A+ A-

Grfa 2. rész

Hamar elérkezett a nyári szünido, nagyapám most is az állomáson várt. Erre a nyárra már készültem, írattam fogamzásgátló tablettát, reméltem így még felszabadultabban tudunk majd szeretkezni.
- Mi a meglepetésed, áruld el? - -kérleltem
- Ezt a rövid idot bírd ki, mindjárt otthon leszünk. Azt viszont elárulhatom, hogy nem csak
ketten leszünk. Van egy alkalmazottam, aki rendben tartja a házat, mos, fozz, segít a
házkörül .
- Az a gyanúm, hogy ez az alkalmazott no, ugye.
- Igen no - -válaszolta mosolyogva. Vandának hívják, és törpe.
Megérkeztünk a tanyára, de nem a ház elott álltunk meg, hanem az istálló felé vettük az irány. Ahogy közelebb értünk láttam, hogy fel van újítva az épület, nagyapám kinyitotta elottem az istálló ajtaját. Bent két gyönyöru ló állt, egy koromfekete kanca, és egy almás-deres csodör.
- Íme a meglepetésem, tavaly többször mondtad milyen jó lenne, ha lovagolni lehetne .Úgy
gondoltam, meglepem magunkat, valamikor én is nagyon szerettem lovagolni.
A fekete kanca a tiéd, Villámnak hívom az elso szeretkezésünk emlékére, a csodört, pedig Dinamitnak, majd a fedeztetésnél meglátod miért.
Gyönyöruek voltak, a meglepetéstol alig jutottam szóhoz, csókokkal halmoztam el nagyapát.
- Gyere, ebédeljünk utána kilovagolunk - -húzott ki az istállóból.
A házba érve Vanda fogadott bennünket, és valóban törpe volt. Mosolygós, kedves teremtésnek tunt, a korát nehéz volt meghatározni, úgy harminc év körülinek saccoltam. Fürgén, gyorsan szolgált ki bennünket, leste nagyapám minden mozdulatát. Hamar befejeztem az evést, és már szaladtam is az istállóba. Lovam felszerszámozása nem okozott gondot, évekig lovagoltam. Nagyapám is elkészült az övével, jöhetett a vágta. Kancám hamar elfogadott, szinte eggyé váltunk, úgy száguldottunk a mezon, és a szuk erdei ösvényeken. Nagyapám nehezen tartotta az iramot velem, egy kis erdei tisztáson megvártam. Lovainkat kikötöttük, ráérosen legelésztek.
- Nagyon hiányoztál, és szeretném megköszönni az ajándékot - bújtam hozzá.
A nadrágjába nyúltam, és éreztem, kezd keményedni, o is már a bugyimba matatott. Tudtára adtam, hogy szedem a tablettát, nem kel már vigyáznia. Levetkoztettük egymást, és én négykézlábra ereszkedtem.
- Úgy akarom, ahogy a lovak csinálják.
O mögém térdelt, és hátulról hatolt belém. Nedves puncim éhesen fogadta be a kemény forró faszt. Jól megjáratta bennem a lompost, majd csípom megmarkolta, és ütemesen magához húzott. Amikor a szorös ágyéka a fenekemhez csapódott, kemény farka tövig bennem volt.
Egyre vadabbul lökodött, de nagyon jó érzés volt. Majd hirtelen, hörögve, lüktetve tele spriccelte forró barlangom. Kicsit nehezteltem rá, hogy elkapkodta a dolgot, és csak magával törodött. De ezt annak tudtam be, hogy régen találkoztunk, és most eloször nem kellett megszakítania a közösülést.
A tanyára visszaérve elláttuk a lovakat, letusoltunk és megvacsoráztunk. Nagyapán szokás szerint csak egy törölközo volt, én is csak egy rövid furdoköppenyt viseltem.
Vanda sürgött, forgott körülöttünk, fantasztikus vacsorát rittyentett. Vacsora után lepakolt, és visszatért a konyhába rendet rakni. Kiültünk a teraszra, borozgattunk. Nagyapám elmesélte, hogy került hozzá a no.
Hirdetést adott fel, sokan jelentkeztek, de amikor megtudták, hogy egy tanyán kell élni megfutamodtak. Vandának minden megfelelt, elotte egy cirkuszban dolgozott, és úgy érezte kiöregedett. Nyugodt életre vágyott, és az intézetben nevelkedo, mentálisan sérült, tizennégy éves, néma fiát is szerette volna magához venni. De ehhez az kellett, hogy legyen állandó munkája, és bejelentett állandó lakhelye, mert ezek nélkül a gyámügy szóba sem állt vele. Alkut kötöttek, amennyiben nagyapám meg lesz elégedve vele, mindent el fog követni, hogy megszerezhesse a fiát, és itt élhetnek a tanyán. Miközben mesélt, dohányt vett elo, és három cigarettát sodort. Meglepo volt, mert eddig nem láttam dohányozni.
- Tudod kicsim ezt még Hollandiában kedveltem meg, egy ideig nem szívtam, de nemrég
kaptam ezt a nagyon jó minoségu anyagot, így hát újból rápöfékelek néha.
Megkínált az egyik szállal, a másikat a beérkezo Vanda kapta, a harmadikra o maga gyújtott rá. Mutatták, hogy komótosan lassan szívjam, nehéz, édeskés füst terjengett körülöttünk. Egyre felszabadultabbnak, és boldogabbnak éreztem magam.
- Jöjjön Vanda, mutassuk meg a kis hercegnonek, hogy szoktuk mulatni az idot.
- Parancsára gazdám - -felelte a kis hölgy, és pillanatok alatt levetkozött.
Alaposan szemügyre vettem, a karjai és a lábai kurták voltak, viszont a mellei szépen gömbölyödtek.A lábai közt hatalmas fekete bozont virított. A nagyapához ment, levette róla a törölközot, és félkemény szerszámját a szájába vette. Finoman szopta, a kis kezével pedig lassan fejni kezdte. Nagyon erotikus volt amit láttam, bizsergett a lábam köze, magamhoz nyúltam. Nagyapám észre vette, valamit mondott Vandának, láttam felém int a fejével.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.08 pont (190 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 08. 4. kedd 06:24
Közepes!
#5 papi 2013. 04. 13. szombat 08:28
Nagyon ügyes
#4 genius33 2013. 02. 12. kedd 08:41
Fantasztikus!
#3 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 20:25
A ló azért nem kellett volna. Közepes.
#2 Chad 2005. 05. 9. hétfő 22:27
"A fekete kanca a tiéd, Villámnak hívom az elso szeretkezésünk emlékére"
ez így kurvára félreérthető :)))
#1 Törté-Net 2005. 05. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?