A+ A-

Erdei történet 1. rész

Kora nyári szombat délután volt. A verőfényes napsütésben hazafelé menet azon gondolkodtam, hogy ha hazaérek milyen ruhát vegyek fel estére a buliba, amelyre az évfolyamtársaim hívtak meg. Valami olyat kéne, amibe van esély fiukat felszedni, de mégsem túl kihívó. Ahogyan ezen morfondíroztam, épp egy elhagyatott erő széli rész mellett vitt az út. Bár nem siettem túlzottan, ezen a szakaszon mégis megszaporáztam lépteimet. Egyszer csak megzörrent a bokor mellettem. Először nem vetettem rá nagy figyelmet, de aztán, mikor két termetes férfi állta el az utamat, már igencsak megrémültem. Nem sok időm volt gondolkodásra, mert az egyikük igen erélyes hangon közölte:
- Nos kislány, most velünk jössz. Dönts el, hogy önként vagy erőszakkal akarod!
A félelemtől meg sem tudtam nyikkanni. Egy szó sem hagyta el az ajkaimat a rémülettől. Csak ott álltam sóbálvánnyá dermedve.. Menekülésre gondolni sem tudtam, biztos voltam benne, hogy másodperceken belül utolérnének, s akkor csak rosszabbul járhatnék. Összeszedtem minden erőmet, majd halkan és rémülten próbáltam kinyögni:
- Nem tudnánk másként elintézni, nincs sok pénzem, de odaadom, tessék.
- Látom nem érted, - mondta a másik - nekünk nem a pénzed kell, hanem te.
- Mit akartok velem? - Kérdeztem rémülten.
- Az meglepetés. - Mondták nevetve. Ezzel megragadta a karom és elkezdett az erdő felé húzni. Próbáltam ellenállni. Erre egyszerűen a vállára kapott és határozottan elindult befelé velem az erdőbe. Rugdostam kapálóztam, de mindhiába. Csak rosszabb lett a helyzet:
- Ha sokat tiltakozol rosszabbul is járhatsz, úgyhogy maradj nyugton! - Közölte.
- Miért, minél járhatok rosszabbul? De a válasz csak nagy röhögés volt.Kb. tíz perc után egy tisztásra értünk, ahol egy faház és néhány sátor állt. Középen egy tűzrakóhely, ahol égett a tűz. Nem melegítésre szolgált, hiszen jó idő volt, inkább főzhettek rajta korábban valamit. A ház előtt egy 35-40 év körüli férfi állt, s láthatóan számított érkezésünkre.
- Na, meghoztam az új rabszolgát. - Közölte az engem tartó férfi, majd letett a másik elé, de a karomat továbbra is szorította. Én ettől a kijelentéstől teljesen megrémültem, nem tudtam, hogy mi a szándékok velem. Segítségért kiáltoztam, de közölték:
- Hiába sipákolsz kicsikém, úgysem hallja itt senki. - Erre a férfi egy bilincset kapcsolt a karomra, majd intett, hogy menjek vele. Útközben még hátraszólt a másik kettőnek:
- Készítsétek elő vásárteret, egy óra múlva megtartjuk a szertartást.
Majd a ház háta mögé kísért, ahol egy 2x2 méteres , kb. három méter mély gödör volt. Ide kellett lemennem egy létrán. A létrát persze mihelyt leértem felhúzta, majd elment.
Nem tudtam mire vélni a dolgot, borzalmasan meg voltam rémülve, hogy mi fog történni velem. A gödörben a nyári meleg ellenére is hűvös volt. Teljesen elvesztettem az időérzékem, csak arra gondoltam, hogy mi lesz egy óra múlva.
Egyszer csak megjelent egy erős testalkatú, de ennek ellenére csinos nő. Kedves de erélyes hangon közölte:
- Na most figyelj rám nagyon, mert csak egyszer mondom el. Ha bármiben is ellenkezni fogsz, vagy ami még rosszabb, meg próbálnál szökni, nagyon meg fognak büntetni. Ha hallottál már arról, hogy mit csinálnak Afrikában a nőkkel, hogy ne élvezzenek, akkor valami hasonlót képzelj el. Hidd el elég kíméletlen. Ha megteszed amit akarnak, úgy egy hét múlva szabadon engednek. Nem mondom, hogy nem lesz részed bántódásban, de hamar ki fogod heverni, és nem marad nyoma sem. Érthető voltam?
- Igen. - Hebegtem teljesem megijedve. Hát nem így képzeltem el az elkövetkező időszakot.
- Na jó akkor gyere! - Ezzel letolta a létrát. Kimásztam. Ahogy fölértem, levette a kezemről a bilincseket, majd nevetve megkérdezte:
- Na el akarsz szökni?
- Nem. - Mondtam, hiszen igencsak meg voltam félemlítve.
Ezzel kikísért a tisztásra a tábortűz mellé. Egy kb. tíz méteres körben úgy húsz huszonöt ember ült, vegyesen nők és férfiak. Láthatóan a lumpenebb fajtából, akik nem a városi elithez tartoztak. Pár perc múlva megejelent a vezérük, az akivel akkor találkoztam, amikor idehoztak, és aki a gödörbe parancsolt.
- Nos tisztelt egybegyűltek - mondta jellegzetes gúnnyal - akkor megkezdjük e heti árverésünket. A jelenlétünket megtisztelő hölgy - mutatott felém - biztosan évezni fogja a dolgot. - majd röhögött, és erre a többiek is nevetni kezdtek. Nekem persze egyáltalán nem volt kedvem nevetni.
- Na akkor nézzük. Először is itt egy póló. Vagy talán ing, nem tudom, de mindegy. Ki ad érte kétszázat? - Ketten jelentkeztek.
- Háromszáz? - még mindig volt két jelentkező.
- Ötszáz? - Mire az egyik letette a kezét.
- Nos Józsi, a tied a hölgy pólója!
- Légyszíves. - szólt felém. Én persze nem akartam levenni, mire megkérdezte:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 A57L 2014. 03. 20. csütörtök 09:21
Nem tetszett.
#16 Én 2005. 03. 11. péntek 08:54
Kedves Hardmaster!
Minden SM történet lényegében ugyanarra anéhány tucat alaptevékenységre építkezik. A különbség a köreítésben van. Ha ez jó, kellően izgalomkeltő és megfelelően eltalált, akkor a történet is jó lesz. Én nem szeretem sem a túl tömör, durrbele a lényegbe, tíz sorban mindent történeteket, de a hosszú oldalakon taglalt sevége sehossza, lényegtelen körítéssel teli jókais műveket sem. Szerintem ez pont jó. S amiért ez még tetszik az az érzelmi része. Egy jó történetnél érzed a megalázást. Bár ez lehet, hogy magánvélemény, de én nem szeretem a lelki terrort, viszont azt nagyon szeretem, ha nem csak kemény sm van benne, hanem megalázó részek is. Ebben pedig szerencsére van. Szóval nekem ezért tetszett nagyon. De kinek a pap, kinek a paplan.
#15 Átlag Béla 2003. 05. 15. csütörtök 08:42
Kedves Juli!
Ha volt hasonló történeted írd le, mert minket nagyon érdekel az is.
#14 Winch Eszter 2003. 05. 15. csütörtök 08:40
Már elküldtem a folytatást, remélem hamarosan felkerül.
#13 Hardmaster 2003. 05. 13. kedd 18:39
Ami eddig volt, az remek, bár nem igazán s/m. Kényszer és erőszak. Úgyhogy kíváncsi vagyok a beígért folytatásra.

Ildikó: nem azért, mert én írtam, de "Csipesz és korbács". Meg a rabnőm műve, a "Miért lettem rabnő 1-2".
#12 Ildikó 2003. 05. 12. hétfő 13:54
Chronic: Ha nincs sok időm olvasni, először elolvasom a kritikádat és csak akkor olvasom el a sztorit ha pozitívat írtál róla! :) Várom az ajánlatokat! Csók!
#11 Allfonz 2003. 05. 12. hétfő 00:03
Ez valóban remek! Mikor lesz folytatás?
#10 GEB 2003. 05. 10. szombat 21:55
Nagyon várom a folytatást, remélem nem kel sokáig várni rá. Első osztályu történet. Remélem az egész hétről beszámolót kapunk!:)
#9 TheChronic 2003. 05. 10. szombat 13:35
Ildikó,ajánljak olyat,amin akár többször is elmész? Van egy pár... ;)

A sztori nagyon jól indul,de tényleg nagyon kiéheztetös lett a vége.Ebböl könnyű lesz jó folytatást csinálni.Várom!!
#8 Juli 2003. 05. 10. szombat 13:30
Nagyon izgalmasan indult,de hamar véget ért!
Nekem is volt hasonló esetem,igaz azt nagyon élveztem!
Folytasd!
#7 Pipó 2003. 05. 10. szombat 12:29
Remek történet!!! - 10 pont.
#6 Trab Antal 2003. 05. 9. péntek 13:49
Izgató és fantáziadús történet.
Remélem a folytatás is ilyen jó lesz.
Megérdemli a 10 pontot.
#5 Ismeretlen 2003. 05. 9. péntek 13:04
Nem szép dolog ilyenkor abbahagyni a történetet! Be kellene tiltani Eszter, h ilyet művelhess izgatott nőtársaiddal (úgy látom Ildikó is kellően kész lett:)))!!
Nagyon jó!!!:)))10p
#4 bm 2003. 05. 9. péntek 12:27
Nagyon tetszik, várom a folytatást.
#3 en 2003. 05. 9. péntek 10:45
csatlakozom:)
#2 Ildikó 2003. 05. 9. péntek 10:03
Elhúzod az orrom előtt a mézesmadzagot, aztán itthagysz vergődni nedves puncival!:)) Nem tudtam befejezni amit elkezdtem, olyan hirtelen vége lett!!!!!
Folytatást de azonnal!!!
#1 Törté-Net 2003. 05. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?