A+ A-

One girl, one boy, one woman, one man 5. rész

Victoria és David az asszony születésnapját ünnepelték kettesben egy jó nevű étteremben. Éppen a vacsorát lezáró desszertnél tartottak, közben csendesen beszélgettek.
- Tudod, milyen fontos vagy nekem? Minden fiatalkori kilengésünk ellenére Te vagy életem legfontosabb része, megelőzve közös gyermekeinket is. Te adtad meg számomra a legfontosabbat, a boldogságot. Te voltál és vagy is a szex istennőm, aki minden vágyamat kielégítette és reményeim szerint ki is fogja elégíteni! - mondta David a feleségének.
- Te is megadtál nekem mindent, szerelmet, boldogságot, titkos vágyaim kielégítését. Férjem, szeretőm, barátom voltál és maradsz is minden bizonnyal életünk során. Együtt voltunk jóban, rosszban! Soha nem tudott elválasztani bennünket sem a szexuális vágy mások iránt, sem a kisebb szerelemnek gondolt vonzalmak. Mindig vissza találtunk egymáshoz! - mondta Victoria, és férje felé nyújtotta a kezét.
David megfogta a felé nyújtott kezet, tenyerébe szorította, ráhajolt és finom csókot lehelt neje mindkét kézfejére. Ez bizony így volt -gondolta. Eszébe jutottak kalandozásaik, amikor megcsalták egymást, olykor egymás előtt is, a gruppizások, amikor együtt keféltek másokkal, a szerelemnek tűnő vonzódások, amikor a másiktól elvonulva, az új kapcsolattal élvezték szexualitásuk kiteljesedését. Gondolataikba merülve, de egymás szemében elmélyedve gondolták végig eddigi életüket.
A vacsorának véget vetve hazatértek, ahol a gyerekek már aludni tértek. A házvezetőnő már ellátta őket, bár már szinte felnőttek voltak, de ügyelni kellett rájuk. David elővett két poharat és a hűtőhöz ment. Kivett egy üveg bort, ami kellemes hőmérsékletűre volt lehűtve. Az üveg egyből bepárásodott. Kihúzta a dugót és öntött a poharakba. Az egyiket Victoria felé nyújtotta.
- Egészségedre drágám! - mondta.
- Köszönöm szívem, neked is egészségedre!
Gondolataikba merülve ültek egymás mellett. Koccintottak, majd belekortyoltak a pohárba. Szótlanul iszogattak, gondolataik kergették egymást, felelevenedett a múlt mindkettőjük fejében. Egymáshoz dőlt testükben éledezett a vágy. Lassan a poharaik kiürültek.
- Gyere édesem, zuhanyozzunk le és menjünk az ágyba! Elég késő van már. -szólt a férfi a nőhöz.
Felálltak és a fürdőszoba felé vették az irányt. Menet közben Victoria erotikusan mozogva a ruha gombjait elkezdte kigombolni, majd lassan a földre csúsztatta a mini ruhát. Alatta csak a feszesre műtött melleket alig takaró szexis melltartó és egy popsit alig takaró nagyon erotikus szexi kis tanga volt, átlátszó, amely nem rejtette el a frissen kopaszra borotvált puncijának körvonalait, amelynek ajkai már nyiladoztak a vágytól. Teste megborzongott, mellbimbói hegyesedtek, majd átszúrták a vékony melltartó anyagát. Érezte, hogy hüvelyét a vágy párája vonta be, annyira akarta már a párját. David kedvtelve figyelte felesége kívánatos testét, ami egyre jobban lemeztelenedett. Figyelte a keményen domborodó popsiját, ami annyi gyönyört nyújtott számára az együtt töltött hosszú évek szeretkezései és olykor vad baszásai során. Fülében visszacsengtek Victoria fájdalommal teli kéjes sikításai, miközben farka kegyetlenül behatolt teste feszes, és még mindig nehezen táguló segglyukába. Felesége után ballagott, miközben megszabadult ruhájától. Közben Victoria is lemeztelenítette testét, és kecsesen lehajolva megnézte a kádba csobogó víz hőmérsékletét. Kellemesnek találta, és egyik lábát megemelve a kádba lépett, majd beleült. David gyönyörködve nézte neje testét, ami az orvostudománynak hála, szinte kislányosan feszes volt. Az öt évvel ezelőttinél kisebbre műtött mellein a kitüremkedő bimbók kibökve a víz felszínét, keményen meredtek a plafon felé. A nő szája mosolyra húzódott, meglátva az ébredező vágyat férje arcán.
- Gyere szívem! - invitálta párját a kellemesen meleg vízbe.
Látta emelkedő férfiasságát, ami annyi kellemes szerelmes éjszakát adott beindult, vágyakozó testének, puncijának, elméjének. David belépett a kádba felesége teste mellé. Mögé került, és magához szorította az asszonyt. Férfiassága a nő fenekének feszült, végig siklott annak vágatában. A nő előre dőlt, és az ágaskodó pénisz csiklójának ütközött, finoman izgatva nemi szervét. A csikló már nem csak a víztől volt nedves, hanem a vágy nedvei is síkossá tették.
- Itt a kádban tegyelek magamévá, vagy fürdés után az ágyunkban, és újra jöhetünk fürödni? - hallotta a nő párja hangját.
- Ha akarod itt is beléd ülhetek! Hová akarsz bejutni? A puncikámba, vagy a popómba? - kérdezte férjét, akinek vágyát a kőkemény pénisze remegése jelezte.
- Most csak egy gyors menetet kérek Tőled. Tudod, hogy holnap délelőtt indulunk nagy fiunkkal Brazíliába a foci világbajnokságra!
- Tudom, és érzem, hogy máris felizgatnak a brazil tündérek keményre táncolt popói. A farkad szinte kettévágja a testem!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.69 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 01. 1. péntek 14:18
Úgydöntöttünk a feleségemmel hogy unaloműzésnek elment mind a idáigelolvasott összes rész.
#8 Ulysses 2014. 12. 15. hétfő 19:24
Az az éttermi párbeszéd nagyon nyálasra sikerült.
A többi is elég erőltetett.
#7 papi 2014. 12. 11. csütörtök 19:51
nem nagy durranás
#6 A57L 2014. 12. 10. szerda 10:21
Nekem nem tetszett.
#5 Rinaldo 2014. 12. 10. szerda 09:59
jó.
#4 gyuri0926 2014. 12. 10. szerda 08:12
Igen gyenge semmiről sem szól . És miért csak 1 db a mai történet ???????????
#3 zsuzsika 2014. 12. 10. szerda 06:50
Közepes.
#2 feherfabia 2014. 12. 10. szerda 05:44
7P
#1 Törté-Net 2014. 12. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?