Erdei történet 4. rész

Szavazás átlaga: 6.49 pont (100 szavazat)
Megjelenés: 2005. március 15.
Hossz: 11 743 karakter
Elolvasva: 32 374 alkalommal
Délután közölte velem Marcsi, hogy miután ilyen rendesen ellátom a házimunkát, kapok egy kis ajándékot. Bár nem tudtam, hogy örüljek-e neki, de a dicséret jól esett. Ekkor behozták a házba a lányt. Látszott rajta, hogy nem hagyták unatkozni a férfiak az elmúlt pár órában. Marcsi utasította a két férfit, hogy kötözzék meg a melleit. Ez abból állt, hogy kötéllel szorosan körbetekerték mindkét mellét, majd megcsomózták a kötelet. A lány mellei ettől elkezdtek sötétvörösre, majd lilára színeződni. Ekkor Marcsi hanyattlökte a lányt az ágyra, majd letolta a ruháját és föléguggolt. Utasította, hogy nyalja ki, de rendesen, mert ha nem élvez elég nagyot, úgy megbánja. Ott a szemem láttára a lány kinyalta Marcsit, aki rendesen el is élvezett. Ettől az egyik férfinak is erekciója lett, majd súgott valamit Marcsinak, aki nevetett rajta:
– Hát persze, ha akarod a tied! – Erre a férfi elővette szerszámát és a lány szájába nyomta, aki azt is szorgalmasan elkezdte szopni. Nekem mindezt végig kellett néznem. Persze titokban élveztem is a dolgot. Mivel most egy kicsit nyugodtabb körülmények közt voltam rendesen megszemléltem az illető férfiasságát. Eddig fel sem tűnt, de most hogy jobban szemléltem, vettem csak észre, hogy a férfiak sem voltak szőrösek a péniszük körül. Nem tudom, hogy borotválták-e, vagy más módon szőrtelenítették, de nagyon izgató volt, s mikor csinálta, akkor is látszott, hogy így sokkal jobban tudja élvezni. Valószínűleg azonban aznap már nem ez lehetett neki az első, mert majd tíz perc kellett neki, hogy elélvezzen. Persze az is lehet, hogy csak hagyta magát kényeztetni. Mikor végzett, Marcsi odaszólt hozzám:
– Na kiscicám neked is kijár egy kör!
– Nem köszönöm, én csak férfiakkal...
– Ne kéresd magad, azt is megkapod, de most gyerünk, válassz egy pózt magadnak! – Erre figyelembe véve a puncimban lévő karikákat, inkább hanyadtfeküdtem az ágyon és úgy húztam fel a lábam. Marcsi levette a lakatot, a lány meg szó nélkül odajött, és elkezdett nyalni. Nagyom jó hatással lehetet rá a büntetés, mert szó nélkül tűrte dolgokat és megtett mindent, amit mondtak neki. Én meg eközben nem is törődve a karikákkal egy hatalmasat élveztem. Persze Marcsi hamar ráébresztett, hogy én is csak egy rabszolga vagyok:
– Na elég volt az élvezetből kis kurva! Gyerünk takaríts ki!
– Ezzel Marcsi visszatette a lakatot, én meg nekiláttam folytatni a házimunkát. Kitakarítottam a házat, elmosogattam, stb. Délután három körül visszajött Marcsi, és megpillantott az egyik sarokban egy pormacskát. Rögtön rámripakodott:
– Hát így! Egy kicsit engedje az ember szabadjára a pórázt, és te máris rendetlenül végzed a feladatod. Azonnal gyere velem. – Mondta és én mentem utána. Valahogy azt éreztem, hogy bárhogy is csináltam volna a dolgot, valamit mindenképpen talált volna. Kivezetett a ház elé, ahol már elő volt készítve egy kb fél méter magas zsámoly amely közepe lyukas volt. Ebbe a lyukba egy kb 4 cm átmérőjű vasrudat helyezett ami így fél méterre állt ki a zsámolyból.
Alul kis csavarral rögzítette a rudat majd bekente vazelinnel levette rólam a lakatot, és utasított, hogy másszak fel rá és térdeljek fel a zsámolyra, úgy, hogy a rudat vezessem bele a vaginámba. Nem volt nehéz feladat a síkosító miatt, de igen kényelmetlen helyzetet eredményezett. Ekkor a kezemet hátrabilincselte, s a lábamat a térdeimnél és a bokáimnál is lekötözte a zsámolyhoz. Sok mozgásterem nem maradt, a lábamat mozgatni nem tudtam a kikötözés miatt, a combomat és a felsőtestemet pedig a vaginámba vezetett rúd miatt kellett egyenesen tartanom. Ekkor már kezdett rossz előérzetem lenni. Marcsi azonban kilazította a csavart és elkezdte a csövet még feljebb emelni. Próbáltam megemelni magam de a kötél miatt nem tudtam a lábamat megmozdítani. Egyre kellemetlenebb volt már a rúd bennem, s mikor már egészen a méhszájamnál volt üvöltöttem, hogy hagyja abba. Ott Marcsi ismét rögzítette a rudat. Majd elment. Egy kb. egy méter hosszú fűzfavesszővel tért vissza. Ettől persze rendesen megrémültem, s könyörögtem, hogy ne bántson. De nem volt kegyelem, azt mondta, hogy meg kell tanulnom, hogyan kell rendesen kitakarítani. Megsuhogtatta a vesszőt, majd lecsapott. Nem oda ahová vártam. Az ütés a talpamat érte, és nagyon csípett. Még fel sem fogtam a dolgot, már jött a következő.
Marcsi a talpamat vette kezelésbe és legalább ötvenet húzott rá. Ordítottam, sikítoztam de hiába, csak azt értem el vele, hogy még nézőközönségem is akadt, akik biztatták. Mikor abbahagyta úgy éreztem, hogy tűzet gyújtottak a talpamon. Ekkor eloldozta a kötelet és meglazította a rudat tartó csavart. Szólt egy férfinak, hogy segítsen neki. Az felemelt és Marcsi kivette a rudat a zsámolyon lévő lyukból, de a rúd másik vége bennem maradt. Elvitte a zsámolyt, így most a saját lábamon kellett megállnom. Persze mondanom sem kell, hogy a verés miatt ez nem igazán ment, viszont leülni, vagy letérdelni sem tudtam, mert a kezem hátra volt bilincselve a vaginámban pedig benne volt a rúd, ami viszont nem volt rugalmas. Szabályosan eldőltem, s persze jól meg is ütöttem a csípőmet. Ott fetrengtem a földön, elvert talppal, rúddal vaginámban. A többiek meg jót szórakoztak szenvedésemen. Aztán talpra állítottak és visszakísértek a házba. Marcsi visszatette a lakatot, de Wc-re csak késő este engedett ki. Másnap megjelent Géza, hogy egy kis kényeztetésre vágyik. Először féltem a dologtól, hogy mi lesz belőle, de aztán egész tűrhetően végződött. Levetkőzött és nekem meg kellett masszíroznom. Bár egy egész órán át masszíroztatta magát, még mindig jobb volt a verésnél. Persze a masszírozás közben a leglehetetlenebb pózokban kellett lennem, és minden testrészére ráülnöm. Aztán megfordult és előröl is meg kellett masszíroznom. Elég izgató volt, amikor a hatalmas borotvált péniszt kellett kényeztetnem. Természetesen e közben a farka felállt, így mivel beleülni nem tudtam le kellett szopnom. Ezt követően az egész testét végig kellett nyalogatnom, nem hagyva ki a végbelét és a talpát sem. Mikor végeztem fogta a ruháit és kiment, de nem öltözött fel.
Valószínűleg megirigyelhette tőle Marcsi a kényeztetést, ő jött be és utasított, hogy mindent csináljak vele is végig, amit Gézával. Mire végeztem rendesen elfáradtam. Ezt valószínűleg észre is vehette, mert nem volt megelégedve a teljesítményemmel és büntetést helyezett kilátásba. Hanyattfekve kikötözött az ágyhoz, majd egy fűzfavesszőt vett elő és huszonöt ütést jelentett be. Számolnom kellett, és minden ütést külön meg kellett köszönnöm. Az ütések célpontja főként a melleim voltak, de kaptam a hasamra és az ágyékomra is, sőt egy-kettővel még a csiklómat is eltalálta.
Azzal elengedett és utasított, hogy délután háromra szedjem rendbe magam, meg a házat is, mert ismét árverés lesz. Három előtt pár perccel megjött Marcsi. Kezében egy két méter hosszú lánc volt. Levette a lakatot a puncimban lévő karikákról, majd a lánc végén lévő karikát ráfűzte a lakatra, majd visszatette a két karikára. Azzal a láncnál fogva szépen kivezetett. Az árverésen azonban most ketten voltunk. Az árverés a szokásos módon folyt, le tudtam volna köpni, magam úgy meg kellett alázkodnom, mint egy rossz kurvának. A másik lány először biztosan csodálkozott rajta, de gondoltam, holnapra már te sem fogsz másként gondolkodni.
Végül egy Imre nevű viszonylag jóképü férfi vett meg, aki elvitt magával. Persze rögtön akadt társasága, hiszen két haverja is jelezte, besegít a nevelésembe. Persze nem kellett sokat várnom. Kivezettek a ház elé, ahol kb. egy méter távolságra két cölöpöt vertek le. A két cölöpre kötelet kötöttek, amelyek másik végeit a bokámhoz kötözték. Nem volt a lábam szorosan hozzákötve a cölöpökhöz, hiszen úgy kb. 10-15 centit mozgathattam, de azért terpeszben kellett állnom.
Ezt követően a puncimban lévő karikákra egy-egy félméteres láncot akasztottak, amelyek már csak súlyuknál fogva is húzták a nemi szervemet lefelé. A lábaim közé egy sámlit tettek, amely tetején egy fémlap volt. Normál állásban a láncok végei ráértek a fémlapra. A kezeimre bilincset kaptam, amelyre egy vezetéket kötöttek. Szintén kötöttek egy vezetéket a sámlin lévő fémlapra is. mikor ezzel készen voltak, a két vezeték másik végére egy szabályozható transzformátort kötöttek, amelyet aztán csatlakoztattak a hálózathoz. Amikor bekapcsolták üvöltöttem egy nagyot fájdalmamban és rettenetesen nagyot ugrottam az áramtól. Már amennyire a lábamon lévő kötelek engedték. A méretezés azonban pontos volt. Ha lábujjhegyre állva nyújtózkodtam, úgy a két lánc nem ért hozzá a fémlaphoz, így nem történt semmi. Persze ezt a pózt nem volt könnyű megtartani, így idővel picikét lejjebb engedtem a lábujjhegyre való állásból. Ekkor persze a lánc hozzáért a fémlaphoz és az áram rettenetesen megcsípte a puncimat, amitől persze megint kiegyenesedtem. Nagyjából tíz perc alatt jópárszor megismétlődött a jelenet. Ezen persze Imréék jókat nevettek.
Egy idővel azonban megunták és szereztek egy tollat, majd elkezdték vele a talpamat csiklandozni. Ez nem volt nehéz, mivel lábujjhegyen kellett állnom. Persze a csiklandozástól ösztönösen próbáltam a talpamra állni, ami megincsak áramütést eredményezett a puncimban. Idővel Imréék a transzformátort is magasabb feszültségre állították, így az áramütés is érzékenyebben érintett. Aztán folytatták a csiklandozást a hónom alján, a hasamon, meg persze a combom belső felén is. Rettenetes volt, mert még igazán meg sem voltam kötözve, így akár mozoghattam is volna. Nem a köteleknek, hanem az önuralmamnak kellett visszatartani attól, hogy nem mozogjak. Vagy fél óráig szórakoztak így velem, s nekem már rettenetesen fájtak a lábam ujjai is mire abbahagyták. Matattak valamit a transzformátornál, majd elmentek. Engem meg úgy hagytak lábujjhegyen. Még öt percig bírtam, aztán lerogytam. A láncok hozzáértek a fémlaphoz, de nem történt semmi. Biztosan kikapcsolták. Megkönnyebbültem. Mikor visszajöttek, megkérdezték, hogy jót ácsorogtam-e még saját magam szórakoztatására. Nekem persze már nem tetszett annyira a tréfa.
Ezt követően eloldoztak, majd és a láncokat rajtam hagyva bevittek a házba, majd lefektettek. A lábamat felhúzva megkötöztek, majd a lakatot levéve a két láncot az ágy két oldalán leengedték és egy kis súlyt raktak rájuk. Ennek hatására a puncim kellőképpen szétnyílt állapotba került. A meglepetés azonban most jött. Hoztak egy ventillátort és letették az ágy végébe úgy, hogy az a levegőt pontosan a pinámra fújja. Imre közölte, hogy biztosan jót fog tenni egy kis hűsítő levegő, s azzal kiment. Eleinte még jól is esett, de néhány perc után már kezdett kellemetlen lenni. Negyed óra múlva már teljesen kiszáradt a puncim, és fáztam is. Mire visszajöttek, dideregve kértem hogy kapcsolják ki a ventilátort mert fázok.
– Fázol kisanyám, ezen könnyen segíthetünk. – Közölte Imre, majd rágyújtott egy cigarettára. Soha sem dohányoztam, így nem szerettem a cigarettafüstöt sem. Rám fújta a füstöt, majd így folytatta:
– Ez biztos jó meleg lesz. – Erre az égő cigarettavéget a mellemhez nyomta. Persze én elugrottam, meg ordítottam a fájdalomtól, de a lekötözés miatt sok mozgásterem nem volt. Imre ismét hozzámnyomta a csikket, majd megint és megint. A bal mellbimbómat teljesen körbenyomkodta a csikkel. De ez még csak a kezdet volt. A csikket most egyenesen a csiklómnak nyomta neki. Ekkor akkorát üvöltöttem a fájdalomtól, hogy majd össze dőlt a ház, de Imrét nem zavarta. A puncim is kapott jópárszór a forró csikkből. Borzalmas
k
alf
ín
alf
ja
alf
im
voltak tőle, ziláltam és ordibáltam, de
nem tudtam mit tenni. A nagy ordibálásra a haverok is bejöttek, akik persze csak jót nevettek a szenvedésemen.
Aztán amikor a csikket a gátamhoz nyomta elájultam. Csak másnap reggel tértem magamhoz. Egy sátorban egy ketrecben voltam.

folyt. köv.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.49 pont (100 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2022. október 17. 14:48
#21
Állatok.
1
én55
2021. április 30. 19:46
#20
Ezt biztosan nem próbálom ki.
1
Andreas6
2021. február 12. 08:16
#19
Az S/M lényege, hogy mindkét résztvevő szabad akaratából és élvezetére történik. Ez itt sima szadizmus!
1
a
A57L
2020. június 25. 05:10
#18
Ilyen élvezet nem kell.
1
deajk2008
2018. február 3. 16:13
#17
Nekem mindig tetszik a bilincselős szexek... 9p
2
t
t.555
2018. január 2. 04:05
#16
Szuper egy jó történet!
1
feherkalman1
2016. október 5. 19:15
#14
Hát ha ezt élvezed akkor hajrá.
1
Max_20
2008. július 5. 01:05
#13
Húh, ez a történet,1kicsit falhoz ütött... ...::: Hmmm :::... Várom a folytatást L(O_o)L
1
Kriszta
2005. augusztus 24. 09:41
#12
Az Évike történetek sokkal jobbak, nem ilyen száraz tényszerű közlések! Az ötletek jók, de a körítés kicsit kevés! Amúgy te pasi vagy?
1
Mind1
2005. május 12. 11:29
#11
Szerintem olvasd el az Évike-sztorikat ugyanitt. Tanulságos.. és reálisabb
1
Master of B.
2005. április 4. 09:18
#10
Miért nincsenek linkek az előző és következő részhez?
1
Bratyó
2005. március 18. 10:23
#9
Mind 1.boccsi de nem értek veled egyett mert Sm történteknek igyenis ez a lényege.Minnél megalázó helyzeteket és fájdalmakat okozzon.Csak eddig ilyen sztorit nagyon ritkán lehet olvasni,ezért furcsa.
1
Mind1
2005. március 18. 00:28
#8
Jóóó a sztori, 9 pont.. azért a cigicsikkes rész engem is sokkolt.

"Ezért SM történet. Ennek a műfajnak pont ez a lényege." - hát nem igazán..
1
Én
2005. március 16. 20:35
#7
Kedves Kövér!
Ezért SM történet. Ennek a műfajnak pont ez a lényege.
1
Én
2005. március 16. 20:33
#6
Szuper
1
13
2005. március 16. 19:55
#5
tuti, kipróbálnám élőben
1
Kover
2005. március 16. 16:41
#4
Visszataszito!
1
Wincs Eszter
2005. március 16. 11:37
#3
Már elkészült az 5. és a 6. rész is, hamarosan beküldöm azokat is. Remélem tetszeni fog. A végére tartogattam egy kis váratlan fordulatot is.
1
Bratyó
2005. március 15. 19:19
#2
Már nem is reméltem hogy lesz folytatása a történetnet.Jó régen lehetett hallani róla.Akkor és most a folytatása is remek.Remélem hamar jönnek a tobbi részek is.
1