A+ A-

One girl, one boy, one woman, one man 3. rész

avagy miért estek ki az angolok?
A hálószoba ablakán bekandikáló nyári napfény sugara az ébredező Wayne és Coleen szemébe sütve ébresztgette a szerelmeseket. A fiú szemét kinyitva örömmel látta kedvese megelégedett arcát. Az esti közös kéj kielégülése csillogott a lány szemeiben. Megpuszilta szerelme ajkát, majd arcát két keze közé fogva nyelvével óvatosan ajkai közé hatolt. Végig simította a bársonyos simaságú fogsort, majd kergetőzni kezdett a lány nyelvével. Ínyenc módjára ízlelgette Coleen szájának reggel is üde ízeit.
- Finom vagy kedvesem! -mondta a lány, félbeszakítva az egyre erotikusabbá váló csókot- de ne merüljünk bele, mert elkésel a mai edzésről!
- Igazad van szívem, de nagyon vágyom arra, hogy egy egész napot, de inkább egy egész életet együtt tölthessünk!- válaszolta a fiú, újra kezei közé fogva a lány arcát.
Ajkaik összeforrtak egy forró szenvedélyes csókban. A fiú kezének nem tudván parancsolni, óvatosan megfogta kedvese telt feszülő mellét. Tenyerét szinte szúrta a lány mellének keményedő bimbója. Lesimította kedvese kebléről a hálóing vékony anyagát, és ajkai közé szorította az érett eperszem nagyságú bimbót. Nyelvével óvatosan cirógatta a cicibimbó hegyét. A lány elégedetten, kéjesen mormogott. Fokozódó izgalma ellenére így szólt párjához:
- Wajne szívem! Nagyon jólesik amit csinálsz, de tényleg elkésel! Még gyorsan tusolnod is kell, meg reggelizni is pár falatot, különben összeesel az edzésen.
- Igazad van drágám. Sajnálom, hogy nincs időnk, de az öreg megnyúz, ha elkések.
A fiú felkelt az ágyról és zuhanyozni indult, a lány gyorsan megterített a kis konyhában és asztalra tette a reggelit. Ekkor lépett ki Wayne a fürdőszobából, már felöltözve.
- Coleen szívem! Mondhatom Davidnek, hogy élünk a lehetőséggel és elmegyünk velük kirándulni?
- Örömmel megyek veled és velük is! Biztosan nagy élmény lesz velük együtt tölteni az időt.
Reggeli után Wayne beült a kocsijába és elindult az edzőtáborba. A lány szerelmes tekintettel követte kedvese kocsiját, amíg az kikanyarodott az utcából. A fiú a gyér forgalomban gondolataiba merülve haladt. Az elmúlt este nagy öröme, kedvese iránt érzett szerelme keveredett a hatalmas vággyal, ami akkor kerítette hatalmába, amikor Victoria izmos popsija jutott eszébe. Végig simított hímtagján és érezte, hogy teljesen megkeményedett az izgalomtól. Azon gondolkodott, hogyan mondja el barátjának Davidnek legtitkosabb vágyát, hogy az ne legyen bántó, és elutasításra is lehetőséget adjon, de ne érezze vereségnek, ha barátja nemet mond. Igazából nem is hitte, hogy vágya valóra válhat. Lassan kezdett lehiggadni, amikor az edzőtábor kapujához ért. Az egyenruhás őr tisztelgett, és megismerve a fiatal játékost, a klasszisnak kijáró tisztelettel intett Waynnek, hogy haladjon tovább a zárt parkoló felé. Amikor lefékezett az öltözőajtó előtt, David nevetve fogadta:
- Mi van fiú? Hogy sikerült az este? Van sikerélményed, vagy mai is a kapufákat igyekszel eltörni?
- Majd edzés után megbeszéljük! De a kapusainkat már előre sajnálom! - felelte barátjának, miközben arcát elöntötte a jókedv mosolya.
Az edzés pörgősen, ritmusosan folyt. Semmi különös nem történt azon kívül, hogy David átadásaiból Wajne számolatlanul rúgta a gólokat. Ericsson mester meg is jegyezte:
- Wajne fiam! Hagy néhány jól sikerült lövést az EB-re is!
- Igenis mester!- felelte a fiú, akinek szárnyaló jókedve társaira is átragadt.
Viccelődve, egymást barátian ugratva végezték az edző által előírt gyakorlatokat. A gyakorlás végén a fáradtság legkisebb jele nélkül vonultak az öltözőbe. Zuhanyozás közben Wayne és David beszélgetni kezdtek.
- Nos, mi a helyzet? Jöttök velünk Spanyolországba?- kérdezte David barátjától.
- Megbeszéltük Coleennal a dolgot. Ő is örömmel jönne, ha még tartjátok az ajánlatotokat. Szabaddá tudta tenni magát, úgy hogy részünkről nincs akadálya a kiruccanásnak a hét végén.- felelte Wayne.
- Felöltözünk aztán igyunk egy jó sört, Ok?
- Rendben, igyunk egyet.
Öltözés után beültek az edzőtábor épületében található pubba. Mindketten nézték az eléjük tett poharat. A sötétbarna vöröses Guiness tetején vékony fehér hab úszott. A légkondi kellemes hűvös levegőt árasztott a helységben.
- Na mesélj fiú! Mi történt az este? Engedett végre a barátnőd? -kérdezte David
- Még nem egészen, de jó úton járunk! - felelte Wayne
- Akkor talán térjünk át a legtitkosabb szexuális álmodra!
Wajne felemelte poharát, és nagyot kortyolt a habzó italból. A kellemes ízű nedű szétáradt a szájában, miközben feje lassan vörösödni kezdett.
- Bátran kezdj bele! - szólt David a már verejtékezni kezdő barátjához. - Nem lehet olyan szörnyű dolog, mert a szex minden formája jó, ami mindkét félnek jól esik!
- Hát nem is tudom, bele merjek e kezdeni! - motyogta maga elé Wayne, szégyenlősen lehajtva a fejét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.7 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 feherfabia 2014. 12. 10. szerda 06:38
9P
#2 listike 2013. 11. 26. kedd 13:49
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2006. 01. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?