A+ A-

Grfa 4. rész

A történet homoszexuális elemeket is tartalmaz!
Vandának váratlanul el kellett utaznia két napra, egy távoli rokona temetésére.
Úgy gondoltam itt az alkalom, hogy kipróbáljam én is a hintaszékben a nagyapával.
Mióta a barátnőm beszélt róla, igen piszkálta a fantáziám, hogy milyen is lehet.
Vacsora után a teraszon borozgattunk, és a nagyapa sodort két száll cigit, amit nagy áhítattal és mégnagyobb élvezettel szívtunk el. Puncim már nagyon bizsergett, kénytelen voltam én kezdeményezni. Fűrdőköppenyem ledobtam, odamentem hozzá, szerencsére most is csak egy törölköző volt rajt. Levettem róla, az ölébe ültem, és csókokkal halmoztam el. Éreztem, hogy a forró nedves puncim simogatja.
- Kicsim teljesen be vagy indulva, miért nem szóltál előbb.
- Nagyon kívánlak, és a hintaszékben akarok veled dugni - -válaszoltam határozottan.
- Ahogy parancsolja az én kis hercegnőm.
Az ölébe vett, a hintaszékhez vitt, beleült, és engem ráültetett a már kőkeményen meredező farkára. Óvatosan engedett rá az isteni nyársra, ahogy tövig belém hatolt, elkezdett hintázni a székkel. Fantasztikus volt, éreztem a forró lüktető fasz mozgását, ami mint egy dugattyú járt bennem. Érdekes, megfigyeltem, ha gyepet szívunk utána a szex sokkal jobb. Sokkal érzékenyebb, és gátlástalanabb vagyok ilyenkor. Az orgazmus pedig százszor jobb, mint józan állapotban. Nagyapa a melleimet szopogatta, majd dorongját kihúzta a hüvelyemből, és finoman a csiklómhoz érintette. Ahogy a hintaszék billegett alattunk, úgy dörgölte kemény faszát érzékeny klitoriszomhoz. Ordítva élveztem, ő pedig a hasamra lövellte a forró ondóját. Izzadtan, lihegve pihentünk egymáson. Úgy láttam, hogy a bokrokból valaki figyel bennünket, először azt hittem hallucinálok, ilyenkor elő szokott fordulni.
- Azt hiszem valaki meglesett bennünket a bokorból - -súgtam a nagyapa fülébe.
- Ez csak Olivér lehet, de most megleckéztetem.
- Oli! Azonnal gyere ide, ne akard, hogy én menjek oda érted - -kiáltotta mérgesen.
Leszegett fejjel somfordált elő a bokrok mögül, látszott rajt nagyon fél. Ahogy felért a teraszra láttam, hogy a nadrágja ki van dudorodva.
- Meglestél bennünket, ezért most megbüntetlek, vetkőzz le - -szólt rá szigorúan.
Levetette a pólóját, és letolta a sortját, farka keményen ágaskodott.
- Úgy látom tetszett, amit láttál - -mérte végig kíváncsian a meztelen fiút.
A térdére fektette az ijedt fiút, és néhányszor rápaskolt a fenekére, ami bíborszínű lett az ütésektől. Nem ütött nagyokat, de Oli mégis sírva csúszott le a földre, és csókolgatni kezdte a nagyapa lábát. Majd egyre feljebb haladt, elérte a félkemény fütykösét, és finoman nyalogatni kezdte.
- Nézd, mit csinál ez a gyerek - -kiáltott fel meglepetten.
- Hagyd csak, meglátod isteni élményben lesz részed - -nyugtatgattam
Nagyapa hátradölt, és hagyta, hogy Oli a szájával kényeztesse. Gondolom ezt a technikát Oli az intézetben tanulhatta, ahol köztudott, hogy az idősebb fiúk kihasználják a fiatalabbakat.
Kissé bódultan, de kíváncsian néztem őket, nagyon erotikus volt, ahogy a még szinte gyerek Oli egyre intenzívebben szopja a meglett komoly férfi hatalmasra duzzadt farkát.
- Fiúk, velem mi lesz? - -kérdeztem sértődötten.
- Őrület mit tud ez a gyerek, sokkal jobban szopik, mint a nők - -ámuldozott
A teraszon lévő tölgyfa asztalra feküdtem, nagyapa hozzám küldte a fiút, hogy engem is kényeztessen orálisan. Oli finoman nyalogatta a lucskos pinámat, nyelvét ameddig tudta a hüvelyembe tolta. Miközben a nyelvével a combjaim közt ügyeskedett a fenekét teljesen kipucsította, amitől a nagyapa indult be. A fiú mögé somfordált, farpofáit széthúzta, és birtokba vette a segglyukát.
- ahhhh - -nyögött fel csodálkozva a fiú
Gondoltam a nagyapa segítségére sietek, lecsúsztam az asztalról, és Olivért nyugtatgattam.
- Ne félj Oli, a gazda szeret téged, járj te is a kedvében, meglátod hálás lesz.
Megsimogattam a fejét, megpróbált mosolyogni, és hinni nekem, de úgy éreztem igazán egyik sem sikerült. Szemügyre vettem őket, erotikus látvány volt, ahogy az érett, szőrős, izmos férfitest birtokba veszi a lányos, fehérbőrű fiatal fiút. Olvastam valahol, hogy az ókori görögöknél volt szokás, hogy a meglett, marcona katonák fiatal fiúkkal mulatták az időt.
Nagyapám hangosan lihegve tolta tövig a farkát a még mindig rémült fiú végbelébe, majd megállt, és simogatni kezdte a hátát, és a fenekét. Oli görcsösen kapaszkodott az asztal szélébe, de már kezdte élvezni a dolgot, farka keményedni kezdett.
Lenyűgöző volt látni, ahogy a két férfi test összeforr, nagyapapa a fiú lábai közé nyúlt, megfogta a kemény dorongot. Ütemesen fejni kezdte, és ugyanabban a ritmusban baszta Oli szűk, szűz lyukát. A fiú most is hamar elélvezett, nagyapa hangosan hörögve, egyre keményebben ostromolta a fiú kitágult ánuszát. Majd megfeszült a teste, és zihálva élvezett a fiúba. Aki szűkölve fogadta magába a férfi forró ondóját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (193 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2015. 08. 5. szerda 05:39
Nem tetszett!
#9 papi 2013. 04. 13. szombat 08:31
Ez egy kicsit már túlzás.
#8 v-ir-a 2013. 02. 12. kedd 23:05
nem rontota el...sőt smile
#7 genius33 2013. 02. 12. kedd 08:55
Szerintem sem... az a homo rész elrontotta.
#6 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 20:30
Na, a homo nem kellett volna!
#5 Sun 2009. 05. 4. hétfő 14:13
Az nem értem, hogy ilyen jó történeteket miért kell ilyen homo baxással el rontani??? Így sokat veszít a varázsából, legalább is szerintem!
#4 Süni 2005. 05. 18. szerda 19:52
Van még ebben a történetben tartalék, jöhet a folytatás.
#3 Sasha 2005. 05. 16. hétfő 20:51
ill. már kimerítetted az összes variációt
#2 Sasha 2005. 05. 16. hétfő 20:51
Azt hiszem, lassan kifogytak a lehetőségek, hogy ki kivel kufircolhat... :-)
#1 Törté-Net 2005. 05. 15. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?