A+ A-

One girl, one boy, one woman, one man 2. rész - avagy miért estek ki az angolok?

Wayne a kocsijában ült, és a sűrű gépjármű folyamban araszolt Coleen kis lakása felé. A házacska az autópályán 30 mérföldnyire volt az edzőtábortól. Normál esetben nem lett volna hosszú az út, de a beállt koraesti csúcsban már egy órája zötykölődött a célja felé. Eddig az út háromnegyedét tette meg. Gondolatai a Daviddel folytatott beszélgetés körül forogtak. Azon töprengett, meg merje-e mondani barátjának, hogy mi a legtitkosabb szexuáls vágya. Még önmagának is csak félve merte bevallani, hogy gondolatai David felesége, Victoria körül forogtak. Pár éve sihederként egy Spice Girls hangversenyen látta és kívánta meg Victoriát. Az akkor még független, magányosan élő sztár lány izmosan ficánkoló kebleit, és keményen ruganyos popsiját nem tudta kiverni a fejéből. Azóta, ha magányosan maszturbált, mindig a nő melleit szorongatta képzeletében, ajkaival kemény bimbóit marcangolta, és elélvezni a nedvesen szorongató punciban tett hosszú kirándulás után a vastag farkára húzott izmosánusz barnás rózsaszín gyűrűi mögött a forró végbélben tudott. Ábrándozásából mobilja csengő hangja térítette vissza a valóságba. A kijelzőn látta Coleen képét, így tudta, hogy a barátnője hívja.
- Szia szivi, itt araszolok feléd a csúcsforgalomban. Meg akartalak lepni, azért nem telefonáltam Neked!- mondta a lánynak.
- Szia Wayne! Nem tudtam mi van veled. Ma még nem hallottam a hangodat! - csicseregte a lány hangján a mobil.
- Gondoltam megleplek egy váratlan látogatással. Elmegyünk, vacsizunk egy jót, és közben dumálunk egy nagyot. Képzeld el kaptunk egy meghívást, egy fantasztikus ajánlatot. A hét végén elmehetnénk kirándulni Daviddel és Victoriával! Na mit szólsz? Tedd szabaddá Magad! Ok?
- Hú, ez nagyon váratlan, de nagyon kellemes meglepetés. - válaszolta a lány.
- Gondold végig, amíg odaérek Hozzád! Még fél óra körülbelül, és ott leszek.
- Vigyázz szivem út közben. Várlak nagyon! Amíg megjössz, csinálok valami jó vacsorát is. Itt alszol nálam éjszaka? - kérdezte a lány.
- Ha megengeded, örömmel. Nem lenne kedvem ebben a melegben és nagy forgalomban teli hassal visszafelé vezetni. Jobb lenne holnap délelőtt. Az edzésre úgyis visszaérek!
- Várlak Kedvesem! Szia, megyek intézni a vacsoránkat!
- Szia Drágám! Sietek, ahogy csak lehet Hozzád!
- Légy óvatos út közben Wayne! Puszi Neked, szia, és várlak!- búcsúzott a lány.
- Vigyázok, sietek, és csókollak Szivem! Szia. - köszönt el a fiú.
Waynet a telefon beszélgetés visszahozta a valóságba. Már a forgalomra figyelt. A mellette lévő sávban araszoló kocsit egy fiatal, barna félhosszú hajú nő vezette. Az arca morcos volt. Türelmetlenül tekingetett ballra - jobbra, melyik sávban lehetne gyorsabban haladni. A 25 - 30 év körüli nőnek valószínűleg nem volt klíma a kocsijában, mert mélyen kivágott pulóverét egyik kezével emelgette és lefelé húzogatta, így hűtve felforrósodott testét a kánikulai angol koraestében. Jé, nincs rajta melltartó! - fedezte fel Wayne, mert a nő egy óvatlan mozdulattal bal mellbimbóját is kibuktatta a pulóver mély kivágásán. A fiú szemei rátapadtak a szép női mell kikandikáló ékességére. Figyelmét teljesen lekötötte a látvány. A nő ránézett, és észrevette, hogy a férfi tekintete keblének domborulataira tapad. Lenézett, és az arcát elöntötte a pír. Szégyenlős gyors mozdulattal buktatta vissza helyére a fiatal férfit megigéző keblét. Wayne előre nézett és a fékre taposott. Kocsija centiméterekre állt meg az előtte lefékező autó mögött. Mosolyogva bólintott az ismeretlen nő felé, mintegy megköszönve a véletlenül kapott élményt. A nő ekkor ismerte meg a fiatal válogatott focistát, akinek képét sok - sok magazin címlapján látta az utóbbi időben. Ajkai szégyenlős mosolyra húzódtak, majd biccentve gázt adott, és az előtte meglóduló sornak köszönhetően elhúzott a fiú mellett. Lassacskán megindult mindegyik sor. Wayne negyedórás folyamatos haladás után a szélső sávba húzódott, majd lekanyarodott az autópályáról. A kis forgalmú mellékúton még tíz perc vezetés várt rá, mire megérkezett Coleen kis házához. Az épületet kis virágos kert választotta el az úttól. A fiú leállt a ház elé, majd a kocsiból kipattanva megindult a ház felé. A kertben letört egy szál vörös rózsát, a fogai közé szorította és becsöngetett. Coleen vidáman csilingelő hangját hallotta:
- Szia Wayne drágám! Azonnal nyitom!
Kitárta a bejáratot és megpillantotta a fiút, ajkai között a szál rózsával. Az egyik tüske felsértette az alsó ajkát, és egy piros vércsepp méltóságteljes lassúsággal gördült lefelé az állán. A lány meglepve vette ki a fiú szájából a virágot, szemét le nem véve a vércseppről.
- Szivem, látom a véredet adod értem! - mondta kedvesen a barátjának.
- Szia Csillagom! Végre megérkeztem. Látod, vérben, verejtékben, de a Tiéd vagyok! - felelte a fiú.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2014. 12. 10. szerda 06:19
10P
#3 listike 2013. 11. 26. kedd 09:14
Egész jól alakul.
#2 Pavlov 2005. 12. 24. szombat 14:43
végre egy történt a hírességekről! nem rossz
#1 Törté-Net 2005. 12. 24. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?