A+ A-

Erdei történet 2. rész

Már majdnem beesteledett mire Feri visszatért.
- Na hogy érzi magát az én kiskutyám?
- Nem valami jól, engedjen el. - válaszoltam, de bár ne tettem volna.
- Szóval feleselsz. Na ide figyelj te kis szuka! Először is szólíts uradnak, másodszor is rendesen felelj ha kérdeznek, de csak akkor. Viselkedj úgy, ahogy egy jólnevelt rabszolgához illik, különben nagyon megbánod. Megértetted?
- Megértettem, uram! - Válaszoltam
- Na, kezdésnek jó. De ezért a kis feleselésért megkapod a büntetésed. Akkor most nézzük mit is vettem.
- Gyere velem! - utasított, majd egy kb. két méter széles, három méter magas porolóhoz hasonló állványhoz vezetett. Itt lefektetett a földre, majd mind a két bokámra egy-egy szíjat kapcsolt, majd a szíjakra láncot akasztott. a láncok át voltak fűzve a szerkezet felső sarkainál, a másik vége pedig egy-egy csörlős szerkezethez kapcsolódott. Miután rámtette a láncokat elkezdte felhúzni a csörlőt. Ezáltal a lábaim emelkedtek, de egyúttal szét is nyíltak. Végül felhúzott a szerkezetre úgy, hogy fejem már nem érte a talajt, viszont a lábaim egészen szét voltak feszítve a mmgasban.
- Na ez a helyzet már jó lesz. - Közölte, majd elkezdte simogatni a puncimat. Ez egyszerre volt izgató és kelemetlen érzés is, mivel még soha nem voltam így kitárulkozva egy idegen előtt, s ráadásul a fejembe szállt a vér is, s emiatt szédültem egy kicsit. Ezt követően elővett néhány csipeszt és egy gyertyát. Ekkor nagyon megijedtem, mert nem tudtam, hogy mi a szándéka vele. Sajnos azonban hamar rájöttem. Egy csipesz került ugyanis a nagyajkamra. Ez borzalmasan fájt, s felsikoltottam.
- Ne nyavajogj, mert ha sokat nyafogsz, kétszerannyit rakok rá.- Közölte, majd folytatta a csipeszek felhelyezését. A nagyajkaimra minkét oldalra négy-négy csipeszt helyezett. Mikkor ezzel készen volt, elővette a gyertyát. Jól gondoltam. A gyertya a hüvelyembe került, és meg is gyújtotta.
- Először lámpásnak használunk, így kellően meggyötörve jobban élvezhetjük a dolgot. - Annál jobban jársz, minél kevesebbet ficánklosz. - Ezzel elment. Kb. öt perc mulva tért vissza három másik férfi és egy nő társaságában. Nekik meglehetősen tetszett szorult helyzetem, s ennyi idő alatt a gyertya is kezdett már olvadni. Megpróbáltam amennyire lehetett nem mozogni. De amikor meglátott az egyik férfi hangosan nevetett, majd odahajolt hozzám:
- Látom kellemes helyzetet teremtett a barátom - majd megcsiklandozta a hónaljamat, de ezzel egy lavinát indított meg. A megolvadt gyertya, amire eddig próbáltam vigyázni, hirtelen lefolyt, rá a csipeszekre és a nagyajkaimra, illetve a kisalykaimra. Nem égetett annyira, de borzalmasan kellemetlen volt. Ez láthatóan tetszett a többieknek is, így azok is elkezdték testem irritálását. Az egyik a melleimet vette célba, és két ujjával elkezdte morzsolgatni. A másik a köldökömet, a harmadik pedig a talpamat cirógatta. Mondanom sem kell, hogy így igen nehéz lett volna nem mozogni, ezért a gyertya szépen belefolyt a csipeszekbe, és persze a nem szervem külső részeibe is.
Mikor már alig volt a gyertyából egy kis csonk, kivették belőlem, nyitvahagyva a hüvelybemenetem. Persze ezáltal a körülötte lévő viasz egy része is eltávozott, óriási fájdalmat okozva. De a viaszba öntött csipeszek megmaradtak.
- Nos akkor tedd rendbe magad mire visszajövünk. A kezeid szabadok. - Mondták, majd ismét távoztak. Én megpróbáltam a csipeszeket levenni, de miként hozzájuk értem belémhasított a fájdalom. A döbbenet azonban ez után következett. A viasz ugyanis belefolyt a csipeszekbe, így hiába próbáltam, nem tudtam levenni őket. A többi helyen lévő viasztól ugyan nagy fájdalmak árán sikerült megszabadulnom, de a csipeszektől nem. Ráadásul fejjel lefelé lógva meg sem tudtam nézni, hogy mit ügyködök. Mire visszatértek, csak egyetlen csipesztől tudtam magam megszabadítani, az talán távolabb lehetett.
- Na jó akkor majd mi leszedjük. - mondták. Erre vágtak egy-egy vesszőt, és elkezdték ütni a szétfeszített puncimat a csipeszekkel együtt. Azt hittem ott halok meg a fájdalomtól. Nem is bírtam sokáig, a tizedik ütés után elájultam.
Már kezdett esteledni, amikor magamhoz tértem, a puncimon már nem voltak rajta a csipeszek. Ellenben nagyon kellett már vizelnem, de szédültem is úgy fejjel lefele lógva. Homályosan megláttam Ferit, amint pár méterre tőlem szöszmötöl valamivel. Odaszóltam neki, hogy engedjen el, mert pisilnem kell.
- Na csakhogy észheztértél, - mondta Feri - s látom kezdenek úrrá lenni rajtad a természetes ösztönök. Hát ha pisilni kell akkor kell, a szükség nagy úr, úgyhogy hajrá.
- De így fejjel lefelé lógva nem tudok.
- Dehogyisnem, próbáld csak meg!
- Nagyon kérem, engedjen el uram.
- Ne feleselj, mert nagyon megbánod! Intézd el most azonnal, mert megbüntetünk. Gyerünk rajta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 03. 20. csütörtök 09:21
Ez már jobb lett.
#5 Bodinho 2005. 05. 15. vasárnap 15:20
Király *-os 10-es!!!
#4 Ildikó 2003. 05. 22. csütörtök 11:07
Én sem csalódtam! Bár nekem a vizelős dolgok nem annyira jönnek be, de izlések és pofonok, belefér, mert a többi igazán izgató! Csak így tovább!
#3 TheChronic 2003. 05. 21. szerda 13:08
Ez már durvább,de nagyon jó.Eddig imádom,nem akarok csalódni! Folytatást!
#2 Cic Imre 2003. 05. 21. szerda 07:35
Igazán remek - 10 pont. Nagyon tetszik a folytatás is, kellő "hangulatot" csinál. Már türelmetlenül várom a többi részt.
#1 Törté-Net 2003. 05. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?