen hátamat, meg a popsimat láthatta. Remegő hanggal mondta, gyönyörű tested van Lencsi. Előtte már tegeződtünk. Végig csókolta, nyalogatta az egész hátamat, karomat, lábaimat, majd következett a popsim. Azonnal a lényegre tért, nyalta, szívta a popsi nyílásomat. Jól behajoltam, hogy minél jobban hozzá férjen. Közben a kezei sem maradtak tétlen, símogatott, ahol csak tudott. Akkorát élveztem, hogy tiszta nedves lett még a combom is. Veled mi lesz? Annak is eljön az ideje, válaszolta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.46 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2014. 03. 4. kedd 07:09
Elég jó.
#11 mahorek 2012. 12. 21. péntek 18:22
A hölgy a barátnőm volt öt évig,sok benne a fantázia,de fizikálisan minden igaz!
#10 tomi19 2012. 10. 28. vasárnap 19:24
nyes
#9 Shavo 2012. 10. 19. péntek 11:39
Szerintem jó történet. smile
#8 gibbon2 2012. 10. 14. vasárnap 22:27
Jó!
#7 kisstomi23 2012. 10. 14. vasárnap 16:37
nem rosz-8
#6 v-ir-a 2012. 10. 12. péntek 23:03
bírom ezeket az 50-60 éves leopárdtestű gazellákat, akiket minden pasi megkíván smile
ennyi dugást milyen jól bírt nyes
és az az okos kutya nyes
#5 cervelo 2012. 10. 12. péntek 09:33
Ez nagyon jó!
#4 tiborg 2012. 10. 12. péntek 08:55
nem semmi,csak a vegen felebredtel,hogy a bilibe log a kezed....
#3 Rinaldo 2012. 10. 12. péntek 08:07
Nem semmi ribanc nő szét dugatva minden luka kutyával is.
#2 genius33 2012. 10. 12. péntek 06:39
Tök jóóóó nyes
#1 Törté-Net 2012. 10. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?